Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bursaspor

BURSASPOR

Bursaspor başlığı yokmuş forumda..

Bursaspor'un bu sene dağılacağını düşünüyorum zira iyice vasat topçulardan oluşmaya başladı. Kendileri yıldız yarattılar ama onlarla baş edemediler.

Yönetim ne Şampiyonluğu ne de sonraki süreci kaldırabildi. Bu sezon yeni yönetim ve hoca gelebilir Bursaspor'a..

Yönetim Türk Telekom'un sponsorluk teklifini "Şampiyonuz" diye geri çevirmişti şimdi göğüs reklamsız dolanıyorlar. Spor Toto, Turkcell gibi Anadolu takımlarına sponsor olacakmış yeni göğüs reklamları Spor Toto olur büyük ihtimal.

Yorum

Sefa dediğin gibiyse gelen tekliflere şampiyonuz demeden evet diyeceklerdir.

Ertuğrul ilginç bir hoca. Bursa'nın başında olduğu sürece ben Bursa'yı en kötü Avrupa kupalarına katılma iddiasıyla göreceğimizi düşünüyorum. Ama Avrupa'da koskocaman bir hiç olacaklar. Bursa'nın şampiyon olduğu sene son maçlarda aldığı benzersiz penaltılar vardı. Ve en büyük şansları biz son maçı rakipleriyle oynadık. 3 Temmuz 2011'den sonra bunun önemini iyice sindirmişlerdir. Ama tıpkı Eskişehir gibi bu gerçeği çok fazla sindirdiklerinden eziklikleriyle bize sataşmaya devam edecekler.

Yorum

İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sefa dediğin gibiyse gelen tekliflere şampiyonuz demeden evet diyeceklerdir.

Ertuğrul ilginç bir hoca. Bursa'nın başında olduğu sürece ben Bursa'yı en kötü Avrupa kupalarına katılma iddiasıyla göreceğimizi düşünüyorum. Ama Avrupa'da koskocaman bir hiç olacaklar. Bursa'nın şampiyon olduğu sene son maçlarda aldığı benzersiz penaltılar vardı. Ve en büyük şansları biz son maçı rakipleriyle oynadık. 3 Temmuz 2011'den sonra bunun önemini iyice sindirmişlerdir. Ama tıpkı Eskişehir gibi bu gerçeği çok fazla sindirdiklerinden eziklikleriyle bize sataşmaya devam edecekler.
        Suat Kılıç açıklamıştı haberi okumuştum şimdi tekrar baktım destek söz konusu ama Bursa parayı kabul etmez..

Forma reklamı için yardım

Spor ve Gençlik Bakanı Suat Kılıç, forma reklamı bulamayan kulüplere yardım edeceğinin sözünü verdi. Toplantının son bölümlerinde konuyu değerlendiren Kılıç, “Spor Toto Teşkilatı’nın kulüp başı 250 bin Dolar’lık reklam vermesini sağlayabilirim” dedi. Başkanlar ise rakamını daha fazla olmasını istedi. Bunun üzerine Bakan, konuyla ilgili ekibinin çalışma yapacağını söyledi.

Yorum

İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bursaspor başlığı yokmuş forumda..

Bursaspor'un bu sene dağılacağını düşünüyorum zira iyice vasat topçulardan oluşmaya başladı. Kendileri yıldız yarattılar ama onlarla baş edemediler.

Yönetim ne Şampiyonluğu ne de sonraki süreci kaldırabildi. Bu sezon yeni yönetim ve hoca gelebilir Bursaspor'a..

Yönetim Türk Telekom'un sponsorluk teklifini "Şampiyonuz" diye geri çevirmişti şimdi göğüs reklamsız dolanıyorlar. Spor Toto, Turkcell gibi Anadolu takımlarına sponsor olacakmış yeni göğüs reklamları Spor Toto olur büyük ihtimal.

Yanlış hatırlamıyorsam vardı .. Süper kupa maçında bize , egemen e edilen küfürlerden sonra açılmamak üzere kitlenmişti ..
          Dozer CemiL

Yorum

Bursa dümdüz bi takım oluverdi bi anda.

Ellerinde kalan adam akıllı bi Ozan İpek var, az buçukta Serdar Aziz.

Bunun eseri tamamen yıldız düşmanı Ertuğrul Sağlam'dır, iyiki Bursa'yı şampiyon yapmış herşeylerine karışır oldu, adamlar tribünde birşeyleri protesto ediyor maçı bırakıp tribünlere ters ters bakıyor sanki onu protesto ediyorlar.

Ertuğrul'un 4-5 sene sonra ki çizgisi Ziya Doğan, Samet Aybaba seviyesinde devam edecek.
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

- Bursa her ne kadar tartışılsada bizimle beraber İstanbula kafa tutan ender takımlarımızdandır , hatta 2.'sidir...
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

Yaptıkları yabancı transferleri fazla tanımıyorum. Yabancıların verimi ligdeki konumlarını belli eder diye düşünüyorum.
                3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

İlk olarak Nizam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yanlış hatırlamıyorsam vardı .. Süper kupa maçında bize , egemen e edilen küfürlerden sonra açılmamak üzere kitlenmişti ..
                  Sanırım silinmiş aramada çıkmadı.
                  İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yaptıkları yabancı transferleri fazla tanımıyorum. Yabancıların verimi ligdeki konumlarını belli eder diye düşünüyorum.
                  Ertuğrul Sağlam'ın yabancı oyuncu transferindeki başarısı malum. İlerisi için ışık tutmuyor..

Yorum

Bursa'da bize yapılanları,süper kupa maçını çok çabuk unutmuş gibiyiz.

Yorum

Bursayla aramız kötü olsa da,Anadoluda bizle beraber İstanbula kafa tutan tutmaya çalışan nadir takımlardandır..
                      1461!

Yorum

Şahsen düşman olarak görmüyorum; fakat olacaksa da Bursa gibi olsun.

Ayrıca dolaylı olarak Aziz'i şikeye teşvik eden bir takım.

Yalnız geçirecekleri sezonun özeti Anderlecht maçıydı; kısır maçlar bekliyor kendilerini.
                        Özkan SÜMER

Yorum

Bu Bursa UEFA ya ve TFF ye Trabzonu neden sampiyonlar ligine aldiniz itirazi yapan Bursa degilmi ???
                          Özledik memleketimizi, horonumuzu hamsimizi kemencemizi kolbastimizi..Ama en cok sizleri özledik hemsolarimmmmmm....
                          Olasi sampiyonlukda yine silahli kutlama ve ölüler olacaksa kalsin o Sampiyonluk !!!

Yorum

Bursa bu Sezon 7. olur.Siradan bir Takim.
                            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Bursayı Asla Sevmem Başlıkta Olmasa Olur Unutulmuş Herşey Ne Çabuk
                              Bu KαLP Sєπiπ İçiπ 61 Kєгє ...

Yorum

Çalışıyor...
                              X