Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu kullanıcı adıyla burada mesaj yazabiliyorsan, yazdıklarını kendince daha iyi değerlendirmelisin.
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Israrla güzel şeyler yazılıyor dostluk olmalı deniyor.
      Ama sen ''Renkdaslarımın trabzonspor hakkında ne düsünüyolarsa dogruymus haklılar '' diyorsun.
      Renkdaşlarının yaptığı hakaretleri destekliyorsun bir nevi. ozaman burada olmanın bir anlamı yok.
      Aklı başında yazan sağ duyulu olanlara izin veriyoruz. Forum kurallarına göre bu yasak. Ama bazı şeyleri düzeltme adına izin veriyoruz.
      Ama görüyorum ki bir kaç mesaj yazdıktan sonra yanlış işler peşine gitmeye başlamışsın sende.

Birde bu tür tartışmalara hiç girmek istemiyorum. ama Nüfusunuz istersen Trabzonun 10 katı olsun. önemli mi ?
      Nufusa bakacak olursak Urfanında Samsundan çok nüfusu var. ee ne oldu şimdi
      Müzeden bahset müzeden

Buraya yazarak ne buradaki arkadaşları ger nede sen geril .
      Samsunspora Başarılar.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Israrla güzel şeyler yazılıyor dostluk olmalı deniyor.
        Ama sen ''Renkdaslarımın trabzonspor hakkında ne düsünüyolarsa dogruymus haklılar '' diyorsun.
        Renkdaşlarının yaptığı hakaretleri destekliyorsun bir nevi. ozaman burada olmanın bir anlamı yok.
        Aklı başında yazan sağ duyulu olanlara izin veriyoruz. Forum kurallarına göre bu yasak. Ama bazı şeyleri düzeltme adına izin veriyoruz.
        Ama görüyorum ki bir kaç mesaj yazdıktan sonra yanlış işler peşine gitmeye başlamışsın sende.

Birde bu tür tartışmalara hiç girmek istemiyorum. ama Nüfusunuz istersen Trabzonun 10 katı olsun. önemli mi ?
        Nufusa bakacak olursak Urfanında Samsundan çok nüfusu var. ee ne oldu şimdi
        Müzeden bahset müzeden

Buraya yazarak ne buradaki arkadaşları ger nede sen geril .
        Samsunspora Başarılar.
        Tebrik ederim.
        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• burcak cok guzel yazmısında bişeye takıldı kafam " müze derken başkanım"
          SENİNLEYİZ EVELALLAH 41 KERE MAŞALLAH
          Feyzullah YILMAZ
          61 caykarali

Yorum

• burada futbol konuşuyoruz. takımların başarılarını kıyaslama yaparken işi döndürdüler nüfus kıyaslamasına.
            demek istiyorum ki nüfus kıyaslamasını boşverin .istediği kadar kalabalık olsun . urfanın nüfusuda samsundan fazla.
            başarılardan bahsedin anlamında dedim ''müzeden bahsedin '' diye
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Samsunsporun tekrar süper ligde olmasından bir trabzonlu olarak gurur duyarım ne kadar çok karadeniz takımı olursa bizim için o kadar iyi olur.Rizespor,orduspor,giresunspor,samsunspor ve diğer karadeniz takımları hepsi bizim takımımız bizim onlara sahip çıktığımız gibi onarında bize sahip çıkıp saygı göstermeleri gerekir.Biz onların başarılı olmalarını her zaman isterizz bunu böle bilmelerini isterizz.
              tRaBz10SpOr

Yorum

• 17-21 Temmuz tarihleri arasında Samsunda kaldı Tır. Bizde ayın 17 sinde Sinopa gidiyorduk.
                terlik almak için birde büyük diye anlatılan Yeşilyurt AVM yi ziyaret edelim dedik.
                açıkcası tam bir hayal kırıklığına uğradık. AVM beklemediğimiz şekilde ufaktı. LCW den daha önce gördüğümüz bir terliği alacakltık ama mağazası yoktu.

TS Tırıda Samsuna yeni gelmiş ürünleri raflara diziyorlardı.
                ilk biz gittik selam verdik biraz muhabbet ettik bilekliklerden aldık Sinopa doğru yola çıktık.
                Aynı akşam Kolbastı ekibinin gösterisi olacaktı 19:30 da. o saate kadar kalamadık . aklımızda orda kaldı. iyi eğlenmişlerdir . biz kaçırdık ama
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• Arkadaşlar!
                  Burada yazılanlara gerçekten çok üzüldüm.
                  Karadeniz takımları'nın aralarında olan düşmanlıklar, bilin ki sadece İstanbul takımları'na yarar.
                  Biz rakip olabiliriz, ama düşman olamayız, olmamalıyız.
                  Biz Rizesiyie, Samsunuyla, Trabzonuyla, Ordusuyla, Giresunuyla, ve diğer şehirleri ile koskoca bir aileyiz.
                  Aile içinde kardeş kavgaları da olabilir ama bunları uzatmanın bir alemi yok.
                  Hepimiz birbirimizi sevmeliyiz.
                  Eski defterlerin bence artık kapanması lazım.
                  Karadeniz'in birleşmesi ve İstanbul'a karşı tek vücut olması gerekir.
                  Ben böyle düşünüyorum.
                  Hepinize saygılar!
                  Hosçakalın!!!

