Gs direnemeyecek galiba...
Türk Takımlarının Avrupa Maçları
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
-
türk takımlarına değil 2-3 yabancı yıldız 7-8 tane yıldız doldursan avrupada ki takımlarla başa çıkamaz malesef....
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.Yorum
-
Ynt: Türk Takımlarının Avrupa Maçları | 2013 - 2014
Bence geri kalmamizin temel sebebi yetersiz altyapi egitimi, donanimsiz hocalar ve kurumsallaşamamiş kulupler
Bunun olmayipta ustune de yabanci kisitlamasi isin tuzu biberi
Bizimkilere bi 15 yabanci izin verincen ki biseyler yapabilsinlerEn son Anıl C tarafından düzenlendi; 18.03.2014, 23:23.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.#23 #07Yorum
-
Selçuk tsl'de teknik ve zekasıyla fark yaratıyo ama bu seviyede bu ağırlık ve çöp fizikle vasat bir oyuncudan fazlası değil. Çelsi de Oly gelmezse % 70 elenir sonraki turda."Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil MeriçYorum
-
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCUYorum
-
AW: Türk Takımlarının Avrupa Maçları | 2013 - 2014
Bir vatan haini olarak Chelseayi tebrik ediyorum. Güzel geçirdiler gayseye.
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has HacipYorum
-
Bu maç 77 gün oynanasaydı gs Chelsea'ye gol atamazdı.
Adamlar o kadar rahat tur atladılar ki, kendilerini yormadılar bile.Med-cezir yaşamak istemeyen,içindeki MUSA'yı büyütmeli ,o vakit firavun zaten ölmüş olur...Yorum
-
-
Gürcistan da taraftara yapılan tahrik çok ağırıma gitti.Basın mesupları da güvenlik konusunda oldukça şikayetçiydi.Maçı izlerken son penaltıyı atan oyuncunun hareketinden sonra inşAllah bizle eşleşirler de derslerini veririz dedim..
Şenol Hoca adına üzüldüm ama şöyle bir parantez açmak lazım hoca bize son gelişindeki gibi Bursada da gençlere çok iyi fırsat vermiş.Açık bir şekilde transfere ihtiyaçları var bu net.Bence bu hezimetin sorumlusu hoca değil yani..#11Yattara | 97 TellioğluYorum
-
Bence bu hezimetin sorumlusu direkt Şenol Hoca.Şenol Hoca ADAM ama teknik adam değil.Kendi sahasında 10 kişi kalan rakibe karşı maçı penaltılara götürmeye çalışacak kadar zavallı bir rakibe karşı bile 210 dakika gol atamıyorsan,bir de maçtan sonra ebük lübük demeçler verip 'yok ortamdı,yok şuydu buydu' deyip olayı futbol tartışmasından çıkarıp kendi rezaletini örtmeye çalışıyorsan baş suçlu sensin. Bu kadar zavallı bir takıma karşı bile 2 kişi ile saldırırken defans güvenliğini ön planda tutmaya çalıştı.Ancak son dakikalarda biraz risk aldı. Bursadan bu sene hiçbir şey olmaz,Bursa diğer Anadolu takımlarına benzemez,Şenol Hoca sezonu tamamlayamaz.Gürcistan da taraftara yapılan tahrik çok ağırıma gitti.Basın mesupları da güvenlik konusunda oldukça şikayetçiydi.Maçı izlerken son penaltıyı atan oyuncunun hareketinden sonra inşAllah bizle eşleşirler de derslerini veririz dedim..
Şenol Hoca adına üzüldüm ama şöyle bir parantez açmak lazım hoca bize son gelişindeki gibi Bursada da gençlere çok iyi fırsat vermiş.Açık bir şekilde transfere ihtiyaçları var bu net.Bence bu hezimetin sorumlusu hoca değil yani..Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum