Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Giray Bulak

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Senol Günes kesinlikle gitmeli ama yerine bu Adam gelirse bidaha Mac izlemem.
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sırf bu adam yüzünden şenol hocanın istifa etmesini istemiyorum.......
      çünkü çok iyi biliyorumki şenol hocanın yerine gelecek tek adam

oğluda forumda bjk formasıyla tur atsın ..........

Şu velede inşallah üzerinde formayla forumda rastlarım.

Görüpte sesini çıkarmayanlar utansın.
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Yahu kim bu adamı getirecek nereden çıktı şimdi bu paranoya taraftarın tepkisinimi ölçüyor bu şenolsporlular aynı samet aybaba gelecek dedikodusu çıkarıp ortalığı karıştırdıkları gibi provakatörler işbaşındaşenol güneş istesede istemesede gidecek hatta kovulacak başka yolu yok bu buhrandan çıkmanın......
        Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• Takımda antrenörlüğüne getirilmesi teklif dahi edilemez.

Sportif direktörlük antrenörlüğe yatay geçiş yapılacak yer değildir.

Böyle birşeye yeltenirse çok kalmayacaz.

Tarih tekerrürden ibarettir.

Yorum

• İlk olarak farozlufatih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yahu kim bu adamı getirecek nereden çıktı şimdi bu paranoya taraftarın tepkisinimi ölçüyor bu şenolsporlular aynı samet aybaba gelecek dedikodusu çıkarıp ortalığı karıştırdıkları gibi provakatörler işbaşındaşenol güneş istesede istemesede gidecek hatta kovulacak başka yolu yok bu buhrandan çıkmanın......
            kendi ağzıyla söylemişti,,,hoca eğer bir gün giderse bizde gerekirse eşofmanları giyer sahaya ineriz,,
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak farozlufatih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yahu kim bu adamı getirecek nereden çıktı şimdi bu paranoya taraftarın tepkisinimi ölçüyor bu şenolsporlular aynı samet aybaba gelecek dedikodusu çıkarıp ortalığı karıştırdıkları gibi provakatörler işbaşındaşenol güneş istesede istemesede gidecek hatta kovulacak başka yolu yok bu buhrandan çıkmanın......
              Evet abi....

Ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışıyorlar....

Koskoca Trabzonsporu Şenol Güneşten başka çalıştıracak adam yokmu......
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• E göreceğiz bakalım koskoca Trabzonspor'u kimlerin çalıştıracağını.

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Kim gelirse gelsin daha da kötü olmayız herhalde

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                  Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Ne iş yaparsın goordinadörüm. Söyle bana. Takım bu halde sen oyuncu mu ararsın? Neye göre ararsın? Kime göre ararsın? Yoksa yurtdışı gezilerine gider yine de malum menejerlerle anlaşır oyuncu mu alırsın? Goordinadör sadece oyuncu mu alır? Ne iş yapar? Sahadaki takımla ilgili kötü gidişatla ilgili konuşmazsa bu nasıl genel goordinadör? Şimdi sen mi üssüsün Güneş'in o mu senin altın? Hangisi doğru? Kocaman'a mı özeniyor yoksa onun Daum'a yaptığı gibi takımı mı baltalıyosun goordinadörüm?

Meraklardayız reiz.
                    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                    İşte BMN!*

Yorum

• Senol hocaya sahip cikmazsak gelecek kisi kesin Giray bey.

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Senol hocaya sahip cikmazsak gelecek kisi kesin Giray bey.
                        şenol hoca sahip çıkılacak gibi değil şu anda
                        giray bulakta takımın başına gelirse isyan çıkar
                        her halükarda ortalık karışacak
                        varsın karışsın
                        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Evet abi....

Ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışıyorlar....

Koskoca Trabzonsporu Şenol Güneşten başka çalıştıracak adam yokmu......
                          Yaparlar yaparlar neler yapmadılar ki.....

Hatırlayın sezon başını ben gidiyorum yoruldum orta oyununu.....
                          Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• Transfer den sorumlu olan adam Takimin stopere ihtiyaci yok diyor maclari neresi ile izliyorsa artik

Yorum

• ömer toprak-eren derdiyok gibi yetenekleri keşfeden adam yemin ediyorum arsen wenger turşu yemiş senin yanında

Yorum

• adı duyulmamış gurbetçi getireceklermiş tek bi adam yakalamışlardı hakanı onuda becerip getiremediler inşallah getirecekleri elemanlar 1461 getirdikleri gibi olmaz herifler 1461 a2 sinde bile oynayamıyor....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim