GS 7 puandan 14 puana çıktı. Bu sezonki ülke puanı sıralamasında da 15.likten 8.liğe yükseldik...
Türk Takımlarının Avrupa Maçları
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
-
Yorum
-
ğs valla hak etti maçı. Juventus ne yapmaya çalıştı ben anlamadım. Llorente'yi bize bedava verseler almam adam katletti takımı.
Drogba indirdi Sneijder vurdu isimlere bak. Şimdi yine baya para kazandılar işte bu iyi olmadı.
İkinci olursak ve Juventus bize gelirse iyi söverim ha
En son Erbay tarafından düzenlendi; 11.12.2013, 16:25.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
hahaha
ya normalde beter olsun isterim bu i..nelerinde kopenhag yenildi dün napıyım
baktım şimdi bunlar 3.olursa bzim maçlar d-smarttan yayınlancak yayın gelirine ortak olucaklar felan sonra dedimki
bence bin galatasaraylı 10 bin fenerlyii yok eder
Yorum
-
AW: Türk Takımlarının Avrupa Maçları | 2013 - 2014
Gel huseyin senle medyumluk isine girelim. Iyi para var
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.#23 #07Yorum
-
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Yorum
-
AW: Türk Takımlarının Avrupa Maçları | 2013 - 2014
Ee hocam sonra diyolar ki 3 milyon euro futbolcuya verilir miğs valla hak etti maçı. Juventus ne yapmaya çalıştı ben anlamadım. Llorente'yi bize bedava verseler almam adam katletti takımı.
Drogba indirdi Sneijder vurdu isimlere bak. Şimdi yine baya para kazandılar işte bu iyi olmadı.
İkinci olursak ve Juventus bize gelirse iyi söverim ha
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.#23 #07Yorum
-
Juventus için de bildiğin skandal puan ve durum var. En son ne zaman gruptan çıkamadılar hatırlamıyorum.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum