Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Üzücü ama Samsunspor Lig-A son sıraya inmiş.Koskoca Samsunspor'un bu durumuna gerçekten üzülüyorum.İnşallah eski günlerine dönerler en kısa zamanda.
    Amatör ruh,profosyonel düşünce
    İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

İlk olarak isaret parmagi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaslar Samsun bizim kardes takımımızdır..Ben her zaman Samsunsporlu arkadasların arasında maçları izlerdim Trabzonun...Ama o şirinler grubu yok mu?her halt onların basından cıkıyor..Herseye ragmen Samsun 1.ligi hakediyor..
      ya dostum etme gitme hangi dostluk???dost tanımı samsunla bizi bir araya getiremez..

bunlar değilmi her maçta ayağa kalkmayan Trabzonludur diye bağıran

lige geri dönmelerini istiyorum çünkü tribün dışında sevişmelerimiz çoq olmuştur ondan dolayı istiyorum yoqsa beter olsun

Yorum

valla karadenız falan anlamam..adamların bize yaptıkları ortada..ettıklerı kufurler pankartlar falan..hatta gecen bi tane ts üyesi töneticileri vardr adamı zorla istifa ettirdiler..neymiş olamazmıs..

Yorum

Kensi sahasında rakiplerine ölyle maçlar kaybettilerki düşmeyi hak ettiler. Umarım çıkarlar. Söylenecek fazla bir söz yok.
          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
          Malik bin Dinar

Yorum

dursun orda hiç çıkmasın hatta dahada düşsün yaptıklarını unutmadık
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

inşallah hiçbi zaman çıkamazlar..Çünkü karadeniz dayanışması falan fıss ben inanmıyorum ölümüne top oynuyolardı bize karşı celil falan özellikle zamanında o yüzden kalsın ya bırakın biz yetiyoruz karadenize RİZE bile daha iyidir Samsundan
              Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

bilenlere sorayım bu sezon başında görevde olan başkan trabzonsporlu olduğunu açıkladı diye samsunda dışlama olmuş mu? sonra da görevi bırakmış galiba, geçen gün bir gazetede okudum..

Yorum

sansun hakettiğinden bile daha yukarılarda.... beter olsunlar....

Yorum

İlk olarak Sevgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sadece Trabzon kümeye değil.''Ne Ermeni ne Rum tek düşmanımız Trabzon'' panakrtını unutmadım unutmaycam. Samsunspor hakettiği yerdedir.Süper ligde görmek istediğim son takımdır.
                    sevgi samsunspor taraftar grupları o kdr aptal kişilerden olusan bi topluluk ki eskiden söğütlü bahceli cılgınlar şimdide şirinler o beyinsizlerin aptallıgını beyinsizliklerini bi camia maal etmek yanlıs diye düsünüyorum.

20 yıl samsunda yasamıs biri olarak icimdeki samsunspor sevgisi baskadır samsunsporu canlı olarak trabzonspordan cok izlemişimdir. samsunsporu birinci ligde istememenin tek nedeni eziklere yatmaması onurlu mücade vermesidir vanspor gibi gaziantepspor gibi mac satan bi camia değildir

Yorum

İlk olarak Sevgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sadece Trabzon kümeye değil.''Ne Ermeni ne Rum tek düşmanımız Trabzon'' panakrtını unutmadım unutmaycam. Samsunspor hakettiği yerdedir.Süper ligde görmek istediğim son takımdır.
                      sonuna kadar katılıyorum istanbul takımlarına karsı oynamayıp bizi dusman belleyen insanlarla isim olmaz hala içlerinde unutamayacakları bir acının oldugunu dusunuyorum

Yorum

Samsunda maçlarda o işleri yapanlar ne yazıkki samsunlular değil.Sadece maçlarımızda samsun tarafını tutan fbli gsli bjk liler.

bize olan hınclarını samsunspor taraftarı kimliği altında cıkarıyorlar. samsun kozmopolıt bır sehır cok goc almıs.bayagı bır Trabzonlu ve Trabzonsporlu mevcut.ama her kucuk takımın oldugu gıbı her macta diğer takım taraftarları trıbunlerını dolduruyo.ve aslında yapılanlar gercek samsunsporluların yaptıkları deıl en azından %80.

