Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Sivasspor, Hollanda kampının ilk hazırlık maçında Hollanda Birinci Lig takımlarından Heerenven'e 5-0 yenildi. Karşılaşma sırasında maçı saha kenarından izleyen Trabzonspor kaşkollu bir taraftar, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'a hakeret etti. Bunun üzerine kaleci antrenörü Murat Göksu, saha kenarındaki taraftarı yumrukladı. Hollanda polisi, taraftarın şikayeti üzerine Murat Göksu'yu gözaltına aldı. Göksu'nun karakolda ifade verdiği açıklandı.
Arkadaşlar, çok değil, Beşiktaş 100. yılında şampiyon olmuştu. O sezonun başında bir hazırlık maçında Beşiktaş rakibinden 5 yemiş, Cordoba'da neredeyse tefe konulmuştu. Ama o sezon hem şampiyon oldular, hem de Cordoba nasıl bir kaleci olduğunu Türkiye'ye göstermişti. O yüzden bunlar hazırlık maçlarıdır, gelir geçer sezon için ölçü olamaz hem de daha ilk maç. Ama biraz maçın başlarına baktım şöyle birkaç dakika. Sivasspor biraz garip bir dizilişle sahayadaydı forvet hattında. Kamanan baya bir sağ kenarda, Agbetu baya bir sol tarafta, ortada hiçbir santrafor yoktu gibi geldi bana. Farklı bir dizilim mi denediler acaba?
Arkadaşlar, çok değil, Beşiktaş 100. yılında şampiyon olmuştu. O sezonun başında bir hazırlık maçında Beşiktaş rakibinden 5 yemiş, Cordoba'da neredeyse tefe konulmuştu. Ama o sezon hem şampiyon oldular, hem de Cordoba nasıl bir kaleci olduğunu Türkiye'ye göstermişti. O yüzden bunlar hazırlık maçlarıdır, gelir geçer sezon için ölçü olamaz hem de daha ilk maç. Ama biraz maçın başlarına baktım şöyle birkaç dakika. Sivasspor biraz garip bir dizilişle sahayadaydı forvet hattında. Kamanan baya bir sağ kenarda, Agbetu baya bir sol tarafta, ortada hiçbir santrafor yoktu gibi geldi bana. Farklı bir dizilim mi denediler acaba?
Yorum