Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Keşke 1-0 ı koruyabilseydi Eskişehir..

(UEFA)

Yorum

• Sivas galibiyetinizden ötürü yürekten tebrik ederim. Bu yıl gs ve fb'yi altınıza alacağınız kanaatindeyim. bjk ile kafa kafaya gideceğinizi düşünüyorum. Kayseri ve bursa da yukarıyı zorlayacak ekipler. Temennim zirve yarışında bjk'yi de ekarte edip başarıyı en güzel biçimde taçlandırmanızdır. O başarı bir yerlerde kalmamalı... Birilerinin başı gıçı daha fazla oynamamalı. Allah yolunuzu açık etsin Trabzonsporlular...

Yorum

• Eskişehirspor'un Thomas Doll gibi bir teknik adama ihtiyacı var. Şehirde potansiyel var. Müthiş bir taraftar var. Ama coşkulu, tempolu oynayan bir takım yaratamıyor Rıza hoca. Şimdiye kadar hocalığını yaptığı hiçbir takıma tempolu oyun oynattığını hatırlamıyorum. Dün Gaziantepspor'u izledikten sonra keşke Tolunay hoca Eskişehirspor'a gitseymiş dedim.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• EsEs'te yazsın plakayı haftaya Sixvas'a..

Rıza Çalımbay yerine idealleri olan bir Hoca lazım Eskişehirspor'a.. Türk olarak şuan kısır döngüdeki Hocalar var iyi bir yabancı Hoca gerek..

Yorum

• Tolunay Hoca, Abdullah Avcı, Doll hatta Yılmaz Vural. Eskişehir Rıza Hoca ile ne uzar ne kısalır.

Yorum

• İlk olarak ES ES Baba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sivas galibiyetinizden ötürü yürekten tebrik ederim. Bu yıl gs ve fb'yi altınıza alacağınız kanaatindeyim. bjk ile kafa kafaya gideceğinizi düşünüyorum. Kayseri ve bursa da yukarıyı zorlayacak ekipler. Temennim zirve yarışında bjk'yi de ekarte edip başarıyı en güzel biçimde taçlandırmanızdır. O başarı bir yerlerde kalmamalı... Birilerinin başı gıçı daha fazla oynamamalı. Allah yolunuzu açık etsin Trabzonsporlular...
              teşekkürler esesli kardeşim .sizinde durumunuzu düseltmeniz dileğiyle...

Yorum

• Trabzonspora kucak dolusu sevgiler..Anadolunun abisine yürekten başarılar...

Yorum

• 1296 nolu mesaj...
                  Alıntılamaya elim gitmedi!
                  Yuh ya, bunlar insan mı?
                  Spor ulan bu spor!

Yorum

• İnsan değil Bursalı..

Belli bir yapıları yok.

Her şekle girmeye müsait.

Genelde Oval olurlar..

Yorum

• Eskişehirspor'da moraller alt üst

Süper Lig'de geride kalan 4 haftada yalnızca bir puan toplayan Eskişehirspor'da keyifler kaçtı.

Geçtiğimiz haftayı da Bursaspor yenilgisiyle kapatan Kırmızı-Siyahlılar’da taraftarların protestoları, yönetimi de ayaklandırdı. Alınan başarısız sonuçların ardından teknik heyet ve yönetim için istifa seslerinin yükselmesi, Eskişehirspor camiasında moralleri alt-üste etti. Sivasspor ile yarın oynanacak maçın hazırlıklarını sürdüren Es Es’te futbolcuların ve teknik kadronun moralsiz olduğu dikkatlerden kaçmazken, Kırmızı-Siyahlılar’da kimsenin ağzını bıçak açmıyor.

www.fanatik.com.tr
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Bu hafta moraliniz yerine gelecek inşallah.
                        T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Haydi es es bir şamarda sen çak hamidolara inşallah kazanacaksınız ..
                          SÜRMENELİİİ...
                          https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• hayde es-es sıra sizde...
                            '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tolunay Hoca, Abdullah Avcı, Doll hatta Yılmaz Vural. Eskişehir Rıza Hoca ile ne uzar ne kısalır.
                              ben en çok es es e tolunay hocanın gitmesini istiyordum

ama tolunay hoca antepe gitti

thomas doll de o kadar laf sokmasına rağmen cavcava o kulüpte nasıl duruyor anlamış değilim ya hayırlısı ekşın oluyor gençlerbirliğindede

doll durup durup gömüyor lafı

her neyse thomas doll un es es e uyacağını düşünmüyorum.

gelelim yılmaz vurala

es ese gelirse çok iş yapar ama şampiyonluk kazanacak bir teknik direktör değil bence yılmaz hoca...

şu an es esin kadrosu avrupaya gider

ama başına iyi bir hoca lazım

en mantıklısı abdullah avcı,ya da yılmaz vural...

öbür boşta gezenlerle iş olmaz.yeni kan gerek teknik direktör alemine.

bu arada bursanının gerçek yüzü ortaya çımaya başladı.
                              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• es es'in rıza hocayı bir an önce göndermesi gerekiyor. çünkü kadroları fena değil. iyi bir hocayla es es ligdeki en zorlu takımlardan biri haline gelebilir. bence de en iyi seçenek tolunay kafkas. antep böyle giderse ligin ilk yarısında tolunay kafkas antep'i bırakıp es es'in başına geçebilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X