Yorum

• Biz de öyle düşünüyoruz.

Siz Samsunu kurtararak işe başlayabilirsiniz.( istanbul egemenliğinden.)
                    avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• Samsunspor'un resmi sitesine girdim, Karabük maçı ne zaman diye, puan/fikstür yerine girdiğimde geçen senenin 30.haftasında kaldıklarını gördüm.

Neyse, 19 Mayıs'a Karabük maçını büyük ihtimalle arkadaşlarla izlemeye gideceğiz.

Yorum

• İlk olarak İHSAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Biz de öyle düşünüyoruz.

Siz Samsunu kurtararak işe başlayabilirsiniz.( istanbul egemenliğinden.)

Eğer 2 takım arasında dostluk olursa, insanlar zaten İstanbul takımlarından vazgeçip, karadenizdeki kardeşimiz Trabzonspor'u da destekleyecektir...
                        Yeter ki dostluk sağlansın, temiz bir sayfa açılsın!

Yorum

• Dostluk olsun da, İstanbul'dakiler her sene Samsun'a cevizli sucuk, lokum, leblebi mi gönderiyorlar? Tamam temiz sayfa açılsın da, onlarla açılmış bir tane müsvette kağıt var mı acaba? Hani onlarla olmadan duyulan sempati vs niye bize gelince şarta dökülür anlamam. Ama Samsun, İstanbul sempatizanı popülasyonun çok yoğun görüldüğü bir yer değil gördüğüm kadarıyla.

Yorum

• İlk olarak Samsunsporlu55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar!
                            Burada yazılanlara gerçekten çok üzüldüm.
                            Karadeniz takımları'nın aralarında olan düşmanlıklar, bilin ki sadece İstanbul takımları'na yarar.
                            Biz rakip olabiliriz, ama düşman olamayız, olmamalıyız.
                            Biz Rizesiyie, Samsunuyla, Trabzonuyla, Ordusuyla, Giresunuyla, ve diğer şehirleri ile koskoca bir aileyiz.
                            Aile içinde kardeş kavgaları da olabilir ama bunları uzatmanın bir alemi yok.
                            Hepimiz birbirimizi sevmeliyiz.
                            Eski defterlerin bence artık kapanması lazım.
                            Karadeniz'in birleşmesi ve İstanbul'a karşı tek vücut olması gerekir.
                            Ben böyle düşünüyorum.
                            Hepinize saygılar!
                            Hosçakalın!!!
                            Güzel bir insan oldugun cümlelerinden belli.
                            Keske herkes senin gibi olsaydi.
                            Ancak sunu da belirtmeden edemeyecegim.
                            Burada yazilanlara üzüldüysen, Samsunsor forumlarinda yazilanlari
                            görünce kesinlikle aglarsin.
                            Cünkü oralarda Trabzonspor'a hakaretin epey bir önde gideni yapiliyor.
                            Saygilar.
                            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Keske samsunlularda senın gıbı olsa..

Adamlar forumlarında Rize ve Trabzona demedıklerı kalmadı..Ama kuduruyolar kudursunlar koskoca samsunun arkasında kımse yok..Yenı stad yenı tesısler ve bakanlarımızın bıze sahıp cıkmları onları kudurtmus.Kıskanıyorlar onların yonetımı anca samsunda acılan fenerıum magazasına celenk gondersın beledıye baskanı kurdale kessın..

Ben samsunu severdım taraftarınıda taki samsundakı maca kadar..Ondan once buraya geldıklerınde ac karınlarını doyurduk agırladık her kolaylıgı sagladık..Onlar ne yaptı bızı tasladı kufurler ettı..Ama yınede İns hepsi başarılı olur..

Yorum

• İlk olarak 53RS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Keske samsunlularda senın gıbı olsa..

Adamlar forumlarında Rize ve Trabzona demedıklerı kalmadı..Ama kuduruyolar kudursunlar koskoca samsunun arkasında kımse yok..Yenı stad yenı tesısler ve bakanlarımızın bıze sahıp cıkmları onları kudurtmus.Kıskanıyorlar onların yonetımı anca samsunda acılan fenerıum magazasına celenk gondersın beledıye baskanı kurdale kessın..

Ben samsunu severdım taraftarınıda taki samsundakı maca kadar..Ondan once buraya geldıklerınde ac karınlarını doyurduk agırladık her kolaylıgı sagladık..Onlar ne yaptı bızı tasladı kufurler ettı..Ama yınede İns hepsi başarılı olur..
                                sadece uzucu bolunecek bir sey bulamayinca da cayeliden o yana bu yana diye dalasalim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X