Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

"2004/2005 Sezonu gibi bir yönetim mi istiyor Aziz ?"

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak ertek_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    youtube de 2005 deki maç ile ilgili sadece bir video vardı..o da sanırım kaldırıldı daha bulamıyorum o videoyu...artık devir değişti kimse yürüyüşlere bakmıyor...herşey internet oldu..o maçın görüntüleri olan birisi videosunu yapsın ve internete koysun herkez paylaşsın...büyük kitlelere bu şekilde ulaşılıp tepkiler bu şekilde daha iyi anlatılabilir...

Yorum

turk futbolundakı karaleke
      1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

Ah aziizzeee vah azize..

(UEFA)

Yorum

Trabzonspor'umuza bu yapılanlara dışarıdan bakan üçüncü bir göz, bizi Ermeni takımı zanneder.
          Fanki tonki zonki...

Yorum

İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kardeşim biraz özen göstersene Türkiye'yi yanlış yazmışsın...
            Onu Aziz öyle söylüyor abi bilerek yazdım ben
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

İlk olarak ertek_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              youtube de 2005 deki maç ile ilgili sadece bir video vardı..o da sanırım kaldırıldı daha bulamıyorum o videoyu...artık devir değişti kimse yürüyüşlere bakmıyor...herşey internet oldu..o maçın görüntüleri olan birisi videosunu yapsın ve internete koysun herkez paylaşsın...büyük kitlelere bu şekilde ulaşılıp tepkiler bu şekilde daha iyi anlatılabilir...
              bende baya aradım youtubede 2005 yılını kaldırılmış hiçbirşey yok

facebook var iyiki videoyu paylaşalım yalılsın

1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

İlk olarak serciy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bende baya aradım youtubede 2005 yılını kaldırılmış hiçbirşey yok

facebook var iyiki videoyu paylaşalım yalılsın

http://www.facebook.com/trabzonspormultipage

işte bende aynı şeyi bende söylüyorum..yani youtube de atatürke hakaret eden videoları bile kaldıramazken bizim videolarımız nasıl kaldırılıyor...ve bu kadar büyük bi olay hakkında sadece bir tane video var...bu da bizim ayıbımız..onlarcası olmalı...youtube da trabzonsporla ilgili hariha videolar yapan arkadaşlar var onlarla irtibata geçip bu durumunda videosu yapılmalı...bizde birşeyler yapmalıyız...iş işten geçtikten sonra yürüsen neolur taksimi yaksan ne olur...

Yorum

İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  efu53
                  Başlığa takılmadık. Konunun önemine binaen belki okuyacak birileri ciddiyetsiz bulmasın diye söyledim. Mesela ben Şenol ne yapıyor diye başlık görsem ciddiye almam da Şenol Güneş ne yapıyor diye görürsem daha çok ciddiye alırım. Elbette ölçü ben değilim ama ciddi bir konuya daha ciddi bir ifade fayda sağlar diye düşünüyorum.

yorumun ve dusuncen icin tesekkur ederim ,

spordan sorumlu devlet bakani bir zamanlar bizim baskanimizdi o yuzden icim biraz rahat ama neyse

Yorum

İlk olarak efu53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yorumun ve dusuncen icin tesekkur ederim ,

spordan sorumlu devlet bakani bir zamanlar bizim baskanimizdi o yuzden icim biraz rahat ama neyse
                    spordan sorumlu devlet bakanı ,eski başkanımız olduğu için mi 2016'da trabzon aday şehir olarak seçilmedi.benim içim hiç rahat değil kardeş
                    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                    Yükleniyor...
                    X
                    WhatsApp Resmi İletişim