Senol Günes kesinlikle gitmeli ama yerine bu Adam gelirse bidaha Mac izlemem.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Giray Bulak
Daraltma
X
-
Şu velede inşallah üzerinde formayla forumda rastlarım.İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesırf bu adam yüzünden şenol hocanın istifa etmesini istemiyorum.......
çünkü çok iyi biliyorumki şenol hocanın yerine gelecek tek adam
oğluda forumda bjk formasıyla tur atsın ..........

Görüpte sesini çıkarmayanlar utansın.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Yahu kim bu adamı getirecek nereden çıktı şimdi bu paranoya taraftarın tepkisinimi ölçüyor bu şenolsporlular aynı samet aybaba gelecek dedikodusu çıkarıp ortalığı karıştırdıkları gibi provakatörler işbaşındaşenol güneş istesede istemesede gidecek hatta kovulacak başka yolu yok bu buhrandan çıkmanın......
Yorum
-
kendi ağzıyla söylemişti,,,hoca eğer bir gün giderse bizde gerekirse eşofmanları giyer sahaya ineriz,,İlk olarak farozlufatih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu kim bu adamı getirecek nereden çıktı şimdi bu paranoya taraftarın tepkisinimi ölçüyor bu şenolsporlular aynı samet aybaba gelecek dedikodusu çıkarıp ortalığı karıştırdıkları gibi provakatörler işbaşındaşenol güneş istesede istemesede gidecek hatta kovulacak başka yolu yok bu buhrandan çıkmanın......Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Evet abi....İlk olarak farozlufatih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu kim bu adamı getirecek nereden çıktı şimdi bu paranoya taraftarın tepkisinimi ölçüyor bu şenolsporlular aynı samet aybaba gelecek dedikodusu çıkarıp ortalığı karıştırdıkları gibi provakatörler işbaşındaşenol güneş istesede istemesede gidecek hatta kovulacak başka yolu yok bu buhrandan çıkmanın......
Ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışıyorlar....
Koskoca Trabzonsporu Şenol Güneşten başka çalıştıracak adam yokmu......Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Ne iş yaparsın goordinadörüm. Söyle bana. Takım bu halde sen oyuncu mu ararsın? Neye göre ararsın? Kime göre ararsın? Yoksa yurtdışı gezilerine gider yine de malum menejerlerle anlaşır oyuncu mu alırsın? Goordinadör sadece oyuncu mu alır? Ne iş yapar? Sahadaki takımla ilgili kötü gidişatla ilgili konuşmazsa bu nasıl genel goordinadör? Şimdi sen mi üssüsün Güneş'in o mu senin altın? Hangisi doğru? Kocaman'a mı özeniyor yoksa onun Daum'a yaptığı gibi takımı mı baltalıyosun goordinadörüm?
Meraklardayız reiz.Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
şenol hoca sahip çıkılacak gibi değil şu andaİlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenol hocaya sahip cikmazsak gelecek kisi kesin Giray bey.
giray bulakta takımın başına gelirse isyan çıkar
her halükarda ortalık karışacak
varsın karışsınşimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
Yaparlar yaparlar neler yapmadılar ki.....İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet abi....
Ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışıyorlar....
Koskoca Trabzonsporu Şenol Güneşten başka çalıştıracak adam yokmu......
Hatırlayın sezon başını ben gidiyorum yoruldum orta oyununu.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum