Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

25/26 Trendyol Süper Lig

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• göztepe ne savunma yapabiliyor ne kontraya çıkabiliyor nasıl 1-1 hala hayret

Yorum

• 30 milyon verdikleri adamları yedekten giriyor

Yorum

• sikriniar denen köpek topu kaybediyor kendini yere atıyor anında düdük çalıyor her maç aynı terane komedi ligi

Yorum

• Göztepe yenilmek için elinden geleni yaptı ama Febeş atamadı.Özellikle kalecisi tüm yan toplarda sıçtı.
          Son yarım saat ilerde 2 pas yapamadıkları gibi, giren oyuncular topu kontrol bile edemediler.

Yorum

• salağa yatmıştım az önce kalktım, şampiyon olacaz

Yorum

• şikeciler haftaya da takılır
              3 haftaya da Trabzon'a gelecekler
              asıl problem fetöcü yamyamlar
              b.k gibi oynasalar da fikstürleri çok kolay
              ona rağmen iyi de kollanıp itekleniyorlar
              beddualarınızda eksik etmeyin bu şeref yoksunlarını da en yakın zamanda bulsunlar belalarını
              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
              Eze eze 2021-2022.
              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• 2023ten sonra ne olduysa 3ü birden patlamış
                Bizi de dahil etseler keşke şuraya

Ben bilet mağaza gelirlerinin bu kadar çok katkısının olacağını sanmıyorum
                yayın, uefa, sponsor ve topçu satışı
                ana kalem bunlardır
                bunlar da hep düşük
                neyin mağazacılığı
                2023 öncesi nerdeymiş
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Eyüp'ün kalesinde kova var.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eyüp'ün kalesinde kova var.
                    Sahada ve VAR başında da çok ciddi 'problem' var.

Eyüp'ün golü neden iptal oldu, Umut Bozok'un ofsaytla alakası nedir?

Şu golün iptalini VAR yapıyorsa ben VAR hakemlerinin yaptigina 'hakem hatası' demem. Bu hakem hatasi degil.

Her türlü skandala alıştık ama artık açık açık yapıyorlar. Seyir zevki kalmadı tamamen tiyatro izliyoruz.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sahada ve VAR başında da çok ciddi 'problem' var.

Eyüp'ün golü neden iptal oldu, Umut Bozok'un ofsaytla alakası nedir?

Şu golün iptalini VAR yapıyorsa ben VAR hakemlerinin yaptigina 'hakem hatası' demem. Bu hakem hatasi degil.

Her türlü skandala alıştık ama artık açık açık yapıyorlar. Seyir zevki kalmadı tamamen tiyatro izliyoruz.
                      İlki bence de değildi. Zaten çektikleri çizgide topuktaki toz zerresini yakaladılar herhalde. İkinci pozisyona çaldı sandım, yumruk esnasında seken topta... O kurala da tam hakim değilim. Hani kalecnin arkasındaki oyuncu mevzusu var ya...
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Eyüp'ün iptal golünü biri bana anlatsın.
                        Ofsaytta olana gelmiyor, ikinci topta zaten çıkmış.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eyüp'ün kalesinde kova var.
                          Muçi gibi iyi şutör adamı rezil eder.Yüzündeki acemiliği bitirdi beni

Yorum

• İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Muçi gibi iyi şutör adamı rezil eder.Yüzündeki acemiliği bitirdi beni
                            Umut'un pozisyonunun tekrarını vermediler. Kritikti...

* Şimdi gösterdi, ofsaytmış.
                            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

• Umut'un ilk sayılmayan ofsaytı bana da garip geldi, kural ne diyor bilmiyorum ama Ersin çıktı yanlış yere yumrukladı artık bir önceki pozisyona dönmenin manası yok bence.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• bjk feci kötü takım. 3-4 tane iyi adam alamazlarsa ligde kolay kolay maç kazanamazlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim