Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

3. Lig 4. Grup (Genel)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cicero9 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Divriğispor'un acısı büyük

Üçüncü Futbol Ligi 2. Grup takımlarından Demirçelik Divriğispor, 52 gün önce geçirdiği trafik kazasının yaralarını sarmadan, bugün geçirdiği ikinci kazanın şokuyla sarsıldı.
    Gümüşhanespor ile yarın oynanacak maç için Osman Kara yönetimindeki 50 AL 403 plakalı otobüs ile Gümüşhane'ye giderken, Kelkit ilçesine bağlı Pöske Dağı mevkisinde otobüslerinin devrilmesi sonucu kaza geçiren Demirçelik Divriğispor'da olayın üzüntüsü yaşanıyor.
    Kulüp yöneticisi Sait Yıldız ile futbolcu Nevzat Öner'in kolunun kırıldığı, yönetici ve futbolculardan oluşan 18 kişinin de çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandığı kazanın ardından Kelkit Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların taburcu edildiği öğrenildi.
    UÇURUMA 20 METRE KALA KURTULDULAR
    Kazayı hafif sıyrıkla atlatan teknik direktör Nedim Karadeniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gümüşhanespor maçına giderken Kelkit ilçesine bağlı Pöske Dağı mevkisinde yolun buzlu ve kaygan olması nedeniyle otobüslerinin devrildiğini belirterek, ''Sabah 7-8 gibi Pöske Dağı'nı iniyorduk. Bu sırada otobüsümüz kaydı ve sağa yattı. Yaklaşık 100 metre sürüklendikten sonra, uçuruma 20 metre kala durdu. Çok korktuk, Allah bizi korudu'' dedi.
    Çok büyük bir kaza atlattıklarını belirten Karadeniz, ''İlk kazanın yaralarını sarmadan böyle bir kaza yaşamanın üzüntüsünü yaşıyoruz, Allah'tan tek sevincimiz kazada can kaybı olmaması'' dedi.

Gerçekten verilmiş sadakaları varmış. Umarım bu kazanın sebepleri ve varsa, ihmal edilmiş önlem uygulamaları ile ilgili federasyon ve kulüp tarafından iyi araştırmalar yapılır da bu olayların tekrarıyla bir daha karşılaşmayız.
    Çok geçmiş olsun...

yahu bu iki oldu ya.büyük geçmiş olsun.burda yönetime büyük iş düşünüyor.takımı hamama mı götürürler kurban mı keserler bişey yapmalılar
    Runjeeee Runjeee Runjeeeeeeeee

Yorum

• Haftanın hakemleri
      2. Grup:
      Iğdırspor - Değirmenderespor: İbrahim Karaca
      Ankara Demirspor - Bulancakspor: Yasin Güleç
      Ofspor - Bugsaşspor: Suat Tıknaz
      Çorumspor - Gümüşhanespor: Serdar Gezgin

Yorum

• Ben yine, sürekli olarak yaptığım gibi Ankara'lı arkadaşları yarınki maça davet edeyim.

Cebeciİnönü 13:30. Kıran kırana bir maç olur, düşüncesindeyim.
        Cebeci İnönü'de tek BMN temsilcisi bırakmayın beni. :P
        "dere coştu bir kere"

Yorum

Ben yine, sürekli olarak yaptığım gibi Ankara'lı arkadaşları yarınki maça davet edeyim.

Cebeciİnönü 13:30. Kıran kırana bir maç olur, düşüncesindeyim.
          Cebeci İnönü'de tek BMN temsilcisi bırakmayın beni. :P
          cicero9 kardeş ben de cebecidenim...tanışalım bi ara ve bu arada yarınki maça davet güzel de bmn ankara olarak konyaya gidiyoruz biz ya??sen nerdeydin ??
          sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• Demir-Bulancak

İlk olarak attagümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            cicero9 kardeş ben de cebecidenim...tanışalım bi ara
            tabii ki kardeş, çok memnun olurum.

Yukarıda belirttiğim gibi, bugün, maçtaydım. İlk yarıyı Demir 1-0 önde tamamladı. Bulancak ise ikinci yarının hemen başında ve maçın sonunda bulduğu gollerle 2-1 galip tamamladı. Maçın sonunda da, seyircisiyle çok keyifli bir kutlama yaptılar.

Maç gerçekten kıran kıranaydı. İkinci yarı, 60. dakikada Demir'in bir topçusu atıldı. Sonra sonra, maçın sonuna doğru Demir savunmasından 5 numaralı Barış hakeme hakeret etti ve doğrudan kırmızı kartla cezalandırıldı. Bunun sonucunda ise, benim yorumum:

- Takım olası maç kazanma durumunda 200-250 YTL prim alacaktı. Şimdi buna yakın ceza ödeyecektir.

- Federasyondan gelen havuz payları artabilirdi, tam tersine düşürüldü.

- Muhtemelen, sözleşme alacaklarına da kulüpçe bir sürü ceza verilir.

