Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

1461 Trabzon FK

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bügün Sancaktepe'ye gol olup yağmış Hekimoğlu 7-0 sonuç. Taha ve Salih 2.yarı oynamış.

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Taha Tunç ve Salih Kavrazlı yedekler arasında. Kolay bir galibiyet gelir bugün. Eğer oynayabilir durumdaysalar belki Osman hoca 2.devre şans verebilir az da olsa
      Maç tam olarak beklediğim gibi geçti, skor yine de çok yanıltmasın. Sancaktepe maçlarına altyapı oyuncuları ile çıkıyor.

Hafta içi Amed deplasmanına gidiyor takım, zor maç.
      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Amed deplasmanında Burhan ve Musa Caner'in golleriyle 2-1 öne geçmemize rağmen oyuna sonradan dâhil olan Yusuf Yağmur'un 72. ve 90. dakikadaki gollerine engel olamayarak 3-2 mağlup olduk.

Üzmeyen tarafı şu ki bizimle birlikte play-off mücadelesi veren tüm takımlar da (24 Erzincanspor, Sarıyer, Kocaelispor, Utaş Uşakspor) mağlup oldu.

Keşke galibiyetle ayrılabilseydik ama çok da büyük kayıp olmadı zîrâ Manisa aldı yürüdü artık. Bugün de kazanarak puanlarını 54'e çıkardılar, biz ise 40 puanda kaldık.

Not: Salih maç kadrosunda değildi, Taha ise maç kadrosunda olmasına rağmen oyuna girmedi.

Yorum

• Salihin oynama garantisi yokmuydu ?

Yorum

• Amed'e yenilen Trabzon takımlarına gıcık oluyorum, bir de gitmişler 2-1'den 3-2 maçı vermişler
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• alayiniz istifâ edin reziller,,, basta Osman hoca

Yorum

• Üç saat önce takımın başında antrenmana çıkan Osman Hoca ayrılmış, söylediğine göre Celil Hekimoğlu "Daha fazla yatırım yapamam" demiş. Perde arkasında neler oldu acaba, çok ilginç.

Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!

Yorum

• Osman Özköylü ise 61saat'e yaptığı açıklamada ayrılığı doğrulayarak "Başkan ile görüştük ve böyle bir karar aldık. Kendi durumunu da düşünerek "ben daha fazla yatırım yapamayacağım" dedi. Yarışmacı ve hedefleri olan birisi olduğum için bu şekilde olmayacağını kendisine ifade ettim. Medeni bir şekilde oturduk ve ayrıldık. Celil başkan sevdiğim bir abim dostum, güzel bir şekilde anlaştık. Altay’dan aradılar maçtan sonra görüşelim dediler. Bundan sonrasına bakacağız. " ifadelerini kullandı.
                  AYRINTILAR >>>https://www.61saat.com/futbol/osman-...u-h839733.html
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Altay ile prensip anlaşmasına varmış Osman hoca. 2. lig takımında dahi sezonu tamamlayamayan bir adam. Yine bir şeye kızmış, istifa etmiştir. Sonra neden Trabzonspor şans vermiyor.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• EtjGlT2XIAAjSg8.jpg

bu açıklamalardan sonra kalması mucizeydi. Küçük Ağaoğlu

Yorum

• Yorum

• Kocaelisporluların bitmeyen sevdası, geçen sezonu Sancaktepe FK ile Hekimoğlu Trabzon'u eleyen Mustafa Çapanoğlu ile anlaşmışlar sanırım. Umarım hayırlı olur.

Yorum

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            [ATTACH]20248[/ATTACH]

bu açıklamalardan sonra kalması mucizeydi. Küçük Ağaoğlu
                            Şunu fark ettim,bir konu hakkında gereken zamanda eğer gereken sözü söylemezsen,sonradan söylediğinde doğru zamanda söylediği gibi etki etmiyor.

Bundan yaklaşık bir ay kadar önce inşallah Osman Özköylü,bu sonradan zengin Celil Hekimoğlu'nun saçmalıklarına sezon sonuna kadar tahammül eder ve Trabzon futbolu kazanır yazmalıydım ama yazmadım,şimdi ise geç oldu.

Olay şu,bir takımın başkanısın diye her antremana girip,olaya dahil olmak zorunda mısın,hadi bunu yapıyorsun,Hoca'ya futbolcuların önünde hesap sormak,ona ses sus demek nasıl bir şımarıklık?

Osman Özköylü,buraya gelmeden önce Ümraniye'den teklif almıştı ama bu projeye inandığı için buraya gelmişti,sonra hevesim kaçtı ben artık bu işe yatırım yapmayacağım dersen,Osman Özköylü de o zaman neden beni kandırdınız diye sorar,tüm yatırımı gelecek yıla göre yaptırdınız der.
                            En son sasone tarafından düzenlendi; 08.02.2021, 16:07.
                            • Memento mori

Yorum

• Takımın en büyük şanssızlığı Manisanın bu denli çıkışı. 21 maç 17 galibiyet 4 beraberlik. Ardındaki takım kim olursa olsun bunları yaşayacaktı
                              trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• İlk olarak selimcoban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Takımın en büyük şanssızlığı Manisanın bu denli çıkışı. 21 maç 17 galibiyet 4 beraberlik. Ardındaki takım kim olursa olsun bunları yaşayacaktı
                                Tamam da Osman Özköylü geldiğinde de durum farklı değildi ki,takım play off hattının dışındaydı,şu anda 2.sırada,bu neyin şımarıklığı anlamıyorum.
                                Adama bu sezon önemli değil,gelecek yıl için asıl hedef diye imza attırıp,ben artık yatırım yapmayacağım demek,sen de yoluna git demek.
                                Adam da bir kuruş almadan gitmiş.
                                • Memento mori

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim