Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

25/26 Trendyol Süper Lig

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kocaeli de Kayseri gibi zayıf kadroyla savunmayı öne çıkardı, on dakikada 2-0 yaptı Bjk.
    Bize karşı daha dirençlilerdi ya da biz mi çok kötüydük anlamadım gitti.
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Aha Tayfur One Thousand Lake yasladı bir tane. Hadi körfez bir tane daha.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bize karşı daha dirençlilerdi ya da biz mi çok kötüydük anlamadım gitti.
        Jo'yu sormuştunuz bana haftalar önce. Ne düşünüyorsunuz oyuncu hakkında? Bu akşam oynamıyor galiba.
        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 29.09.2025, 21:14.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Göztepe kapandı yendi. Kayseri ve Kocaeli savunmayı orta sahaya çıkardı, fark yiyorlar.
          bjk sete yerleşen takım olsa anlayacağım da öndeki tüm elemanları hızlı, dünden razılar açık alan bulmaya. selçuk kendini tatmin maçı seçmiş. puan derdi olsa böyle çıkmazdı.
          ( ゚д゚)

Yorum

Jo'yu sormuştunuz bana haftalar önce. Ne düşünüyorsunuz oyuncu hakkında? Bu akşam oynamıyor galiba.
            Girdi oyuna şimdi. Tayfur'u daha önde görüyor demek 11 başlattığına göre
            ( ゚д゚)

Yorum

• Biz ve GS dahil ligde sağlam tek bir takım yok,herkes berbat.Şu haliyle GSın 7de 7 yapması bu nedenle.

Yorum

5 dak önce oyuna girdi güzelde bir şut çıkardı ama son yarım saat nasıl oynayacak

Yorum

• Onuachu BJKda bu Abraham bizde olsaydı, BJK zirveyi ciddi ciddi zorlar, biz de en iyi ihtimalle orta sıralarda dolaşırdık.Adamın tipi tam futbolcu tipi ama top ayağına gelince acaip saçmalıyor.

Yorum

• İlk olarak figirm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Onuachu BJKda bu Abraham bizde olsaydı, BJK zirveyi ciddi ciddi zorlar, biz de en iyi ihtimalle orta sıralarda dolaşırdık.Adamın tipi tam futbolcu tipi ama top ayağına gelince acaip saçmalıyor.
                    Çapraz koparan futbolcudan nadiren hayır geliyor.

Yorum

• Chernyide pek beğenmedim abartıldığı kadar özel bir oyuncu değil.

Yorum

• Ikına ıkına kazandı BJK.
                        ilk 10 dakika 2-0 öne geçmelerine rağmen net pozisyon 2 tane, üçüncü gol oldu.
                        Biz BJK'den çok daha iyi takımız.

Yorum

• Bu arada Jota Silva tam da tahmin ettiğim gibi patlak çıkmış. Jk taraftarları sövüyorlar sosyal medyada. Bunu az daha bize çakıyorlardı, onun yerine Muçi'yi çaktırdık

Yorum

• Rak Sakyi iyi adam. Dün iki güzel gol atmış.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• Eyüp'ün golü iptal edildi. Kaleci elinden kaçırmış, iş işten geçmiş gol güme gitti.
                              ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X