Ne kazandı?

- Hakemi güzelce bir kalayladı ve kendince haklılığını ispat etti. Veya başka bir şey.

Velhasıl kelam, herkes her an hata yapabilir, Zidane gibi bir adam bile tahrike kapılabiliyor. Fakat tüm vicdanlarda ortaya konmaması gereken bazı davranışlar vardır. Yorumu yine de size bırakıyorum.
            "dere coştu bir kere"

Yorum

• 1 Araklıspor 22 13 8 1 47
              2 BUGSAŞ 22 11 7 4 40
              3 Bulancak 22 10 10 2 40
              4 Gümüşhane 21 9 9 3 36
              5 Bağlum Bld.Spor 22 9 7 6 34
              6 Değirmenderespor 22 9 7 6 34
              7 Ofspor 22 9 5 8 32
              8 Karsspor 22 7 8 7 29
              9 Samsun Gazi Bld. 21 8 4 9 28
              10 Ank.Demirspor 22 7 7 8 28
              11 D.Ç. Divriği 20 4 12 4 24
              12 Çorumspor 22 5 7 10 22
              13 Artvin Hopaspor 22 6 4 12 22
              14 Sürmenespor 22 5 7 10 22
              15 Tarım Kredi 22 5 5 12 20
              16 Iğdırspor 22 3 1 18 10
              En son Adem Erdoğan tarafından düzenlendi; 05.03.2007, 17:11.
              Özkan SÜMER

Yorum

• Çorumspor

corumspor.net
                Çorumspor’da Ali Müslim Oğraş’ın çıkardığı huzursuzluğun faturası genç oyuncu Oğuzhan Yalçın’a kesildi. Oğuzhan Yalçın hem saldırıya uğrayan taraf oldu, hem de yönetim tarafından süresiz kadro dışı bırakıldı. Kırmızı-Siyahlılarda gelen hemen her hocanın takımdan ayrılmasına rağmen, demirbaş gibi takımda kalan kaleci Antrenörü Ali Müslim Oğraş’ın son kurbanı Oğuzhan Yalçın oldu. Geride kalan dönemlerde yine futbolcularla sorun...

Kinayeli yorum gerçekten güldürücü olmuş.
                "dere coştu bir kere"

Yorum

• qanqa bu çorumspor ne iş
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Kanka beni kurtarmazsanız artık 3.lig dışında maç izleyemez, takım takip edemez olacağım.
                    İngiltere, Fransa liglerine de merak sardım. Ama öyle 1 değil 2 değil.
                    "dere coştu bir kere"

Yorum

Gruptaki takımların lisanlı futbolcu rakamları ile sıralamadaki durumlarını kıyasladığımda ilginç bir tabloyla karşılaştım. Neredeyse ters orantılı diyebilirdim:

Takım Lisanslı Futbolcu Sayısı Ligdeki yeri
                      A.Demirspor 44 9
                      Ofspor 41 7
                      A.Hopaspor 34 14
                      T.Kredispor 34 15
                      Iğdırspor 34 16
                      Karsspor 33 11
                      Sürmenespor 33 12
                      Bulancakspor 33 4
                      Bağlum Bld. 32 6
                      Gazi Bld. 29 8
                      Çorumspor 28 13
                      Divriğispor 27 10
                      Bugsaşspor 27 2
                      Gümüşhanespor 27 3
                      Değirmenderespor 25 5
                      Araklıspor 23 1

Yorum sizin: Kadro derinliği mi, az olsun öz olsun mu?..

demekki kadroyu kısıtlı tutmak lazım ilginç bi durum gerçekten

Yorum

• kesinlikle az olsun öz olsun )
                        bu durum Avrupadaki 3. liglerde felan ne gibi bi tablo ortaya çıkarıyo qanqa
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Gazi Bld'de hoca değişikliği

Bu süreç içerisinde antrenörümüz Ali Bilgici ile yaptığımız görüşmelerde yollarımızı ayırma kararı verdik. Önümüzde 8 maç daha var. Bu 8 maçta takımımızın başında altyapı antrenörümüz Hüseyin Toğukuş yer alacak. Takımımızı amatör ligden profesyonel lige çıkaran Toğukuş hocayla bir çıkış yakalayacağımızı düşünüyoruz" dedi.

Hadi bakalım hayırlısı...

Şu nokta da ilginçtir ki Sürmenespor'la beraber amatör ligden geçen sezon gelen Gazi de, aynı Sürmenespor gibi önce şampyion olan hoca yerine başka bir hoca getirmiş, sonra ise, eski hocalarına geri dönmüş oldu.
                          "dere coştu bir kere"

Yorum

• Az önce biten maçta Sürmenespor 87.inci dk da yediği golle Bugsaşspor a !-0 yenildi

Yorum

• g.hane:0 OFSPOR:1
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• araklı:1 ıgdır:1..

degirmendere:3-kars:1
                                1461!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X