Ilk yari bitti .. bu maca bakacagima Wolfsburg - Stuttgart macina bakarim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig Maçları | 2012-2013
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu bjk kadar mal bi kulüp varmı acep, şu İsmail'e 6,5 milyon euro verdiler yahu...
Gitti paralar Servet(muro)
Yorum
-
Şu olimpiyat stadını hiç sevmiyorum, hiç gitmedim, yakınından geçmedim. Ama tv'den görüntü olarak bile sınıfta kalıyor. Zaten koşu pistleriyle baştan kaybediyor benim gözümde.
Maça gelirsek, Beşiktaş geçtiğimiz haftaki performansın altında. Holosko özellikle çok kötü. Fink ise günün iyilerinden. Fena bir takviye değil.
İbrahim Akın, adamımsın.
Yorum
-
İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyine aklıma bi not düştü gelip yazmak istedim bu ismail köybaşı değil 6.5 milyon € + serdar kurtuluş 650 bin € + ibrahim üzülmez bile etmez.TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
İbrahim Akın hırs yapmış baya. Golde Ernst'i yatırdı, Yusuf'a çalım attı, Hakan Arıkan'ı ters ayağında yakalayıp köşeye topu yolladı. Güzel bir goldü.
Dipnot; BJK'nin yedek santrforları: Nihat Kahveci ve Bobo. Trabzonspor'un yarınki yedek santrforu kim?En son antagonist tarafından düzenlendi; 07.08.2009, 21:59.
Yorum
-
İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİbrahim Akın hırs yapmış baya. Golde Ernst'i yatırdı, Yusuf'a çalım attı, Hakan Arıkan'ı ters ayağında yakalayıp köşeye topu yolladı. Güzel bir goldü.
Dipnot; BJK'nin yedek santrforları: Nihat Kahveci ve Bobo. Trabzonspor'un yarınki yedek santrforu kim?
Yorum
-
İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİbrahim Akın hırs yapmış baya. Golde Ernst'i yatırdı, Yusuf'a çalım attı, Hakan Arıkan'ı ters ayağında yakalayıp köşeye topu yolladı. Güzel bir goldü.
Dipnot; BJK'nin yedek santrforları: Nihat Kahveci ve Bobo. Trabzonspor'un yarınki yedek santrforu kim?
yönetime göre bunlar da forvetmiş.T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
Yorum