Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig Maçları | 2012-2013

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ilk yari bitti .. bu maca bakacagima Wolfsburg - Stuttgart macina bakarim.

Yorum

• İlk yarı 1-1 sona erdi..

Yorum

• Bu bjk kadar mal bi kulüp varmı acep, şu İsmail'e 6,5 milyon euro verdiler yahu...

Gitti paralar Servet(muro)
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• ilk yarı 1-1 bitti
          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
          ~Twitter ~

Yorum

• ilk yarıda beşiktaş daha basklı oynadı ibb kontra atak oyunu tercih etti genelde golü de kişisel beceri ile attı ikinci yarı hersey olabilir.............
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu bjk kadar mal bi kulüp varmı acep, şu İsmail'e 6,5 milyon euro verdiler yahu...

Gitti paralar Servet(muro)
              o 6.5 milyon € ise cale 20 milyon €

Yorum

• Şu olimpiyat stadını hiç sevmiyorum, hiç gitmedim, yakınından geçmedim. Ama tv'den görüntü olarak bile sınıfta kalıyor. Zaten koşu pistleriyle baştan kaybediyor benim gözümde.

Maça gelirsek, Beşiktaş geçtiğimiz haftaki performansın altında. Holosko özellikle çok kötü. Fink ise günün iyilerinden. Fena bir takviye değil.

İbrahim Akın, adamımsın.

Yorum

• 1-1 Ha...
                  Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yine aklıma bi not düştü gelip yazmak istedim bu ismail köybaşı değil 6.5 milyon € + serdar kurtuluş 650 bin € + ibrahim üzülmez bile etmez.
                    Olur mu yılın transferi o.
                    TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Efe inanç tek adam
                      İbrahim akın gerçek formunu yakalamış 2 yarı kontradan bir gol daha atabilir.
                      Beşiktaş kondisyon olarak çok düşük
                      Holosko çok kötü oynuyor
                      Taner varken tumu oynamak intahar etmektir
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Tahmin yarışmasında beraberLik dedim ama inşallah İbb kazanır !

Yorum

• İbrahim Akın hırs yapmış baya. Golde Ernst'i yatırdı, Yusuf'a çalım attı, Hakan Arıkan'ı ters ayağında yakalayıp köşeye topu yolladı. Güzel bir goldü.

Dipnot;
                          BJK'nin yedek santrforları: Nihat Kahveci ve Bobo. Trabzonspor'un yarınki yedek santrforu kim?
                          En son antagonist tarafından düzenlendi; 07.08.2009, 21:59.

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İbrahim Akın hırs yapmış baya. Golde Ernst'i yatırdı, Yusuf'a çalım attı, Hakan Arıkan'ı ters ayağında yakalayıp köşeye topu yolladı. Güzel bir goldü.

Dipnot; BJK'nin yedek santrforları: Nihat Kahveci ve Bobo. Trabzonspor'un yarınki yedek santrforu kim?
                            Ah bunun cevabını bizde bilsek !!!

Yorum

• Rüştü'nün ceza 2'ye inmiş, belliydi.

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İbrahim Akın hırs yapmış baya. Golde Ernst'i yatırdı, Yusuf'a çalım attı, Hakan Arıkan'ı ters ayağında yakalayıp köşeye topu yolladı. Güzel bir goldü.

Dipnot;
                                BJK'nin yedek santrforları: Nihat Kahveci ve Bobo. Trabzonspor'un yarınki yedek santrforu kim?
                                alanzinho ve barış.
                                yönetime göre bunlar da forvetmiş.
                                T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

Çalışıyor...
                                X