Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnşallah EsEs kazanır.
    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Bursaspor Maçı ilk 11'i İvesa-Koray-Volkan-Safet-Sezgin-Ragıp-Alper-Caner-B.Ertuğrul-Ümit-Mehmet

Yeni transferlerinden Erkan, Jaycee ve Sezer yedek kulübesindeler. Caner Celep ise ilk 11'de mücadele edecek. Fazlaca bir önlibero ile sahaya çıkmışız.

Yorum

• "Önce durdur sonra vur" taktiği resmen. Başarılar Es Es..
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Bir_Bilen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bursaspor Maçı ilk 11'i İvesa-Koray-Volkan-Safet-Sezgin-Ragıp-Alper-Caner-B.Ertuğrul-Ümit-Mehmet

Yeni transferlerinden Erkan, Jaycee ve Sezer yedek kulübesindeler. Caner Celep ise ilk 11'de mücadele edecek. Fazlaca bir önlibero ile sahaya çıkmışız.
          Burak yılmazın yerine oynayan kim bu kadroda? Caneri ilk defa duydum. Hangi mevkide oynuyor?

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Burak yılmazın yerine oynayan kim bu kadroda? Caneri ilk defa duydum. Hangi mevkide oynuyor?
            Burak Yılmaz'ın yerine oynayacak olan oyuncu Erkan Zengin Ama yedekte şuan. Büyük ihtimalle sağ açıkta oynayabilen Koray Arslan sağ kanatta görev yapacak. Caner Celep ise sol açık oynuyor. Youla'nın takasında Denizlispor'dan aldık. Yetenekli ve ayak bileklerine çok hakim bir oyuncu...

Yorum

• Açık ve net Ümit Karan bitmiş.Bir zamanlar en beğendiğim forvetlerden biriydi gençlerbirliğinden galatasaray'a transfer olurken içim çok burkulmuştu çünkü Trabzonspor'da onu görmeyi çok istemiştim.Ama bugün ki bursaspor-eskişehirspor maçında gördüm ki yıllar ondan çok şey götürmüş.

Yorum

• Maça gittim bugün.. Çirkef Bursaspor seyircisi inatla çirkefliğini göstermeye devam etti. Eskişehirliler'de iyi sabır varmış, tek bir karşılık bile vermediler, gayet de güğzel desteklediler takımlarını 89 dakika boyunca. Son dakikada onlar da zıvanadan çıktı o başka.

Bu arada Eskişehirspor takım olarak resmen bitmiş. Kimse bir şey yapamadı, direnemedi bile. Rıza Çalımbay'ın Eskişehirspor ömrü uzun değil bence.

Yorum

• Yorum

• Ntv spor'da gördüm Aydın Yılmaz'ı satış opsiyonlu olarak sezon sonuna kadar kiralamış Es es.Hayırlı olsun gözlemlediğim kadarıyla gamsız biri ancak yetenekli, biraz silkelenirse yararlı olur.
                    En son bordo-mavii tarafından düzenlendi; 01.02.2010, 21:16.

Yorum

• Aydın Yılmaz Es-Es'te

2.Başkanımız Mesut Hoşcan,Galatasaray takımında forma giyen 67 kez Milli olan 29-Ocak-1988 doğumlu Aydın Yılmaz ile obsiyonlu olarak 3.5 senelik anlaşma yapıldığını açıkladı.

01.02.2010

Kaynak : Eskişehirspor Resmi Sitesi

Yorum

• Es Es e katkı sağlayacaktır . Bencil olması dışında.
                        " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncularından Aydın Yılmaz, satış opsiyonlu olmak üzere Eskişehirspor'a 2009-2010 sezonu sonuna kadar kiralanmıştır.

Galatasaray'ın internet sitesindede böyle yazıyor hangisi doğru?sezon sonuna kadar mı 3.5 sene mi?

Yorum

• Yağmurdan kaçayım derken, doluya tutuldular galiba.

Yorum

• Taraftara müjdeli haber

Eskişehirspor’un Cumartesi günü evinde oynayacağı İstanbul Büyükşehir maçının bilet fiyatları açıklandı. Taraftarlar açık tribün için 15 TL kapalı tribün için ise 30 TL ödeyerek maçı izleyebilecek. Ligde Cumartesi günü kritik maçlarından birinde İstanbul Büyükşehir’i konuk edecek olan Kırmızı Şimşeklerde yönetim taraftara jest yaparak maç bilet fiyatlarında indirim yaptı.
                              Eskişehirspor’da yönetim daha önce 25 TL olan açık tribün maç bilet fiyatını 15 TL, 50 TL olan kapalı tribünü ise 30 TL olarak belirledi. VİP biletleri ise 60 TL olarak belirlendi.
                              Bilet satışlarından sorumlu olan Aktif Aş sahibi Emin Çokaygil "Yönetim bilet fiyatlarında indirim yaptı. İnşallah cumartesi günü oynanacak olan maçta tribünler dolar ve takımımızda 3 puan alır" dedi.
                              İstanbul Büyükşehir maçı biletlerinin Cuma sabahı Aktif Aş satış noktalarında satılacağı Cumartesi ise gişelerden taraftarların bilet alabileceğini açıklandı.

Eskişehirspor’da yönetim daha önce 25 TL olan açık tribün maç bilet fiyatını 15 TL, 50 TL olan kapalı tribünü ise 30 TL olarak belirledi. VİP biletleri ise 60 TL olarak belirlendi.

Bilet satışlarından sorumlu olan Aktif Aş sahibi Emin Çokaygil "Yönetim bilet fiyatlarında indirim yaptı. İnşallah cumartesi günü oynanacak olan maçta tribünler dolar ve takımımızda 3 puan alır" dedi.
                              İstanbul Büyükşehir maçı biletlerinin Cuma sabahı Aktif Aş satış noktalarında satılacağı Cumartesi ise gişelerden taraftarların bilet alabileceğini açıklandı.

Eskişehirspor’lu taraftarların Cumartesi oynanacak olan İstanbul Büyükşehir maçında tribünleri doldurması bekleniyor.

Kaynak : İstikbal Gazetesi

Yorum

• Ragıp cezalı

Eskişehirspor’un orta saha elemanı Ragıp kart cezalısı olması nedeniyle İstanbul BŞ maçında forma giyemeyecek.Bursaspor ile yapılan lig maçında sarı kart gören ve kontenjanı dolduran orta saha elemanı Ragıp otomatikman bir maç cezalı duruma düştü. Bu nedenle Cumartesi günü İstanbul BŞ maçında forma giyemeyecek olan tecrübeli oyuncu maçı tribünden izleyecek ve takım arkadaşlarına moral verecek. Bu arada orta saha elemanı Bülent Ertuğrul’da kart sınırında bulunuyor. Kart cezası sınırında bulunan futbolcu dikkatli olması konusunda uyarıldı.

Kaynak: İstikbal Gazetesi

Oley Oley Oley Oley Ragıp oynamayacak Ragıp Oynamayacak
                                Oley Oley Oley Oley

Yorum

Yükleniyor...
                                X