İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
25/26 Trendyol Süper Lig
Daraltma
X
-
Jo'yu sormuştunuz bana haftalar önce. Ne düşünüyorsunuz oyuncu hakkında? Bu akşam oynamıyor galiba.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bize karşı daha dirençlilerdi ya da biz mi çok kötüydük anlamadım gitti.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 29.09.2025, 21:14.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
bjk sete yerleşen takım olsa anlayacağım da öndeki tüm elemanları hızlı, dünden razılar açık alan bulmaya. selçuk kendini tatmin maçı seçmiş. puan derdi olsa böyle çıkmazdı.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Göztepe kapandı yendi. Kayseri ve Kocaeli savunmayı orta sahaya çıkardı, fark yiyorlar.( ゚д゚)
Yorum
-
Girdi oyuna şimdi. Tayfur'u daha önde görüyor demek 11 başlattığına göreİlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Jo'yu sormuştunuz bana haftalar önce. Ne düşünüyorsunuz oyuncu hakkında? Bu akşam oynamıyor galiba.
( ゚д゚)
Yorum
-
5 dak önce oyuna girdi güzelde bir şut çıkardı ama son yarım saat nasıl oynayacakİlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Jo'yu sormuştunuz bana haftalar önce. Ne düşünüyorsunuz oyuncu hakkında? Bu akşam oynamıyor galiba.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Çapraz koparan futbolcudan nadiren hayır geliyor.İlk olarak figirm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnuachu BJKda bu Abraham bizde olsaydı, BJK zirveyi ciddi ciddi zorlar, biz de en iyi ihtimalle orta sıralarda dolaşırdık.Adamın tipi tam futbolcu tipi ama top ayağına gelince acaip saçmalıyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum