Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
1461 Trabzon FK
Daraltma
X
-
Ben Mertan veya Özgür Can demiştim ama Hüseyin Çolak olmuş. Gayet iyi transfer, hayırlı olsun.İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6-7 yıl önceki Altınordu performansıyla adından söz ettiren ve kendisine ödenen 500 bin Euro bonservisle Süper Lig gören sağ kanat oyuncusu Halil İbrahim Tuna'yla anlaşmışız. Hayırlı olsun.
Santrafor da alacaklardır inşallah. Mertan Caner Öztürk ve Özgür Can Özcan düşünülebilir.
Yorum
-
Sırf maçları izlemek için Misli'ye üye olup uygulamayı indirmiştim ama maç açılmayınca (olduğu yerde kalıyordu, oynamıyordu) aynı gün üyeliğimin iptalini talep edip uygulamayı sildim. Bugün maçla ilgili yorumlara bakınca bir kez daha sinirlendim Misli'ye... Zor deplasman ama bu kadar etkili oynadığımız maçta kazanmayı başarabilseydik keşke.İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHak edilen gol 86'da penaltıdan geldi. Burhan attı.
Birkaç dakika sonrasında Batuhan çok net kaçırdı yine.
Uygulama düzeldi mi acep, kursam mı tekrar.
Yorum
-
Ben de bugün kurdum ve izledim, herhangi bir sorun olmadı. Maç da baya keyifliydi.İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSırf maçları izlemek için Misli'ye üye olup uygulamayı indirmiştim ama maç açılmayınca (olduğu yerde kalıyordu, oynamıyordu) aynı gün üyeliğimin iptalini talep edip uygulamayı sildim. Bugün maçla ilgili yorumlara bakınca bir kez daha sinirlendim Misli'ye... Zor deplasman ama bu kadar etkili oynadığımız maçta kazanmayı başarabilseydik keşke.
Uygulama düzeldi mi acep, kursam mı tekrar.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İnegöl'e bonservisi ile gitmiş,çok yazık oldu,Osman Özköylü neden aldırmadı anlamıyorum.İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam,Allah aşkına ne olursun Cafer Tosun'u takıma al,onun kaybolup,gitmesine müsade etme.- Memento mori
Yorum
-
Celil Hekimoğlu'nun canlı yayında "Bundesliga'da 15-20 maçı olan Almancı biri gelecek" dediği isim ağır sakatlıklardan ötürü bir sürü forma giyemeyen ve geçtiğimiz sezon Menemenspor'a imza atıp 6 maça çıkan Özkan Yıldırım imiş.
Zamanında Almanya U21 forması da giymiş bir ismi transfer etmek elbette güzel ama Bundesliga vurgusu yapınca insan burnumuzun dibine kadar gelmiş birini beklemiyordu tabii, en azından Sercan Sararer filân bekliyordu
Neyse, en azından hedefleri var. Bu güzel...
Yorum
-
Turgutluspor'a imza atan Sezer Özmen'in yerini geçen sezon İstanbulspor'daki performansıyla şahsen dikkatimi çeken Ali Aytemur ile güçlendirdik. Hem Sezer'le yolların ayrılmasına hem de Ali'nin lig düşmesine şaşırdım.
Sezer Özmen'in de yolu açık olsun...
Yorum
-
Ben Mertan veya Özgür Can dedim, basın Hüseyin Çolak dedi, en son Mücahit Can Akçay olduİlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Mertan veya Özgür Can demiştim ama Hüseyin Çolak olmuş. Gayet iyi transfer, hayırlı olsun.
https://twitter.com/topabaski/status...12265647951881
Hayırlı olsun.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum