Şu baskıyı kırması lazım Antep'i.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig Maçları | 2012-2013
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
-
İlk olarak mehmet83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir de Ivan de Souza var.Simdi sen de Antep'in yabancilarinin hepsine hayransin diyeceksiniz.
Ama hepsi kaliteli adamlarin.
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak mehmet83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGol attiklari icin degil ama bu J. Cesar ve Deumi hakkaten kaliteli adamlar. Deumi eger seneye Song giderse dusunulebilir aslinda. J. Cesar'in da roket gibi sol ayagi var. Ben ikisini de cok begeniyorum.
Direkten döndü, 3 olmadı.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
Yorum