Ulan namussuzlar,sizinlen görüşeceğiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eskişehirspor
Daraltma
X
-
Son derece samimi, iyi niyetli, mertce ve erkekce durusumuza karsilik kahpelik gördügümüzü unutmamak icin.İlk olarak boztepeli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu başlık niye açık sövelim diye mi?Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
Volkaaaan..
Sana bugün sorumu bu başlık altından soracağım...
Sorum 8 harften oluşuyor.
Yorum
-
Bu sezon kac liradan gidiyorsunuz?
Para piyasasina endeksli olarak sizde satis fiyatinizda ufak bir degisiklik yaparsiniz herhalde.
Ya siz Eskisehirspor tribünleri? Bana kalirsa tribünlerinizde bize küfretmek ve fe-be bayragi acmak icin simdiden
fe-be yönetimi ile pazarliga oturun ve paranizi pesin alin. Hani bakarsiniz sezon ortasinda kocanizi kümeye
falan yollarlarsa alacaginiz paradan olursunuz sonra maazallah. Bu sezon fe-be'nin altina ilk macta mi yoksa 2. macta mi yatacaksiniz?
Yoksa her iki macta da büyük sevisme gerceklesecek mi?
Eskisehirspor - Trabzonspor mac sonrasi spiker Eskisehirsporlu yöneticiye soruyor.
Spiker: Trabzonspor'a karsi oynuyorken Tribünlerinizde fe-be bayragi acildi?
Yönetici: Ne olmus, Ankaragücü'nde de Bursaspor bayragi aciliyor.
Yavsaksiniz yavsakkkk.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
Onlar damgayı yemiş bir kere (SATILMIŞLAR )... geçti o işİlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sene uygun denen karanlık adam yok. farklı olacaktır. skibbe ise hoşuma giden bir adam.
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
- Burak'ın 2.golü size sövdü resmen bilmem anladınızmı , evet sizi hiç unutmayacağız çünkü biz kalleş ve karaktersizleri hiç unutmayız...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum