Eczane açmalı yakışır gerçekten saf temiz yüzlü çocuk açsın bi eczane tansiyon felan ölçer yanlış ölçerse benim suçum benim hatam der aspirin felan satar olur yani.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Barış Memiş Doping'li Çıktı...
Daraltma
X
-
Profesyonel bir sporcu değil bilmediği bir hapı, bir kap çorbayı bile araştırmadan içmemeli. Zaten Barış ile ilgili sıkıntılar bu işin ciddiyetini anlayamamasından kaynaklanıyordu. Barış'ın dopinge ihtiyacı yok ve bunu kendisi de biliyor. Bunu bilerek içmediğine inanıyorum; ama yetmez. Avrupa Yıldızı olabilecek bir meziyeti ve kariyeri ne hale getirdi.
İnşallah bu onun akıllanması yolunda sonunda bir hayıra vesile olur. Yaptığı işin çok önemli ve ciddi olduğunu anlar artık.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
Kendisinin milli takımlarda yıllarca beraber oynadığı ve hızı hariç hiçbir meziyeti olmayan Sercan şu anda Şampiyonlar liginde man of the match falan seçilirken o Bankasya'da zar zor aldığı dakikaları bile alamayacak. Bir kariyer nasıl öldürülür çok basit bir örnek. Bu olayın etkileri geçene kadar 22-23 yaşına gelir, geliştiremediği yeteneklerinin altında ezilerek iki-üç sene alt liglerde oynar, sonra da kendine yeni bir kazanç kapısı seçmek zorunda kalır.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
Kendisinden bir halt olmayacağını bir kez daha göstermiş oldu.
Yorum
-
Bu arkadaşın elinden Obama tutsa farkeder mi?İlk olarak TAHSİN 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş elinden tutsun..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum