Grup, bu haftaki karşılaşmaların ardından iyiden iyiye karışmış durumda. Mücadelelerin heyecanı da bir kat daha artacak.
Araklıspor, kendi sahasında ilk defa puan kaybetti. Bugsaş çok kolay bir dış saha maçından bir puanla döndü. Gümüş ve Bulancak birer puanı paylaştı. Dere ise kendi sahasında, hala kazanmak istemiyor. Sürmene kaybetmiş, tehlike hattında!
Gelecek hafta için ise, Of'ta çok heyecanlı bir 'derby' bizleri bekliyor: Of-Dere
Takımlarımız iyi başlmadılar 2. yarıya. Özellikle Sürmene ile Araklının çok dikkatli olması gerek. haftaya of dere maçı için bi tahmin yapamayacağım. derbilerin sonuçları önceden tahmin edilmez
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Ofspor-Değirmenderespor : Karşılaşmanın dostça geçmesi temennisinde bulunan Değirmenderesporlu futbolcular, "iki takımın da hedefi, iyi yerlerde yer alıp Trabzon futboluna başarıyla hizmet etmektir. Dostluk tabii ki her şeyin önünde olacak. Ancak, sahada futbolun gerektirdiği şekilde mücadelemizi yapmak zorundayız. Galibiyete ihtiyacmızın olduğu açıkça ortada", diye konuştular.
Forumumuzdan Misina Hocam da maçtaymış. Bari BMN şerefine selamlaşsaydık. Yav arkadaşlar, şu BMN'ye bir amblem bulsak herkes omuzuna apolet olarak assa -gamalı haç gibi- herkes her yerde birbirini tanır. Eee sayımız da arttı.
Misina Hocam'ı da bu vesileyle selamlıyorum. Maç için Ofspor camiasını tebrik ediyorum. Seyir zevki açısından da çok keyif veren bir maçtı. Bununla birlikte, Of'un stadı da epey hoşumuza gitti! maçtan sıkılırsanız, manzaranın seyrine de dalabiliyorsunuz.
Forumumuzdan Misina Hocam da maçtaymış. Bari BMN şerefine selamlaşsaydık. Yav arkadaşlar, şu BMN'ye bir amblem bulsak herkes omuzuna apolet olarak assa -gamalı haç gibi- herkes her yerde birbirini tanır. Eee sayımız da arttı.
Misina Hocam'ı da bu vesileyle selamlıyorum. Maç için Ofspor camiasını tebrik ediyorum. Seyir zevki açısından da çok keyif veren bir maçtı. Bununla birlikte, Of'un stadı da epey hoşumuza gitti! maçtan sıkılırsanız, manzaranın seyrine de dalabiliyorsunuz.
aleykümüsselam
getirdiğin öneride çok güzel gündeme almak lazım
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum