Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig Maçları | 2012-2013

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu baskıyı kırması lazım Antep'i.
    yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• bir şey olmaz ya daha beto atacak 8taş 3 gol atamaz asla...
      Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Bir de Ivan de Souza var. Simdi sen de Antep'in yabancilarinin hepsine hayransin diyeceksiniz. Ama hepsi kaliteli adamlarin.

Yorum

• İlk olarak mehmet83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bir de Ivan de Souza var. Simdi sen de Antep'in yabancilarinin hepsine hayransin diyeceksiniz. Ama hepsi kaliteli adamlarin.
          Valla abi iyi adamlar falanlar filanlar ama lig de ki durumları pek parlak sayılmaz.
          yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Jorginho kendini yere atmasa gole gidiyordu.

Nobre ne kaçırdı ama
            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• ibrahim üzülmez oyunu bıraktı nerdeyse kızdı

Yorum

• afferim nobre hep böyle vur

Yorum

• Kaçırmak daha zorduBöyle hep aferin
                  -1461 TRABZON-

Yorum

• Ahahaa beceriksiz aynı gökhan

Yorum

• Antep çok rahat oynuyor. Gol bulur bence.

Yorum

• hadi betoo bekliyorum hala
                        Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Nobrenin kaçırdığını Umut bile atardı

Yorum

• İlk olarak mehmet83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gol attiklari icin degil ama bu J. Cesar ve Deumi hakkaten kaliteli adamlar. Deumi eger seneye Song giderse dusunulebilir aslinda. J. Cesar'in da roket gibi sol ayagi var. Ben ikisini de cok begeniyorum.
                            Yıldırım Demirören seneye 10 milyon verir alır O'nu.

Direkten döndü, 3 olmadı.
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• hadi be atın şunu artık

Yorum

• Direkten döndü bee off
                                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

Çalışıyor...
                                X