Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Barış Memiş Doping'li Çıktı...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

altyapıda yetişip trabzonspor A takımına dahil olunca tüm hedeflerının bıttıgı dusuncesıne sahip olan bir futbolcudan ne trabzonspor ne de türk futbolu hayır görür. barış memiş de bu zihniyetteki altyapıdan çıkıp "ne oldum delisi" olanlar arasında.
    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Bu işte suçu olduğuna inanmıyorum en azından kasıtlı birşey yapmamıştır.

Yine de bize bir faydası olmayacaktır gelecek için.

Yorum

İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Barış'a her konuda kızabilirim ama bu konuda zerre kadar kızmıyorum çünkü aklı başında hiçbir insan doping kullanmaz, bilmeden yaptığına eminim.
        20 yaşında fişek gibi olması gereken oyuncu 35 yaşındaki oyuncunun bana iyi geliyor telkinine uyup böyle bir hata yapar mı?

Ne olduğu belirsiz şeyler içeceğine çalışıp kendini geliştirse şuan vazgeçilmez olurdu.
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

baris memis in bundan sonra A takima donmesi cok zor. yazik ettin kendine baris

Yorum

yazık oldu... Karşıyakaya da yazık oldu.İnşaallah düşmezler.
            Entropi İyidir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
            Yükleniyor...
            X
            WhatsApp Resmi İletişim