Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

1461 Trabzon FK

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cengiz Ötkün, 34, de Turquie ➤ Muglaspor, depuis 2025 ➤ Ailier gauche ➤ Valeur marchande: 100 K € ➤ * 23 nov. 1991 à München, Allemagne

Bunu alsalardi H.I.Tuna yerine
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Hocam,Allah aşkına ne olursun Cafer Tosun'u takıma al,onun kaybolup,gitmesine müsade etme.
      • Memento mori

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        6-7 yıl önceki Altınordu performansıyla adından söz ettiren ve kendisine ödenen 500 bin Euro bonservisle Süper Lig gören sağ kanat oyuncusu Halil İbrahim Tuna'yla anlaşmışız. Hayırlı olsun.

Santrafor da alacaklardır inşallah. Mertan Caner Öztürk ve Özgür Can Özcan düşünülebilir.
        Ben Mertan veya Özgür Can demiştim ama Hüseyin Çolak olmuş. Gayet iyi transfer, hayırlı olsun.

Yorum

• Yarın 13.00'te deplasmanda ligin iddialı ekiplerinden Kocaelispor ile karşılaşacağız. Kocaelispor 30 puanla ligin 6. sırasında yer alıyor ve aramızdaki puan farkı 6.

Başarılar takımımıza...

Yorum

• Müthiş goller kaçırıyor takım, çok net diyebileceğim 4 pozisyon vardır, dakika 72 Kocaelispor 1-0 önde.
            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Hak edilen gol 86'da penaltıdan geldi. Burhan attı.

Birkaç dakika sonrasında Batuhan çok net kaçırdı yine.

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hak edilen gol 86'da penaltıdan geldi. Burhan attı.

Birkaç dakika sonrasında Batuhan çok net kaçırdı yine.
                Sırf maçları izlemek için Misli'ye üye olup uygulamayı indirmiştim ama maç açılmayınca (olduğu yerde kalıyordu, oynamıyordu) aynı gün üyeliğimin iptalini talep edip uygulamayı sildim. Bugün maçla ilgili yorumlara bakınca bir kez daha sinirlendim Misli'ye... Zor deplasman ama bu kadar etkili oynadığımız maçta kazanmayı başarabilseydik keşke.

Uygulama düzeldi mi acep, kursam mı tekrar.

Yorum

Sırf maçları izlemek için Misli'ye üye olup uygulamayı indirmiştim ama maç açılmayınca (olduğu yerde kalıyordu, oynamıyordu) aynı gün üyeliğimin iptalini talep edip uygulamayı sildim. Bugün maçla ilgili yorumlara bakınca bir kez daha sinirlendim Misli'ye... Zor deplasman ama bu kadar etkili oynadığımız maçta kazanmayı başarabilseydik keşke.

Uygulama düzeldi mi acep, kursam mı tekrar.
                  Ben de bugün kurdum ve izledim, herhangi bir sorun olmadı. Maç da baya keyifliydi.

Yorum

• Aradan Sancaktepe FK maçı ile dönülüyor, haftaya Çarşamba günü.

Bir 3 puan daha yazmanızı rica edeceğim

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hocam,Allah aşkına ne olursun Cafer Tosun'u takıma al,onun kaybolup,gitmesine müsade etme.
                      İnegöl'e bonservisi ile gitmiş,çok yazık oldu,Osman Özköylü neden aldırmadı anlamıyorum.
                      • Memento mori

Yorum

• Celil Hekimoğlu'nun canlı yayında "Bundesliga'da 15-20 maçı olan Almancı biri gelecek" dediği isim ağır sakatlıklardan ötürü bir sürü forma giyemeyen ve geçtiğimiz sezon Menemenspor'a imza atıp 6 maça çıkan Özkan Yıldırım imiş.

Zamanında Almanya U21 forması da giymiş bir ismi transfer etmek elbette güzel ama Bundesliga vurgusu yapınca insan burnumuzun dibine kadar gelmiş birini beklemiyordu tabii, en azından Sercan Sararer filân bekliyordu

Neyse, en azından hedefleri var. Bu güzel...

Yorum

• Turgutluspor'a imza atan Sezer Özmen'in yerini geçen sezon İstanbulspor'daki performansıyla şahsen dikkatimi çeken Ali Aytemur ile güçlendirdik. Hem Sezer'le yolların ayrılmasına hem de Ali'nin lig düşmesine şaşırdım.

Sezer Özmen'in de yolu açık olsun...

Yorum

• Sezer niye gitti yau, banko oynayanlardan degil miydi ? maasi mi yüksekti nedir...
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Ben Mertan veya Özgür Can demiştim ama Hüseyin Çolak olmuş. Gayet iyi transfer, hayırlı olsun.

https://twitter.com/topabaski/status...12265647951881
                              Ben Mertan veya Özgür Can dedim, basın Hüseyin Çolak dedi, en son Mücahit Can Akçay oldu

Hayırlı olsun.

Yorum

• Taha Tunç ve Salih Kavrazlı yedekler arasında. Kolay bir galibiyet gelir bugün. Eğer oynayabilir durumdaysalar belki Osman hoca 2.devre şans verebilir az da olsa

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X