Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

"2004/2005 Sezonu gibi bir yönetim mi istiyor Aziz ?"

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak efu53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    vaktin olunca antuya ugra senol hocamiza ve baskanimiza nasil sozler soyleniyor oku ,

biz yine aziz dedik en azindan !
    İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Zaten aramızda fark olsun diye söyledim.
    Çok haklısın Gürcan abi.

Başlık Aziz Yıldırım diye değiştirilse daha hoş olur.

Yorum

arkadaslar basliga takildik o mac gelmeden ne yapmak lazim diye dusunurken neyse yahu demek sadece ben oynanacak oyunu hissediyorum ve bu beni rahatsiz ediyor,

Yorum

efu53
        Başlığa takılmadık. Konunun önemine binaen belki okuyacak birileri ciddiyetsiz bulmasın diye söyledim. Mesela ben Şenol ne yapıyor diye başlık görsem ciddiye almam da Şenol Güneş ne yapıyor diye görürsem daha çok ciddiye alırım. Elbette ölçü ben değilim ama ciddi bir konuya daha ciddi bir ifade fayda sağlar diye düşünüyorum.

Yorum

İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Azize istediği kadar konuşsun.
          O Tüvkiye kupasını alamadığına yansın.
          Boşverin.
          kardeşim biraz özen göstersene Türkiye'yi yanlış yazmışsın...
          "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
          Louis D. Brandeis

Yorum

Azize bos konusuyor...FB´nin bizi legal yollarla gecme olasiligi %0...ancak oyunlariyla!!! Ama Haziran´da secim var...Trabzonspor sirf bu yüzden sampiyonlugu kaybederse, AKP Trabzon`dan bir Milletvekili bile cikaramaz!!! Biraz siyasi oldu ama Trabzon sehrinin AKP icin ne kadar önemli oldugunu bilen bilir
            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Azize bos konusuyor...FB´nin bizi legal yollarla gecme olasiligi %0...ancak oyunlariyla!!! Ama Haziran´da secim var...Trabzonspor sirf bu yüzden sampiyonlugu kaybederse, AKP Trabzon`dan bir Milletvekili bile cikaramaz!!! Biraz siyasi oldu ama Trabzon sehrinin AKP icin ne kadar önemli oldugunu bilen bilir
              Sayın abim,9 puan önden giderken Şampiyonluğu kaybedersen,zaten hiç haketmemişsin demektir..Ankaragücü maçı Fener maçının bel kemiği olacaktır o maçta puan kaybı yaşarsak o hafta medya etkisiyle Fener maçını da kaybederiz..Fb'de kazansın biz de kazanalım Kadıköy'de son yılların en güzel maçını izleyebiliriz
              ölümüne trabzon !

Yorum

İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sayın abim,9 puan önden giderken Şampiyonluğu kaybedersen,zaten hiç haketmemişsin demektir..Ankaragücü maçı Fener maçının bel kemiği olacaktır o maçta puan kaybı yaşarsak o hafta medya etkisiyle Fener maçını da kaybederiz..Fb'de kazansın biz de kazanalım Kadıköy'de son yılların en güzel maçını izleyebiliriz
                Daha yasin cok genc renkdas...sen hic hakem oyunu görmemissin!!!

BJK niye bir Samsun maci ile tepetaklak gitti? FB´nin 9 puan önündeyiz ve 19. haftada bizi yenme sanslari %1...O gün cok iyi bir mac izleyecegiz haklisin ama ondan sonrasi bile FB´nin bizi yakalamasi ve gecmesi o oyunlardan gecer! Azize bosuna konusmaz ama bos konustugunun farkinda bile degil, benim demek istedigim bu
                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

ben herzaman diyorum.. bize rakip olarak bu sene sadece bursasporu görüyorum..
                  Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

bu yıl hersey daha farklı o sezon bu sezonda oldugu gibi şampiyonluğa hazır değildik ve bunun kurbanı olduk o dönem kazanmamız gereken maçlarda puan kaybettik ama bu yıl öle bi durum söz konusu değil insallah bu yıl bu işi bitireceğiz bu arada aziz yıldırımda trabzonsporla ugrasırken dikkat etsin trabzon ne be beşiktasa benzer ne gsye bundan sonra yapılacak hatanın bedeli agır olur
                    En son Sinan Ayaz tarafından düzenlendi; 16.01.2011, 02:30.

Yorum

fb çabaladıkça batıyor, boşuna Trabzonspor'dan beslenmeyi bıraksınlar bir an önce bataklıktan çıkmaya baksınlar. Açıkçası başkanın tek rakibi FB görmesine hiç katılmıyorum, bu psikolojik olarak söylenmiş bir demeçti bence.

Trabzonspor; özellikle BASIN oyununa gelmeyip, SELAMETLİ bir şekilde hareket ederse ŞAMPİYON'luğun %80'i tamamdır.
                      %20'side maçlardan geçer.

Ligin sonları yanaştıkça BASIN'dan değişik değişik saltolar aparkatlar gelecektir. Artık siz düşünün ne gibi oyunlar yapacaklarını.
                      TFF'nin ortasahasına 2010-2011 Kupasını alıp TRABZONSPOR bayrağını dikeceğiz. İnşeallah.

Yorum

Aziz yildirim hakem olsa aykut ile ridavan dilmende vyardimci hakem olsalar Yinede onlari yenecegiz bu sefer calamayacaklar dampiyonlugumuzu
                        Allahtan bu sefer fenev maci ilk haftalarda ve yapilabilecek olasi serefsizlikleri bertaraf etme sansimiz vede zamanimiz olacak
                        Bu mac cok seye yanit olacak
                        '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

Allah'ın izniyle yenecez onları..
                          Bende kadıköye kendi HES projemi kuracam (:
                          "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
                          Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

youtube de 2005 deki maç ile ilgili sadece bir video vardı..o da sanırım kaldırıldı daha bulamıyorum o videoyu...artık devir değişti kimse yürüyüşlere bakmıyor...herşey internet oldu..o maçın görüntüleri olan birisi videosunu yapsın ve internete koysun herkez paylaşsın...büyük kitlelere bu şekilde ulaşılıp tepkiler bu şekilde daha iyi anlatılabilir...

Yorum

Aziz Yildirim ve Aykut Kocaman sadece kendilerini düsünüyorlar.

Adam diyorki , eger hakem hatalari olmazsa biz sampiyonuz. ..

Alooo? Alooo`? 9 Puan geridesin , nerden oluyon sampiyon?

Cok yanlis seyler bunlar.
                              Nefsin icin sevme

Yorum

Federasyonu göreve çağıralım site olarak..

Bu gücümüz var..
                                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim