Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• teşekkür ederiz kardeşim...

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yerin dibine batsın nefer grubu. Geçen maçta tek başlarına pislik yaptılar. İki şehri az daha uğraşsalar birbirine sokacaklardı. Onların haricindeki bütün Eskişehirlilere binlerce kez selamlar olsun.

Öncelikle Selmün Aleyküm;

Külünkoğlu yanlışınız var bizler Nefer grubu olarak herzaman gelen takım kim olursa olsun hiçbirşey yapmayız ki bunu da NEFER'deki bütün herkes HEPİMİZ AYNI VATANIN EVLATLARIYIZ mantığıyla hareket eder.

Kaldı ki Gurbetçi Gençler diye oluşumunuz Eskişehirsporumuz Süper lige çıktığında ilk Nefer grubuna ulaşarak bizler birtek sizlerle iletişim kurulabileceğini duyduk ondan diye geldiler ve güzel bir arkadaşlığımız var şuan da Eskişehirde

Ayrıca geçen sene Trabzonspor buraya geldiğinde Trabzonsporlu arkadaşlarımızla abilerimizle oturmuştuk maçtan önce baya sohbet etmiştik ve yaşanan sıkıntılarda yardımcı olmuştuk

Son olarakta kapalı tribününden Yavuz Orhan Murat Diri ve Daimi Özdemir Trabzonsporluların önüne gelmişti maçtan önce çiçek vermeye ve atkı vermeye gitmiştik (http://fanatik.ekolay.net/Galeri/Gal...y=4162&Photo=9) burada da mevcut ve biz bunları yaparken AÇIK tribün bizleri de Yuhalamıştı fakat orası herkese karşı öyle olduğu için umursamadık ALTES grubunun olduğu yerden gelmişti kötü tezahürat.

Umarım yanlışı düzeltmişizdir NEFER'i tüm camiamızı bilir.
      Maça gelecek arkadaşlara ALLAH (c.c.) kazasız belasız yolculuk nasip etsin inşallah.
      En son Nefer tarafından düzenlendi; 23.04.2010, 17:32.

Yorum

• Eskişehir-Milan kardeşiliği!

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, İtalya'nın Milano kentinde 28 Nisan'da düzenlenecek törenin ardın dan Eskişehirspor ile Milan kulüplerinin kardeş takım olacağını bildirdi.

Ünal, düzenlediği basın toplantısında, Eskişehirspor’un Turkcell Süper Lig’in son iki haftasında yaptığı maçlarda talihsiz yenilgiler aldığını belirterek, Süper Lig’de sahada mücadele etmeyen takımlarını maç kazanma şanslarının olmadığını kaydetti.

Turkcell Süper Lig’de her takımın birbirini yenecek güçte olduğunu ifade eden Ünal, şöyle konuştu:
        "Maçın başlama düdüğünün ardından maçı kazanmak için gereken mücadeleyi vermemiz gerekiyor. Futbolcularımız büyük takımların maçlarına daha iyi hazırlanıyorlar. Denizlispor ve geçen hafta Ankara deplasmanında yaptığımız Ankaragücü maçında iyi mücadele etmedik. Eskişehirspor’un bütün takımları yenebilecek gücü var. 26 Nisan’da çok önem verdiğimiz Trabzonspor maçına çıkacağız. Ligde geride kalan 4 maçın üçünü kazanmak istiyoruz. Önümüzdeki yıl çok önemli işler yapmak istiyoruz. Gelecek yıl için gerekli takviyelerle kadro iyileştirmesi yapacağız."

"MİLAN İLE KARDEŞ KULÜP OLACAĞIZ"
        Ünal, takımın iyiliği için sözleşmesi uzatılması gereken futbolcuların sözleşmelerini yenilediklerini belirterek, Eskişehirspor’un gelecek yılın plan ve projelerini uygulamaya başladığını bildirdi.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ile görüşmeler yaptıklarını anlatan Ünal, şöyle devam etti:

"Yönetim kurulu toplantımızın ardından kesin kararımızı vereceğiz. Eskişehirspor, dünya kulübü olmak için temeller atıyor. Dünyanın önde gelen kulüplerinin yaptığı işleri yapmak istiyoruz. İtalya’nın Milan Kulübü ile Milano’da 28 Nisan’da düzenlenen bir törenin ardından kardeş kulüp olacağız. İstanbul’un adeta derebeyi olan kulüplerine diz çöktürecek bir kulüp olmak için adımları atmaya başladık."

-Eskişehir'i severim.Hatta Süper Lig'de kardeş takımımız olabilirdi.Hani adamın aklından Barcelona gelmiyo değil
        En son Keramettin tarafından düzenlendi; 23.04.2010, 18:43.
        Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Türkiye'de sempati duyduğum 2-3 takımdan biridir Eskişehir.
          Hem şehir hem de takımı bana sıcak gelmiştir her zaman.
          Trabzon'da da Eskişehir'i sevmeyen kişilere pek rastlamadım.
          İki kez stadlarında maç izleme şansı buldum ve özellikle tribün olarak üst düzeydeler.
          Süper Lig'de bizden sonra bir şampiyon çıkacaksa bunun Eskişehir olmasını yürekten isterim.
          Pazartesi günkü maçın dostluk çerçevesinde güzel bir maç olmasını diliyorum.
          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yerin dibine batsın nefer grubu. Geçen maçta tek başlarına pislik yaptılar. İki şehri az daha uğraşsalar birbirine sokacaklardı. Onların haricindeki bütün Eskişehirlilere binlerce kez selamlar olsun.
            abicim yanlışın var,nefer'in kemik tayfasıyla takılan biri olarak söylüyorum(ama nefer trübününde değil açıkta takılırım)nefer böyle bişey yapmaz,yapmadıda,size verilen bilgi kesinlikle yanlış,mesela bizede trabzondaki maçta edilen küfürleri falan söylüyolar ama ben açıkçası oralı dahi olmuyorum,onlarında münferit trabzonlular olduklarını düşünüyorum,bunu genel olarak trabzon halkına maal etmek yanlış,karşılıklı saygı sevgi içersinde güzel bi maç olacak inş..

Yorum

• Sonuç ne olursa olsun kazanan dostluk olsun..

Yorum

• Kalecimiz Vanja Ivesayla 3 tknik direktörümüz Rıza Çalımbay ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandı, hayırlı olsun. Önümüzdeki sezon da Rıza hoca çalıştıracak takımımızı.

Yorum

• İlk olarak mr.tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ESESLİ YELTİN burada karşılaşmak garip oldu ama bende Sakarya Üniversitesinde Endüstri Mühendisliğinde okuyorum
                  Büyük tesadüf kardeş Özelden bir ara mesaj yapalım..
                  ...Sevdan Bir Ateş Es-Es'im...

Yorum

• DEV kalecimiz İvesa ile anlaşmamız istikrar açısından iyi oldu. Gerçekten kalitesini belli etmiş bir kaleci. Rıza Çalımbay konusuna da inanın çok sevindim. Neymiş yani İlle de İstikrar İstikrar İstikrar...

Yorum

• Çalımbay'la iki yıl daha

Eskişehirspor'da, teknik direktör Rıza Çalımbay ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, tesislerdeki imza töreninde yaptığı konuşmada, Rıza Çalımbay ile başarılı geçen iki yılı geride bıraktıklarını belirterek, Turkcell Süper Lig'in sezon sonuna yaklaşırken Çalımbay ile 2 yıllık sözleşme daha yaptıklarını kaydetti. Çalımbay ile Eskişehirspor yönetiminin, takımın geleceği için birçok konuda anlaştıklarını ifade eden Ünal, şöyle konuştu:

''Çalımbay da herhangi bir zorluk çıkartmadan sözleşmeyi kabul etti. Kendisine teşekkür ediyorum. Eskişehirspor, planlarını tek tek yerine getiriyor. Bu sezon rakiplerimize talihsiz puanlar verdik. Puanları vermeseydik zirvede şampiyonluk yarışı yapabilirdik. Önümüzdeki sezon da zirve yarışında olacak bir takım yaratmak istiyoruz. Eskişehirspor iki yıl içerisinde kendini çok geliştirdi. İyi bir sistem oluşturup bir dünya kulübü olma yolunda ilerliyor.''

Teknik Direktör Rıza Çalımbay da Eskişehirspor'da iyi işler yaptıklarını belirterek, gelecek sezonda takımın daha güzel yerlere gelmesi için çalışacağını bildirdi.

Çalımbay, birlik ve beraberlik içerisinde Eskişehirspor'u hak ettiği yere getireceklerini söyledi.

ligtv.com.tr
                      I am titanium

Yorum

• Ivesa iyi bir kaleci bu Eses adına iyi bir haber ama ben halâ Rıza Çalımbay'la bu işin olacağını tahmin etmiyorum.

Muhtemelen seneye gidecektir. Aslında bu seneden daha iyi bir antrenörle anlaşılmalıydı.

Tabi Eskişehirli arkadaşlar yeterli görüyorsa bize söz düşmez.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ivesa iyi bir kaleci bu Eses adına iyi bir haber ama ben halâ Rıza Çalımbay'la bu işin olacağını tahmin etmiyorum.

Muhtemelen seneye gidecektir. Aslında bu seneden daha iyi bir antrenörle anlaşılmalıydı.

Tabi Eskişehirli arkadaşlar yeterli görüyorsa bize söz düşmez.
                          Rıza Hoca'yı genel olarak yetersiz görülmesindeki en önemli sebep: Sivas'a Trabzon'a ve Beşiktaş'a sürekli puan verilmesi ve de doldur boşalt futboluna yatkın olması.. Aslında kaybedilen takımlara bakıldığında eleştiride haklısınız.. Ama doldur boşalt futbolunu eleştirecek olursak orada durmamız gerekecektir.. Hocanın Youla üzerine kurduğu ilk seneki taktiği bu sene de uygulamasındaki en önemli sebep kesinlikle 10 numara orta sahanın bulunmamasından dolayıydı.. 10 numara olarak Sezer bu takıma katıldıktan sonra daha çok ayağa pas yapan ve gol paslarını rahat bulan takım haline geldik.. Milan ile olan işbirliğimizde daha da gelişip ilerleyen senelerde Trabzon'dan sonra Anadolu'dan çıkan diğer şampiyon biz olacağımıza inancım sonsuz.. Ama daha çok seneler olabilir.. Trabzonlu kardeşlere selamlar !

Yorum

• Hayırlı olsun Rıza hoca uzatmış..
                            OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak EsEsli_yeltin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Rıza Hoca'yı genel olarak yetersiz görülmesindeki en önemli sebep: Sivas'a Trabzon'a ve Beşiktaş'a sürekli puan verilmesi ve de doldur boşalt futboluna yatkın olması.. Aslında kaybedilen takımlara bakıldığında eleştiride haklısınız.. Ama doldur boşalt futbolunu eleştirecek olursak orada durmamız gerekecektir.. Hocanın Youla üzerine kurduğu ilk seneki taktiği bu sene de uygulamasındaki en önemli sebep kesinlikle 10 numara orta sahanın bulunmamasından dolayıydı.. 10 numara olarak Sezer bu takıma katıldıktan sonra daha çok ayağa pas yapan ve gol paslarını rahat bulan takım haline geldik.. Milan ile olan işbirliğimizde daha da gelişip ilerleyen senelerde Trabzon'dan sonra Anadolu'dan çıkan diğer şampiyon biz olacağımıza inancım sonsuz.. Ama daha çok seneler olabilir.. Trabzonlu kardeşlere selamlar !
                              Aleyküm Selam.. Sizlere de selam olsun..

Sistemin Youla'nın üzerine kurulmasından dolayıdır heralde bu seneki futbol.

Neyse hem bu anlaşma özgüvenini de tazelemiş olacaktır. Hayırlısı olsun EsEs adına.

Adem Sarı büyük adımlarla ilerliyor. Daha fazla faydalanmalı Rıza Hoca. ümit'ten daha fazla katkısı olacaktır.

Yorum

• Geçen sene aslında o kadar abartılacak bir durum olmamıştı.Sadece sanırım Ankaradan gelen bir minibüs taşlanmıştı.Tribüncü arkadaşlar bilirki bu gidilen her deplasmanda hepimizin başına gelen şeyler.Fazla büyütmeye gerek yok diye düşünüyorum.

Çünkü yine geçen seneki maçta hem stad çevresinde hemde adalar porsuk civarında iki takım taraftarları kol kola gezdiler ve atkı ,forma takas ettiler.

Bence bir iki pislik yerine güzellikleri görelim.Bardağın boş tarafına değil dolu tarafına bakalım.

Yarın akşam trabzonspor taraftarı en iyi şekilde ağırlanacaktır.

Eskişehirden Trabzona selam olsun.Eskişehire gelecek arkadaşlara hayırlı yolculuklar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X