Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig Maçları | 2012-2013

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İbb'nin düşmesinin tek olumsuz yanı;

http://www.youtube.com/watch?v=t11N3PqkJCI
    1461'i unutmayalım
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Beşiktaş beter olsun. Ama diğer yandan bakıyorum, feda meda derken düşe kalka üçüncüler. Fener'i yendiklerinde şampiyon olmuş gibi sevindiler. Kutlamalar vs.

İki hafta önceye kadar anlı şanlı basın da hocalarının arkasındaydı. Aybaba Osmaniye'de bir şeyler söyledi. O günden sonra önce medya sonra taraftarları sırt çevirdi. Başkanları 4 yıl beraberiz diyordu, herhalde Ankara'dan kulağını çektiler, stad projesi de var. Bir anda hocayı gönderme haberleri çıktı.

Dedim ya beter olsunlar. Meşhur (!) beşiktaşlı duruşu bu olsa gerek...
      İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      "Devlet Bahçeli bizim gururumuzdur."

O güne kadar Beşiktaş hiç yenilmedi mi? Yenildi. Tepki var mıydı medyada? Hayır. Yöneticileri ses çıkarıyor muydu? Hayır. Aksine menemen partileri yapılıyordu. Türkiye'de siyaset sadece Trabzonspor'un içinde yok. Biz şehir takımıyız, bizdeki gelişmeler çok daha belirgin.

*

%99 Aybaba gitti. Durup dururken Mustafa Denizli sene başında beşiktaşa gitmedi diye sataştı başkanları. Geçen akşam locadaki tartışmalar (ki daha önce de benzer olay 3-4 kez yaşanmıştı)... Kulübün yalanlaması... Diğer tarafın suç duyurusu...

Önce de demiştim: Beter olsunlar. Ama kişi ve kurumlardan bağımsız şunu söylemek istiyorum.

Bu başkanları göreve gelirken "ben inşaatçıyım, işi profesyonellere bırakıcaz" demişti. Önce Altınsay'ı yedi. Şimdi 4 yıllığına getirdiği, benle geldi, benle gider dediği hocayı yiyecek.

Futbol, popülizm ve siyaset mi? Yoksa feda meda demişken bizimle oynadıkları ilk maçtan sonra göğe çıkarılmaları mı? Feneri yendikten sonraki kutlamaları mı?
      ... Ve gitti.

S. Aybaba'yı savunacağım aklıma gelmezdi fakat yazık ettiler adama.

Bu arada, Samet Hoca kongre sürecinde başkan adaylarımızın görüştüğü isimlerden biriydi.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Çalışıyor...
      X