Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

25/26 Trendyol Süper Lig

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biraz bakayım dedim, hakemin taraflı olduğu o kadar net ki. Antalya'ya kartlar çok rahat çıkarken fb'de Asensio ve Kerem'in çok net kartını hiçbir şey olmamış gibi es geçti hakem
    Ligin ilk maçından beri de tüm maçlarımızda rakiplere hiç kartlar çıkmazken bize çok basit kartlar da veriliyor.Kimle oynadığımızın zerre önemi olmadan yapıyorlar

Yorum

• antalyanın hızlı atağında edersonun kurtardığı pozisyonda, hakem avantajı oynattı,sonra neden sarı kart göstermedi, hızlı atakta net faul vardı,

avantajı verirsin , pozisyon tamamlanır, sonra sarı kartını verirsin, hakem vermedii buradan hakemin ne olduğunu görebiliriz
      TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        antalyanın hızlı atağında edersonun kurtardığı pozisyonda, hakem avantajı oynattı,sonra neden sarı kart göstermedi, hızlı atakta net faul vardı,

avantajı verirsin , pozisyon tamamlanır, sonra sarı kartını verirsin, hakem vermedii buradan hakemin ne olduğunu görebiliriz
        Orda sarı verilmeyen Asensio şimdi arkadan çekti sarı gördü

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu penalti beyler. Gri degil. Cezasahasinda o hareketi yapamazsin, kaldi ki kafaya temas da var.

Aynisini bu hafta Real - Atletico macinda verdiler. Kaldi ki o pozisyonda Arda'nin topa net vurusu da vardi: https://streamff.com/v/fb7ddde3
          Hocam ne yaptın bu forumda FBnin kazandığı penaltıya haklı denir mi, iyi cesaret valla. Şaka bir yana pozisyon net penaltı. Forumda maalesef sadece Fenerbahçeye nadiren de GSa laf söylemek için yazanlar var ki onların 2.takımlarını tahmin etmek zor değil. FB hakemle maç aldığında birileri GS hakemle maç aldığında diğerleri yazıyor. Yok aslında birbirlerinden farkları. Bir de aleyhimize her penaltıya haksız diyenler falan var. Mesela son maç kazandığımız penaltı bence penaltı. Ama aleyhimize verilseydi forum yıkılır haklı karar dersen de küfür yerdin.

Yorum

• Ben penaltı pozisyonunda kafaya temas görmedim.Şimdi gs li mi olduk? İstanbulun 3 takımından da aynı oranda nefret ediyorum.Hepsi şikeci hepsi şaibeli kupalarla dolu müzeye sahip

Yorum

• Net bir şekilde topa vuruyor Antalyalı. İstediğiniz açıdan izleyin, isterseniz uzaydan. Penaltıyla alakası yok.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Bu penalti beyler. Gri degil. Cezasahasinda o hareketi yapamazsin, kaldi ki kafaya temas da var.

Aynisini bu hafta Real - Atletico macinda verdiler. Kaldi ki o pozisyonda Arda'nin topa net vurusu da vardi: https://streamff.com/v/fb7ddde3

bence gri bir pozisyon

1- pozisyon dışarda mı içerde mi tartışmaları var

2- oyuncu topa vuruyor pozisyonda, top ta nene nin suratına çarpıyor, oyuncunun ayağının nene ye geldiğini görmedim
                TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben penaltı pozisyonunda kafaya temas görmedim.Şimdi gs li mi olduk? İstanbulun 3 takımından da aynı oranda nefret ediyorum.Hepsi şikeci hepsi şaibeli kupalarla dolu müzeye sahip
                  Yukardaki cümleyi kurabiliyorsanız lafım hiç size değil. Ben bu takımlardan özellikle birine saydıranlara kızıyorum. Pozisyonun daha temizi bu hafta Real Maçında oldu, Arda net topa vurdu ama hakem penaltı verdi.Topa vurduktan sonra ayağı adama geldiği için. Burda topa vurma daha az bariz ve sonrasında da ayak kafaya geliyor. Pozisyonda olsa olsa içerde mi dışarda mı tartışılır ki ayağın uzama boyutuna göre içerde.

Yorum

penalti degil bence ama onu geçtim, iki pozisyon arasinda daglar kadar fark var, birinda simarik Arda taban gösteriyor, digerinde Antalyali ayak üstüyle topa vuruyor
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bence gri bir pozisyon

1- pozisyon dışarda mı içerde mi tartışmaları var

2- oyuncu topa vuruyor pozisyonda, top ta nene nin suratına çarpıyor, oyuncunun ayağının nene ye geldiğini görmedim
                      Ekli dosyalar

Yorum

• İlk olarak figirm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yukardaki cümleyi kurabiliyorsanız lafım hiç size değil. Ben bu takımlardan özellikle birine saydıranlara kızıyorum. Pozisyonun daha temizi bu hafta Real Maçında oldu, Arda net topa vurdu ama hakem penaltı verdi.Topa vurduktan sonra ayağı adama geldiği için. Burda topa vurma daha az bariz ve sonrasında da ayak kafaya geliyor. Pozisyonda olsa olsa içerde mi dışarda mı tartışılır ki ayağın uzama boyutuna göre içerde.
                        bu bakis açisiyla ohooo... Arda çevre kontrolü yapmadan tabani uçurdu gösterdi, Antalyali taban mi gösterdi ? Arda daha net topa vurmusmus saka misiniz nesiniz ya

Yorum

• birilerinde gsye yanasma varsa baskalarinda da fbye var gibi gözüküyor... neyse size göre yunus akgün emre mor falan yetenekli karakterli topçular keske bize gelseler de oynasalar, ismail yüksek denen soytari da ayni sekilde o da müthis bir karakter (!)
                          emre ve ismail'i takima yakistiran bir sürü manyak vardi transfer basliginda...

Yorum

• Arda'nın pozisyonunda Arda'nın ayağı toptan sonra rakibinin net kafasına darbe indiriyor. Antalyalınin pozisyonunda topa vuran Antalyalıyla aynı hamleye çıkan ve genlerine sahtekarlık bulaşmış fenerli topla Antalyalınin arasına girip kendini yere atıyor.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              birilerinde gsye yanasma varsa baskalarinda da fbye var gibi gözüküyor... neyse size göre yunus akgün emre mor falan yetenekli karakterli topçular keske bize gelseler de oynasalar, ismail yüksek denen soytari da ayni sekilde o da müthis bir karakter (!)
                              emre ve ismail'i takima yakistiran bir sürü manyak vardi transfer basliginda...
                              Aslında aynı fikirdeyiz, mesela küfrettiğimiz Burak bize gelince melek oldu, o aldatmacalar falan hep normal geldi bazılarına.Şimdi mesela Uğurcana saydıracak birileri, yıllarca bizde oynadıktan sonra gidiverdi diye.BJKa övgüler düzen Şenol Güneşin adını stada verdik yetmez mi.Şike davasını kapatıveren iktidara da güle oynaya oy veriyoruz zaten.

Yorum

• İkinci takımı olmayan sıradan bir Trabzonspor taraftarının (Benim) şahsî yorumudur:

Göztepe maçında Abraham'a yapılan penaltıydı fakat bu akşamki değil.

Referansım Clattenburg, Trio, Çulcu, Deniz Ateş Bitnel, Toroğlu, Bünyamin vs değil. Kendi gözüm, sınırlı futbol kuralları bilgisi, biraz muhakeme yeteneği, fazlasıyla vicdan...
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X