Futbol hakikatten "pis" bir oyun....Yani bu akşam gs iyi diyebilen varmı aranızda? Denizli Nihat ile başlamasa böyle olmazdı....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig Maçları | 2012-2013
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Oynayan Besiktas oldu, Kazanan ise Galatasaray.
Galatasaray ilk yari 2. atsaydi bu kadar zorlanmazdi ve belkide daha farkli bir sonuc cikardi ortaya.
Cok yorgundular, dolayisiyla Besiktas ikinci yari baya baski kurdu ama kazmaligini konusturunca Galatasaray geldi golleri atti.
Bence bu mac 15 gün önce oynansaydi daha farkli kazanirdi Galatasaray. Besiktas sansini degerlendiremedi.
Besiktasta Serdar, Ernst ve Ismail iyi oynadi. Galatasarayda ise Keita-Sarp ve Sabri.
Yarin 3 puan alalim ve Besiktasi gecelim.
Yorum
-
İlk olarak Timur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Oynayan Besiktas oldu, Kazanan ise Galatasaray.
4 takım içinde en az şut çeken ama en çok gol atan takım , şans mı beceri mi allah bilir7Cngz_61
Yorum
-
Ben Gs'yi hiç beğenmedim bugün ki skora kimse aldanmasın bu skor Mustafa Denizli ve Rüştü'nün gayretleriyle ortaya çıkmıştır.
Gs karşısında organize bir takım olsaydı Gs bugün puan bile alamazdı.
Orta sahada defansif olarak zayıflar, defansları da çok açık veriyor, yıldız oyuncuları da maç esnasında kayboluyorlar bence şampiyon ilan etmek için çok erken.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs kazanacak diyorduk öyle de oldu. Aksini söylemek akıllıca değildi zaten. Şampiyon da belli ikinci de...
kimmiş acaba şampiyon ???Dallas Mavericks
.................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki
Yorum
-
fakat gs'nin kötü oynamasının sebebi birazda milli takımlara çok oyuncu göndermeleri sanırım 13 oyuncu gidiyor..1 haftada 3 maç oynadılar o yüzden böyle yorgun ve kötü görünmeleri normal
bilmiyorum ama şampiyonlukta benimde favorim gskeşke biz devreye girsek toparlansak yarın kesin kazanmamız gerekiyor!!
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
El Fatiha !
Yorum
-
Yahu hala mı Sivas? Ben yakıştıramıyorum bize...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIsaac hocadan Sivaslı Bülent'in ruhu için ;
El Fatiha !
Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
Yorum