Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bursaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

TFF, Bursaspor'a “Ülke genelinde bilet satışı yapamazsınız” diyerek olumsuz cevap verdi.

Bakalım nasıl sonuçlanacak bu olay?
    Mustafa Yumlu.

Yorum

Batalla'nın şuana kadar sergilediği performans beni şaşırttı. Bakalım devamı gelecek mi.
      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Batalla'nın şuana kadar sergilediği performans beni şaşırttı. Bakalım devamı gelecek mi.
        Biz de Jaja'yı geri getirebilsek benzer bir katkı alabilir miyiz acaba?
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Ben de çok şaşırdım, beklemiyordum açıkçası. Oldukça sorunlu bir şekilde ayrılmıştı Bursa'dan. Gerçekten helal olsun.

Yorum

Çok çok kötü kadroları var. Komple yenilemeleri lazım takımı.
            K.Paşa'nın serbest kalan oyuncular Castro, Titi, Tunay'a yönlensinler.
            Küme düşen Antep'ten Ghilas, Orkan - Adana'dan Magaye.
            Bizden M.Demir, Sefa, Aykut Demir, Bero için kiralama hamleleri, Galatasaray'dan Koray, Cavanda, Linnes.
            Alanya'nın Zagreb'ten kiraladığı Junior Fernandes
            PTT'nin dikkat çeken oyuncuları Azibuike, Hamidou.
            Eski oyuncular Alfred N'Diaye yi kiralamayı deneyebilirler.
            Ligue 1, Ligue 2'den güzel araştırmalarla güzel oyuncular.
            Avrupa'da serbest kalmış veya kiralabilir oyuncular.
            Bir çok oyuncu şansları var. Ucuza sıfırdan kadro kurmak çok da zor değil.
            Ve kaliteli bir hoca. Ben Şota'yı önerebilirim mesela. Bursa şehrinde, istediği oyuncularla başarıyı yakalayacaktır.

--------------------Harun-------------
            Cavanda----Günter----Titi----Behich
            ------------Castro----N'Diaye---------
            Ghilas-----------Batalla------Fernandes
            -----------------Magaye--------------

İlk 5 mücadelesi verirler.

Yorum

şu sercan yıldırım-bilal kısa-merter yüce hangi takımda olsalar bize karşı çok iyi oynuyorlar

gelecek sezon bursaspordan büyük darbe yiyeceğimizi düşünüyorum artık ligte mi olur kupada mı olur bakalım?

2 sezon önce fernandao yu ozan tufanı bizde isterken fb ye vermişlerdi mesela
              EN IYISI BIZIZ:

Yorum

ff.jpg

Porto B takımından Mikel Agu'yu kiraladılar. 700.000 € verilen kiralık ücreti Bursaspor taraftarlarından tepki çekti. Bazı yorumlar da Agu'nun Bursaspor'a faydalı olacağını söylüyor. İlginç bir transfer oldu diyebiliriz. Orta sahada oynuyor oyuncu.

Yorum

bursa bu sene düşmemeye oynar
                  "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                  Louis D. Brandeis

Yorum

İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bursa bu sene düşmemeye oynar
                    Bursa'yı bilmem de Gençlerbirliği fena patlayacak bence

Yorum

Eyy gidi koca Bursa...
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Göztepe'ye futbol dersi verdiler
                        Tuncelli TRABZONSPOR'LU

Yorum

Takımın yaklaşık 600 Milyon TL borcu olduğu söyleniyor ve transfer tahtası kapalı. Yakın zamanda bir kongre olacak ve sadece tahtanın açılması için ihtiyaç duyulan para 60 Milyon TL. Başkanlığa resmi olarak adaylığını koyan bir kişi var şuan ve 40 Milyon TL bütçe ayırdığını söylüyor. Eğer bu sezon Süper Lig'e çıkamazlarsa ki çıkmaları bence mucize olur takım önümüzdeki sezon -9 puan silme cezası ile karşı karşıya kalabilir. Eskişehirspor'un yolundan ilerliyorlar.

Yorum

Takımın yaklaşık 600 Milyon TL borcu olduğu söyleniyor ve transfer tahtası kapalı. Yakın zamanda bir kongre olacak ve sadece tahtanın açılması için ihtiyaç duyulan para 60 Milyon TL. Başkanlığa resmi olarak adaylığını koyan bir kişi var şuan ve 40 Milyon TL bütçe ayırdığını söylüyor. Eğer bu sezon Süper Lig'e çıkamazlarsa ki çıkmaları bence mucize olur takım önümüzdeki sezon -9 puan silme cezası ile karşı karşıya kalabilir. Eskişehirspor'un yolundan ilerliyorlar.
                            ordan kapalim iyi gençleri, verelim parayi, herkes kazansin

Yorum

3 milyonluk şehrin takımı Bursaspor bu hallere düşmemeliydi
                              Bursaspor'a maddi gücü olan ve futbol bilen bir başkan lazım

En kısa vakitte süper lige dönsünler

Yorum

Çok kötü ve vahim durum. İşleri zor. Kötü yönetim.
                                volkan ozan serdar aziz harun fernandao bakambu gibi adamlardan tonla para kazandılar ama hepsi çöp olmuş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim