Türk Takımlarının Avrupa Maçları
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Ynt: Türk Takımlarının Avrupa Maçları | 2013 - 2014
Hayır neredeyse fblilerin "sizin taraftarın yarısı gs sempatizanı" lafina inanacagim. yazıklar olsun..
gsnin de Allah belasını versin, umarım bayern çıkar.
Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiYorum
-
-
1.torba takımları içinde ćekebilecek en iyi kuralardan birisini çekti gs.Med-cezir yaşamak istemeyen,içindeki MUSA'yı büyütmeli ,o vakit firavun zaten ölmüş olur...Yorum
-
Chelsea'ye Tavşanlı muamelesi yapıyor millet.Neymiş ligde çok gol yiyormuş.Ulan sen ligde patır patır dökülüyon.Chelsea'nin elenmesi mucize olur.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCUYorum
-
AW: Türk Takımlarının Avrupa Maçları | 2013 - 2014
O gol yedigi takimlari bizim lige getir
Butun kupalari toplar goturlerBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.#23 #07Yorum
-
Türk Takımlarının Avrupa Maçları | 2013 - 2014
GS'liler Manchester United veya Chelsea'yi istiyordu. İlk maçta gol yemezlerse turu geçebilirler...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Aklımdaki klişe senaryolardan biri Arda muhabbetiyle dolup taşacak A. Madrid'di, diğeri de Mourinho'nun takımı Chelsea'ydi.
Man Utd'ı destekleyen biri olarak "bizim" takımın çıkmamasına sevindim; çünkü İstanbul takımlarına her daim yenilip mahcup ediyorlar beni
A.Madrid, Bayern, Dortmund gibi üst düzey takım oyunu oynayan bir takım çıksaydı iyiydi.
Real Madrid'in gelmesini istemezdim, oyun olarak beklenmedik şekilde an an da olsa dağılabiliyorlar ğs'ye karşı. 6 attıkları maçta ilk golü yeseler çok farklı bir maç olurdu.
Chelsea daha tam bir "Mourinho takımı" olmasa da çok kaliteli bir kadrosu var. Man Utd'da şu son 11'e baksanız yıldız olarak sadece Rooney var mesela. Chelsea'de ise Lampard, Hazard, Mata, inanılmaz formda Schürle, ğs'ye ters gelecek formsuz da olsa Eto'o ve Torres var. En önemlisi takım özelliği bakımından, ğs'nin en önemli gücü olan prese karşı koyabilecek defans ve orta saha tekniğine sahipler. David Luiz, oynarsa A.Cole, hızıyla Ramires, Mata, Oscar ve Hazard bu noktada kilit isimler.
Chelsea'nin bu kadar "olduğundan az" tehlikeli gösterilmesini anlamıyorum. Mourinho tersine kesin bir açıklama yaptı mı bilmiyorum ama devre arasında kesin takviye de yapacaktır.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
-
-
Gs Chelsea yi eler demiyorum ama Manu,A.Madrid ve Chelsea gelebilecek en şanslı kuraydıMed-cezir yaşamak istemeyen,içindeki MUSA'yı büyütmeli ,o vakit firavun zaten ölmüş olur...Yorum
-
gs avrupa çapında bir takım oluşturdu, şike olayları olmasa üst üste gelecek şampiyonluklarla bizim yapacağımız işleri onlar yaptı, maddi manevi zirveye ulaştılar bu yılda şampiyon olurlarsa fb komple patlar gider. inşallahta gs şampiyon olur.
bu arada real madrid, barça, b.münih dışında gs yi kesin al aşağı eder diyebileceğim bir takım yok. chealsea yi elemeleri benim için sürpriz olmaz, kadro olarak bu dev rakiplerden kalır yanları yok."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum