Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bizlerde esesliler olarak hem yeni sezonda hemde avrupa liginde liverpool macında trabzonspora basarılar diliyoruz ve süper kupa içinde tebrik ediyorum

burdan trabzon sayesinde sampiyon olan ve kupa macında bunu unutup liverpool diye bagıran bursalılarıda kınıyorum

Yorum

• İlk olarak deserts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kardeşim kayıt kapalıdır diyor....
      eskişehirspor.com sadece belirli dönemlerde üye kabul etmektedir sürekli bir alım söz konusu degildir yakın zaman içerisinde eger bir alım olursa burdan duyurmaya calısırım

Yorum

• helal olsun be eskişehir taraftarına.çok ciddi cöylüyorum bu konuşmalar için değil.sevdiğim tek anadolu takımı vardı yıllardan beri es-esi severim..neden bilmiyorum ama severim.belki zamanında şampiyonluğa oynadıklarından belki gsnin şampiyonluklarını erman toroğlunun deyimiyle gsnin es-esi doğradığından belkide bizden sonra futbol kültürü en gelişmiş şehir olmalarından inşallah bu sene avrupa vizesi alırlar...başarılar
        '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• ben es-esi severim de forumda okuduklarımdan anladım taraftarlarda birbirini fazlaca seviyor ama diğer takımlarca bilinen bi dostluğumuz yok niye ya hani bi fbli gsli bilsin bizim dost olduğumuzu sesimizi başka platformlardada duyuralım...
          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• iyi niyetleri ve dilekleri için esesli arkadaşlara sonsuz tşkler. yeni sezonda başarılar.
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
            A Love..Lİke No Other

Yorum

• Süper Kupayı kazanan Karadenizin hırçın takımı Anadolunun sempatik taraftarına bir eses sevdalısı olarak başarılar dilerim. Ben severim Trabzonu sahamızda üç beş kendini bilmez dengeszilik yapsada bunuda sizlerin mazur görmesi tüm eses tarftarına mal etmemelerini dilerim. İnşallah bu sene 3 İstanbul eziğine ve Bursaspor yalakalrının defterini beraber yani Anadolunun futbol ihtilalini yapan 2 yıkılmaz kale ESES ve Trabzonspor yapacaktır. Yeni sezonda başarılar dilerim. Haa bu arada Ayıdan post Bursaspordan dost olmaz anlamışsınızdır artık Trabzonsporlu arkadaşlar.

Yorum

• Diyarbakır Maçında Milliyetçilikden bahseden Bursaspor taraftarlarına Bizim maçımızda Liverpool diye bağırarak milliyetçiliklerini göstermişlerdir.
                6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• Yeni sezonda canı gönülden Başarılar dilıyorum Eskişehirspor..(Tek başarı dileğinde bulunacım 2 takım Bir tanesi Kocaeli Birtanesi Eskişehir)

Bir dönem Bursasporla yakınlık içindeydiniz,yamukmu yaptılar ?
                  ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                  KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yeni sezonda canı gönülden Başarılar dilıyorum Eskişehirspor..(Tek başarı dileğinde bulunacım 2 takım Bir tanesi Kocaeli Birtanesi Eskişehir)

O olay benim duyduğuma göre palavraymış.. Yani 5-10 tane Eskişehir'li Bursa'lı Ankara'lı bir araya gelmiş 061626.com / .net sitesini kurmuşlar kendi kendilerine..

Eskişehir'in kardeş kulübü Kasımpaşa'dır.. Bursa ile alakaları yoktur.. En azından ben böyle biliyorum

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yeni sezonda canı gönülden Başarılar dilıyorum Eskişehirspor..(Tek başarı dileğinde bulunacım 2 takım Bir tanesi Kocaeli Birtanesi Eskişehir)

Bank Asya'dayken bize yakınlık kurdular, karşılıklı bir samimiyet ortamı oluştu. İki taraf da Anadolu takımı olduğu için, samimiyet sempatiye dönüştü. Süper Lig'e çıktığımız ilk sezon, her iki maçta da karşılıklı güzel şeyler yaşandı. Fakat Ankaragücü ile aramızın bozulmaya başlamış olmasından sonra, Bursaspor ile de o eski samimiyet ortamı kalmadı. Geçtiğimiz sezon Eskişehir'de oynanan karşılaşmada, karşılıklı tatsızlıklar oldu. Bursa'daki maçta da ipler iyice koptu. Şuan Bursa ile aramızda dostluk, kardeşlik yok. Aksine, sürekli aradaki gerginlik artıyor, düşmanlık boyutlarına varmak üzere aradaki muhabbet. Bursa'dan ziyade Ankaragücü ile aramız çok bozuk.
                      Medya tarafından, İstanbul takımı tutmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimizin takımına sahip çıkmanın onuru ve gururu içerisindeyiz!

''Başka?'' diye soranlara inat SADECE ESKİŞEHİRSPOR!

Yorum

• Gönlümdeki kardeş camiam Eskişehirspor camiasıdır. Güya Anti İstanbul takılan Bursa gibi yalakaları, ezikleri, basitleri gördükçe büyük Eses camiasının değeri gözümde her an artmakta. İnşallah bu sene şampiyon biz olacağız. İkinci ise Eses olacaktır. Ve inşallah kupada da final oynarız Eses ile.

Yorum

• İlk olarak TAHSİN 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Diyarbakır Maçında Milliyetçilikden bahseden Bursaspor taraftarlarına Bizim maçımızda Liverpool diye bağırarak milliyetçiliklerini göstermişlerdir.
                          Beyler gerçekten böyle bir şey oldu mu? Bunu bizim forumda da yazdılar orada daha rahat sorardım. Ama spekülatif olur, ıncık boncuk arıyor diye algılanır kaygısıyla sormadım. Kupa maçında böyle bağırıldı mı? Maça giden bir Trabzonsporlu aydınlatırsa sevinirim.
                          En son ES ES Baba tarafından düzenlendi; 09.08.2010, 14:14.

Yorum

• Evet Liverpool diye bağırdılar..

Yorum

• İnşallah Liverpool ile EStanbul'da oynarsınız maçınızı...
                              Kasımpaşalı kardeşlerimizle gelip İnönü'yü başlarına yıkarız İngilizlerin.
                              O zaman görürler ANADOLU'NUN BİRLİĞİ NASIL OLUR...

Yorum

• İlk olarak ES ES Baba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Beyler gerçekten böyle bir şey oldu mu? Bunu bizim forumda da yazdılar orada daha rahat sorardım. Ama spekülatif olur, ıncık boncuk arıyor diye algılanır kaygısıyla sormadım. Kupa maçında böyle bağırıldı mı? Maça giden bir Trabzonsporlu aydınlatırsa sevinirim.
                                Evet hep bir ağızdan bağırdılar hemde. Basit, yalaka ve ezikler.

Yorum

Yükleniyor...
                                X