göztepe ne savunma yapabiliyor ne kontraya çıkabiliyor nasıl 1-1 hala hayret
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
25/26 Trendyol Süper Lig
Daraltma
X
-
şikeciler haftaya da takılır
3 haftaya da Trabzon'a gelecekler
asıl problem fetöcü yamyamlar
b.k gibi oynasalar da fikstürleri çok kolay
ona rağmen iyi de kollanıp itekleniyorlar
beddualarınızda eksik etmeyin bu şeref yoksunlarını da en yakın zamanda bulsunlar belalarını
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
- Beğen 3
Yorum
-
2023ten sonra ne olduysa 3ü birden patlamış
Bizi de dahil etseler keşke şuraya
Ben bilet mağaza gelirlerinin bu kadar çok katkısının olacağını sanmıyorum
yayın, uefa, sponsor ve topçu satışı
ana kalem bunlardır
bunlar da hep düşük
neyin mağazacılığı
2023 öncesi nerdeymişhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
- Beğen 2
Yorum
-
Sahada ve VAR başında da çok ciddi 'problem' var.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyüp'ün kalesinde kova var.
Eyüp'ün golü neden iptal oldu, Umut Bozok'un ofsaytla alakası nedir?
Şu golün iptalini VAR yapıyorsa ben VAR hakemlerinin yaptigina 'hakem hatası' demem. Bu hakem hatasi degil.
Her türlü skandala alıştık ama artık açık açık yapıyorlar. Seyir zevki kalmadı tamamen tiyatro izliyoruz."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Beğen 2
Yorum
-
İlki bence de değildi. Zaten çektikleri çizgide topuktaki toz zerresini yakaladılar herhalde. İkinci pozisyona çaldı sandım, yumruk esnasında seken topta... O kurala da tam hakim değilim. Hani kalecnin arkasındaki oyuncu mevzusu var ya...İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sahada ve VAR başında da çok ciddi 'problem' var.
Eyüp'ün golü neden iptal oldu, Umut Bozok'un ofsaytla alakası nedir?
Şu golün iptalini VAR yapıyorsa ben VAR hakemlerinin yaptigina 'hakem hatası' demem. Bu hakem hatasi degil.
Her türlü skandala alıştık ama artık açık açık yapıyorlar. Seyir zevki kalmadı tamamen tiyatro izliyoruz.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Beğen 1
Yorum
-
Muçi gibi iyi şutör adamı rezil eder.Yüzündeki acemiliği bitirdi beniİlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyüp'ün kalesinde kova var.
Yorum
-
Umut'un pozisyonunun tekrarını vermediler. Kritikti...İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Muçi gibi iyi şutör adamı rezil eder.Yüzündeki acemiliği bitirdi beni
* Şimdi gösterdi, ofsaytmış.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum