Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

25/26 Trendyol Süper Lig

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak figirm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aslında aynı fikirdeyiz, mesela küfrettiğimiz Burak bize gelince melek oldu, o aldatmacalar falan hep normal geldi bazılarına.Şimdi mesela Uğurcana saydıracak birileri, yıllarca bizde oynadıktan sonra gidiverdi diye.BJKa övgüler düzen Şenol Güneşin adını stada verdik yetmez mi.Şike davasını kapatıveren iktidara da güle oynaya oy veriyoruz zaten.
    Burak'in bizde yaptigi aldatmacalar, diger takimlarda yaptiklarinin yaninda hiç kalir =)
    Ugurcan'a ben de saydiriyorum 5 kurus etmeyen karakteri oldugu için...
    Senol'u bjkye gittiginden beri sevmem.... akpye de hiç oy vermedim ama sehir olarak durusumuz yok o kesin
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İkinci takımı olmayan sıradan bir Trabzonspor taraftarının (Benim) şahsî yorumudur:

Göztepe maçında Abraham'a yapılan penaltıydı fakat bu akşamki değil.

Referansım Clattenburg, Trio, Çulcu, Deniz Ateş Bitnel, Toroğlu, Bünyamin vs değil. Kendi gözüm, sınırlı futbol kuralları bilgisi, biraz muhakeme yeteneği, fazlasıyla vicdan...
      Bu açıklamaya da şapka çıkarırım. Abrahamın pozisyonu daha net penaltı, evet. Bugünküne de yorum farkı diyelim. Ama bir defans oyuncusu da o riski almayacak.

Yorum

• Şahsi görüşümü bir önceki sayfada söylemiştim. Madem farz oldu, söyleyelim; ikinci bir takımım yok, sadece doğup büyüdüğüm ve liseyi okuduğum şehirler olan Kocaeli ve Sakarya'nın takımlarına biraz sempatim var (her ne kadar oksimoron da olsa). Şikebahçe'nin de Haramsaray'ın da Allah belasını versin.

Şu pozisyon dün Trabzonspor'a karşı yapılsa ve penaltı verilmeseydi, hakemin yedi sülalesinin kulaklarını çınlatırdım:

Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şahsi görüşümü bir önceki sayfada söylemiştim. Madem farz oldu, söyleyelim; ikinci bir takımım yok, sadece doğup büyüdüğüm ve liseyi okuduğum şehirler olan Kocaeli ve Sakarya'nın takımlarına biraz sempatim var (her ne kadar oksimoron da olsa). Şikebahçe'nin de Haramsaray'ın da Allah belasını versin.

Şu pozisyon dün Trabzonspor'a karşı yapılsa ve penaltı verilmeseydi, hakemin yedi sülalesinin kulaklarını çınlatırdım:

2.takım muhabbeti yaparak kırdığım kim varsa kusura bakmasın ama maalesef 2011 acısı ile diğerlerini sütten çıkmış ak kaşık gibi görüp onlara daha düşük tepki gösteren bir kesim var, asıl tepkim onlara. 2011de bizim canımız yandı, kabul ama yıllarca Mehmet Ağarla FETO ile Arifiyle Hakanıyla en az FB kadar bu liğin avantasını yiyen GSa şahsen en az FB kadar düşmanım. Bizim taraftarın aklının başına gelmesi için GSla zirve yarışına girmemiz gerek, ancak o zaman Cimbomu da tanıyacaklar.
          Bu arada paylaştığınız görüntü benim için içerde mi dışarda mı şüphesini de ortadan kaldırdı.

Yorum

2.takım muhabbeti yaparak kırdığım kim varsa kusura bakmasın ama maalesef 2011 acısı ile diğerlerini sütten çıkmış ak kaşık gibi görüp onlara daha düşük tepki gösteren bir kesim var, asıl tepkim onlara. 2011de bizim canımız yandı, kabul ama yıllarca Mehmet Ağarla FETO ile Arifiyle Hakanıyla en az FB kadar bu liğin avantasını yiyen GSa şahsen en az FB kadar düşmanım. Bizim taraftarın aklının başına gelmesi için GSla zirve yarışına girmemiz gerek, ancak o zaman Cimbomu da tanıyacaklar.
            Bu arada paylaştığınız görüntü benim için içerde mi dışarda mı şüphesini de ortadan kaldırdı.
            Kollanan iki takımın nasıl kollandığını, maçlara nasıl yön verildiğini bu tarz pozisyonlar üzerinden yorumlamaya, ispat etmeye çalışılırsa herşey elde kalır. O bizim işimiz değil. Her iki takım da birbirinin - haklı pozisyonlarına bile - her türlü algı yapmaya çalışıyor zaten.

Asıl sıkıntı olarak, maçların doğal akışı içerisinde Torreira gibi, Fred gibi kasaplara nasıl maç içerisinde iltimas verildiğini; çoğu maçta bizim oyunculara nasıl ilk yarıdan sarı kart gösterilip sindirildiklerini; dün izlediğimiz gibi, penaltı pozisyonuna kadar iki kere atılması gereken Atakan'ın nasıl oyunda tutulup Onuachu'ya maç boyunca koala gibi yapıştığını; hakemlerin bütün takdir haklarını kollanan takımlar lehine kullandığını belirlemek lazım.

İki maç önce yoktan faul yaratıp senin takımının bal gibi golünü vermediler. Ne oldu, 3 puanı kaybettiğimizle kaldık...

Yorum

• ekşide biri şimdiye kadarki sezonun özetini çıkarmış , kopyalayıp yapıştırıyorum

''göztepe maçı ; kırmızı kart, penaltı..
              trabzonspor maçı ; kırmızı kart, iptal edilen nizami trabzonspor golü..
              alanyaspor maçı ; penaltı..
              kasımpaşa maçı ; kırmızı kart..
              antalyaspor maçı ; penaltı..''

bu arada penaltı kırmızı kart olayının zirvesi bana göre fb rizespor maçıdır

rize 2-0 önde iken

1 penaltı

2 kırmızı kart jokerini kullandı hakem burak pakkan

normal vakıalar değil bunlar aga
              En son jairzinho tarafından düzenlendi; 28.09.2025, 23:28.
              TEKKEBALL

Yorum

• tekrar tekrar izledim, Antalyali'nin rakip kafaya ayakla müdahalesi var mi net belli degil, eger yoksa, ztn en fazla endirekt serbest vurus veririm penalti hayatta olmaz... ayrica Arda'nin yaptigi farkli dememe ragmen ilk basta sirf önce topa dokundugu için penalti agir karar mi diye düsünmedim degil...

açikçasi az 2yüzlülük yok bu futbolda ve yorumcularda he, misal ortada havada top var 2 topçu ayak uzatiyor kim topa degmezse faul yapmis oluyor degil mi ? e ee burda sirf biri kafa uzatiyor diye mi hakli oluyor ? ama geç kaldi, kalmasaydi ?

o zaman isin kolayini bulduk, yerdeki topa da kafa uzatan aa uu kivransin faulü alsin, böyle saçmalik olmaz
                ayrica bu üstteki pozisyonda fenerli topçu ayni zamanda bacagini uzatip taban da gösteriyor, kendini koruma amaçli mi diyelim ona ? penalti basbayi fbye hediye edildi kimse kusura bakmasin... bu bize penalti verilmese ben ortaligi ayaga kaldirmam, kaldirsam eger o da "fbye verildi bize niye verilmiyor" diyerek olur

Yorum

ben conconu daha çok koruma pesinde hiç degilim, ama bizim sehrin fbye kin beslemesi normal, 96 2004 papila ve 2011, bunlari concon ile yasamadik, concon ile kan dâvâmiz yok ama fb ile öyle veya böyle var... birini daha çok savunalim degil ama fbden daha çok nefret edelim durumu var ki bence çok normal...

yalniz cayirzinyo'nun da paylastigi gibi, bu kadar bâriz seyler hep fb için oluyor, misal concon berbat oynadigi alanya maçinda 3puan aldi, nâdiren de olsa hakem hatâsiz maç denk geldi... fbnin bu sene aldigi hangi maçta tartismasiz hakem performansi gördük ?
                  fblilerin bunca sene yaptiklari çektirdiklerini unutmam mümkün degil, her hafta inim inim inlesinler, o osurukvolde denen pislik ligde artislik yapip avrupa'da kedi gibi pisiyor operasyon çocugu... bunlarin hak ettikleri puanlari bile almamalari gerekiyor, patir patir sari kart kirmizi kart yemeleri gerekiyor, daha skriniar denen sahtekâr pislige deginmedim bile...

conconda da ayni sekilde toreira var, bir de yunus akgün denen ciyak ciyak konusan simarik pislik... futbolcu olarak rakibi olsam herhalde saha içinde pataklar kariyerimi bitirirdim... fbli ismail yüksek'i de ayni sekilde.. bunlarla oynanan maçlarda 5 kurus karakter göstermeyen oraya buraya kaçan ugursuzcan da ayni moktur, bunlari taa 2 senedir yaziyorum ama simdi millet yok efendim 30 milyon getirmis diye yalakalik yapiyor hassie lan ordan utanmazlar...

kaptanimsi dedik, millî takim arkadaslarina ayip olmasin diye kendi takim arkadaslarina ve câmiâsina ayip ediyor dedik, kaçiyor dedik o kadar olay varken ortalikta yok dedik ama inandiramadik... millet dandik kurtarislara kale arkasinda uuuurrcaann uuurrcaannn diye bagirmaya devâm etti, simdi yine bagirsinlar essogluessekler

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ben conconu daha çok koruma pesinde hiç degilim, ama bizim sehrin fbye kin beslemesi normal, 96 2004 papila ve 2011, bunlari concon ile yasamadik, concon ile kan dâvâmiz yok ama fb ile öyle veya böyle var... birini daha çok savunalim degil ama fbden daha çok nefret edelim durumu var ki bence çok normal...

yalniz cayirzinyo'nun da paylastigi gibi, bu kadar bâriz seyler hep fb için oluyor, misal concon berbat oynadigi alanya maçinda 3puan aldi, nâdiren de olsa hakem hatâsiz maç denk geldi... fbnin bu sene aldigi hangi maçta tartismasiz hakem performansi gördük ?
                    fblilerin bunca sene yaptiklari çektirdiklerini unutmam mümkün degil, her hafta inim inim inlesinler, o osurukvolde denen pislik ligde artislik yapip avrupa'da kedi gibi pisiyor operasyon çocugu... bunlarin hak ettikleri puanlari bile almamalari gerekiyor, patir patir sari kart kirmizi kart yemeleri gerekiyor, daha skriniar denen sahtekâr pislige deginmedim bile...

conconda da ayni sekilde toreira var, bir de yunus akgün denen ciyak ciyak konusan simarik pislik... futbolcu olarak rakibi olsam herhalde saha içinde pataklar kariyerimi bitirirdim... fbli ismail yüksek'i de ayni sekilde.. bunlarla oynanan maçlarda 5 kurus karakter göstermeyen oraya buraya kaçan ugursuzcan da ayni moktur, bunlari taa 2 senedir yaziyorum ama simdi millet yok efendim 30 milyon getirmis diye yalakalik yapiyor hassie lan ordan utanmazlar...

kaptanimsi dedik, millî takim arkadaslarina ayip olmasin diye kendi takim arkadaslarina ve câmiâsina ayip ediyor dedik, kaçiyor dedik o kadar olay varken ortalikta yok dedik ama inandiramadik... millet dandik kurtarislara kale arkasinda uuuurrcaann uuurrcaannn diye bagirmaya devâm etti, simdi yine bagirsinlar essogluessekler
                    Bu sezon fb daha çok kollanacak. Gs'nin kadrosu zaten ligin üzerinde, ayrıca uzun süre beraber oynayan bir iskeletleri var. Bir şekilde maçları kazanıyorlar dolayısıyla geçen senelere nazaran daha az kollanmaya ihtiyaçları olacak. Bu işler böyledir. İki sezon önce de bariz gs daha çok kollanıyordu.

Yorum

• Sefer A. bu sene yeni bir hikayeye başlıyoruz. Yeniden yapılanma senemiz, 2018-19 gibi. Biz kafayı önümüzdeki sene kaldıracağız; asıl hakem hataları, kayırmalar, skandallar o zaman olacak. Bütün medya bizimle uğraşacak. Bakan yardımları, örtülü ödenek iftiralar vb o zaman medyaya salınacak. Nefesini seneye sakla bence.
                      En son Ekrem D. tarafından düzenlendi; 28.09.2025, 23:53.

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sefer A. bu sene yeni bir hikayeye başlıyoruz. Yeniden yapılanma senemiz, 2018-19 gibi. Biz kafayı önümüzdeki sene kaldıracağız; asıl hakem hataları, kayırmalar, skandallar o zaman olacak. Bütün medya bizimle uğraşacak. Bakan yardımları, örtülü ödenek iftiralar vb o zaman medyaya salınacak. Nefesini seneye sakla bence.
                        Valla belki de haklisin da, bu sene böyleyse seneye timarhânelik oluruz (bence kaldirtmazlar kafayi seneye de)...
                        Gerçi bu kötü niyetli yönetimle bir bok olmaz, aliskanlik ve bagimlilik tâkip ettiriyor takimi yoksa tutulacak takim degil çok rezillik var kulüpte

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ekşide biri şimdiye kadarki sezonun özetini çıkarmış , kopyalayıp yapıştırıyorum

''göztepe maçı ; kırmızı kart, penaltı..
                          trabzonspor maçı ; kırmızı kart, iptal edilen nizami trabzonspor golü..
                          alanyaspor maçı ; penaltı..
                          kasımpaşa maçı ; kırmızı kart..
                          antalyaspor maçı ; penaltı..''

bu arada penaltı kırmızı kart olayının zirvesi bana göre fb rizespor maçıdır

rize 2-0 önde iken

1 penaltı

2 kırmızı kart jokerini kullandı hakem burak pakkan

normal vakıalar değil bunlar aga

Normal vakalar olmadığı kesinde o kadar çok tekrarı olduki siradanlasti
                          30 yıldır erman Toroğlu vs her canlı yayında bu lig bu hakemlerle bitmez diye bağırdı ama hepside bitti😀 kimi canı yanan yöneticilerde lig bitsin her şeyi bir basın toplantısıyla açıklayacağım dediler hepsi balon çıktı

Yorum

• Kocaeli de Kayseri gibi zayıf kadroyla savunmayı öne çıkardı, on dakikada 2-0 yaptı Bjk.

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Kocaeli savunması niye yayık ayran gibi? İki golde de 40 metrede bir tane Kocaeli topçusu yok. Moral gecesi düzenlemek istemişler galiba.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kocaeli savunması niye yayık ayran gibi? İki golde de 40 metrede bir tane Kocaeli topçusu yok. Moral gecesi düzenlemek istemişler galiba.
                                Göztepe kapandı yendi. Kayseri ve Kocaeli savunmayı orta sahaya çıkardı, fark yiyorlar.
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X