Yorum

tesadüfen bi yerde gördüm tıklayıp bakayım dedim . forumlarında en az rizespor taraftarı kadar bize karşı çekememezlikleri olduğu açık ve net olarak görülüyor. adamların derdi bizle. trabzonsporla bir tutmaya çalışıyolar kendilerini.
                          rizespor taraftarı diyorki başkanımız Trabzonsporlu , samsunspor taraftarıda aynı şeylerden şikayetçi. yok niye yöneticilerimiz Trabzonsporlu iimiş. maçları bilerek veriyolarmış hep Trabzonspora. gerçekten komik duruma düşüyolar haberleri yok.

tabi içlerinden sağ duyulu olan taraftarlarda var. örneğin bu yazıyı okumanızı istiyorum.
                          Bekleyin siz düşer.Ben yıllardır Trabzonda ikamet eden Samsunsporlu olarak söyleyeyim size bu takımı hayatta düşürmezler.Bütün esnaf ayaklandı takıma el atın diye.Adamlar bilinçli hepsi Trabzonsporlu.Artı takım düştüğü zaten Trabzon'un ticaretine büyük darbeler ineceğini biliyorlar.

Hiç meraklanmayın Trabzonspor düşmez.Adamlar şehirlerinin en iyi reklam aracını kaybetmek istemezler.

Karadeniz denince akla neden Karadenizin en büyük şehri Samsun değilde Trabzon geliyor çünkü Trabzonsporun şehrin reklamını yeterince yapmasından dolayı.Ama biz hiçbir zaman kendi takımımıza destek vermemişiz ve geri planda kalmışız.

Bakın Samsun havaalanına kaç tane hava yolu şirketi var.Kaç tane sefer yapıyorlar.Birde gelin küçücük Trabzonun havaalanına bakın İstanbul,İzmir,Adana,Ankara ve daha birçok yere karşılıklı seferleri var.

Hiçbirini sevmem ama adamlar neyi tutacaklarını çok iyi biliyorlar ve tebrik ediyorum kendilerini onun için.

Biz bu kafayla Süper Lige falan çıkamayız 2-3 sene ve beklediğiniz derbi en erken 2 sene sonra falan olur arkadaşlar...
                          kardeşim Samsunu,Samsun Halkını,Esnafı,Yöneticiyi Kısacası Her Şeyi özetlemiş TS'den bahsederek.Geçen sene bi esnafla konuşuyorum adam bana ilk önce Samsunspor benim için hiç bi şey ifade etmiyor dedi.bu lavuk çişftlik caddesinde bir esnaf.Bana Bak dedim akıllı ol bu takım düşerse esnaf için şehir tanıtımı açısından hayırlı olmaz dedim.Baya Tartıştık bana bi şey olmaz felan dedi.Bu lavuk geçende telefon açtı haklıymışsın dedi
                          sonra suçu bizde arıyolar ...

katılmadığım tek nokta Trabzonsporu şehrin reklamını yaptığı için değil Trabzonspor olduğu için seviyoruz.
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

senelerce samsunda yaşadım.
                            bir çok arkadaşım tanıdıgım oldu. ama şimdiye kadar sadece samsunsporu tutan hangi takımlısın deyince samsunspor diyen birini daha görmedim.

Trabzonporlu -sms samsunun maçlarına gidenler
                            Gs li olup samsunuda tutanlar
                            fbli olup -samsuna sempatı duyanlar
                            bjkli olup samsun macı kacırmayanlar

bunları çok gördüm ama.

Yorum

İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              senelerce samsunda yaşadım.
                              bir çok arkadaşım tanıdıgım oldu. ama şimdiye kadar sadece samsunsporu tutan hangi takımlısın deyince samsunspor diyen birini daha görmedim.
                              Babamla tanışın o zaman. Samsunda oturmaz ama Samsunsporludur. Sadece Samsun.

Yorum

Selam

Samsunspor'un sorunu diğer Anadolu takımlarından farklı değil...Aradaki tek fark taraftarının Trabzonspor'a olan fuzuli öfkesi...Kemikleşmiş 1000-2000 civarı taraftarı var bunların yarısı 16 yaş gurubu sabah akşam T.S.ye söven okul kaçkını çocuklar...Diğer grup ise gerçek Samsunsporlu çilekeşler...Stad doluysa bilin ki ya sövmeye ya da Samsun taraftarı arasında kendi takımlarını izlemeye gidiyorlar....
                                Samsunspor hiçbir zaman özeleştiri yapamyı beceremedi ve sonuçta bu hale geldi...Yazık ki yerel gazetelerde hala 2. ligde şampiyon olabileceklerine dair yazılar yazılıyor...Samsunspor altyapı cennetiyken şu an kazmaların evi oldu...Takım o kadar çok kirlenip küme düştü ki kendi taraftarları bile "ah aldık o yüzden bunlar başaımıza geliyor"diyor...Diyarbakır'ı ligde tutup ertesi sene elele düştüler...Yazık ki aynı kitle "T.S. bizi düşürdü" diye sövüyor...Görünen o ki Samsunsporu yakın gelecekte iyi haberler beklemiyor...
                                İyi oyuncu maç,büyük oyuncu şampiyonluk kazandırır. M.J.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X