Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig Maçları | 2012-2013

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Futbol hakikatten "pis" bir oyun....Yani bu akşam gs iyi diyebilen varmı aranızda? Denizli Nihat ile başlamasa böyle olmazdı....
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Gs kazanacak diyorduk öyle de oldu. Aksini söylemek akıllıca değildi zaten. Şampiyon da belli ikinci de...
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Oynayan Besiktas oldu, Kazanan ise Galatasaray.
        Galatasaray ilk yari 2. atsaydi bu kadar zorlanmazdi ve belkide daha farkli bir sonuc cikardi ortaya.
        Cok yorgundular, dolayisiyla Besiktas ikinci yari baya baski kurdu ama kazmaligini konusturunca Galatasaray geldi golleri atti.
        Bence bu mac 15 gün önce oynansaydi daha farkli kazanirdi Galatasaray. Besiktas sansini degerlendiremedi.
        Besiktasta Serdar, Ernst ve Ismail iyi oynadi. Galatasarayda ise Keita-Sarp ve Sabri.
        Yarin 3 puan alalim ve Besiktasi gecelim.

Yorum

• İlk olarak Timur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Oynayan Besiktas oldu, Kazanan ise Galatasaray.
          bu cümle herşeyi anlatıyor , geçen ankaraspor maçında da benzerdi durum

4 takım içinde en az şut çeken ama en çok gol atan takım , şans mı beceri mi allah bilir
          7
          Cngz_61

Yorum

• bende hiç beğenmedim gs'yi,ama gelgörki adamlar kötü oynarkende kazanıyor çok yetenekli futbolcuları var heriflerin,kötü oynadıkları anda 1,2 hareket yapıp skoru tak değiştiriyorlar

Yorum

• 61.sayfa
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• sivas hak ettiği yere doğru hızla yol almaya devam ediyor.
                çokca örneklerinde gördüğümüz gibi 2 sene ilk dörde girip Trabzonspora laf atanların sonunu bunlarda yaşayacaklar...
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• Ben Gs'yi hiç beğenmedim bugün ki skora kimse aldanmasın bu skor Mustafa Denizli ve Rüştü'nün gayretleriyle ortaya çıkmıştır.

Gs karşısında organize bir takım olsaydı Gs bugün puan bile alamazdı.

Orta sahada defansif olarak zayıflar, defansları da çok açık veriyor, yıldız oyuncuları da maç esnasında kayboluyorlar bence şampiyon ilan etmek için çok erken.
                  Trabzon SK 1967
                  #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gs kazanacak diyorduk öyle de oldu. Aksini söylemek akıllıca değildi zaten. Şampiyon da belli ikinci de...

kimmiş acaba şampiyon ???
                    Dallas Mavericks
                    .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• fakat gs'nin kötü oynamasının sebebi birazda milli takımlara çok oyuncu göndermeleri sanırım 13 oyuncu gidiyor..1 haftada 3 maç oynadılar o yüzden böyle yorgun ve kötü görünmeleri normal
                      bilmiyorum ama şampiyonlukta benimde favorim gs keşke biz devreye girsek toparlansak yarın kesin kazanmamız gerekiyor!!

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Isaac hocadan Sivaslı Bülent'in ruhu için ;

El Fatiha !

Yorum

• Gs'nin bir maçını izledim ankaraspor beğenmedim ama adamlar yetenekli oyuncularla işi bitirdiler
                          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Yahu hala mı Sivas? Ben yakıştıramıyorum bize...
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Isaac hocadan Sivaslı Bülent'in ruhu için ;

El Fatiha !

Alihan bunu Ne Dediler Ne Demedilere eklesene
                              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• yaw noldu bu 5iva5'a ... 4 maç 0 puan = Bank Asya : )
                                ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                                Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

Çalışıyor...
                                X