Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig Maçları | 2012-2013

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Darısı ilk hafta bizim başımıza haha
    TRABZONSPOR

Yorum

İstanbul medyası ve taraftarı yeni bir düşman yaratıyor.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

o trabzonlu taraftara teşekür mü etsem ayıplasam mı

Yorum

bunlar hazırlık maçında 5 yiyosa elemelerde vay hallerine
          Bordo Mavi...

Yorum

Sivasspor yenildi, olaylar çıktı!

Sivasspor, Hollanda kampının ilk hazırlık maçında Hollanda Birinci Lig takımlarından Heerenven'e 5-0 yenildi. Karşılaşma sırasında maçı saha kenarından izleyen Trabzonspor kaşkollu bir taraftar, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'a hakeret etti. Bunun üzerine kaleci antrenörü Murat Göksu, saha kenarındaki taraftarı yumrukladı. Hollanda polisi, taraftarın şikayeti üzerine Murat Göksu'yu gözaltına aldı. Göksu'nun karakolda ifade verdiği açıklandı.

www.sporx.com
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

Nerede bir olay var orada bir TRABZONLU.

Ne kadar asabi insanlarız

Yorum

Sivas bu sene ligte kalırsa iyidir.Çok ciddi olarak yapıyorum bu yorumu.
                Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ağzından bal damlıyor

Yorum

Arkadaşlar, çok değil, Beşiktaş 100. yılında şampiyon olmuştu. O sezonun başında bir hazırlık maçında Beşiktaş rakibinden 5 yemiş, Cordoba'da neredeyse tefe konulmuştu. Ama o sezon hem şampiyon oldular, hem de Cordoba nasıl bir kaleci olduğunu Türkiye'ye göstermişti. O yüzden bunlar hazırlık maçlarıdır, gelir geçer sezon için ölçü olamaz hem de daha ilk maç. Ama biraz maçın başlarına baktım şöyle birkaç dakika. Sivasspor biraz garip bir dizilişle sahayadaydı forvet hattında. Kamanan baya bir sağ kenarda, Agbetu baya bir sol tarafta, ortada hiçbir santrafor yoktu gibi geldi bana. Farklı bir dizilim mi denediler acaba?

Yorum

İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar, çok değil, Beşiktaş 100. yılında şampiyon olmuştu. O sezonun başında bir hazırlık maçında Beşiktaş rakibinden 5 yemiş, Cordoba'da neredeyse tefe konulmuştu. Ama o sezon hem şampiyon oldular, hem de Cordoba nasıl bir kaleci olduğunu Türkiye'ye göstermişti. O yüzden bunlar hazırlık maçlarıdır, gelir geçer sezon için ölçü olamaz hem de daha ilk maç. Ama biraz maçın başlarına baktım şöyle birkaç dakika. Sivasspor biraz garip bir dizilişle sahayadaydı forvet hattında. Kamanan baya bir sağ kenarda, Agbetu baya bir sol tarafta, ortada hiçbir santrafor yoktu gibi geldi bana. Farklı bir dizilim mi denediler acaba?
                      dalgamızı geçiyoruz

Yorum

İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        dalgamızı geçiyoruz
                        Olsun dalgamızı geçelim de, sonra günahlarını üzerimize almayalım. Gülme komşuna gelir başına.

Yorum

İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Olsun dalgamızı geçelim de, sonra günahlarını üzerimize almayalım. Gülme komşuna gelir başına.
                          sivas mivas geçici bunlar az kaldı düşecekler

Yorum

Bugün gs nin maçı vardı galiba noldu?
                            • TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              iyi topçular aldılar geçen seneki gibi olmaz ama 4*5 civarında dolaşırlar
                              Önce TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak NeoTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bugün gs nin maçı vardı galiba noldu?
                                Onların maçı yarın. Leverkusen ile oynayacaklar.

Tahminim, iki takımda ideal kadrolarına yakın ilk 11'lerle sahaya çıkacaklar.

Rıjkaard'ın 4-3-3 sistemini bu maçta daha iyi görebiliriz.

Rakipleri çok iyi analiz etmemiz lazım. Eurosport 1 maçı canlı veriyor.

Yorum

Çalışıyor...
                                X