Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ligde kalmalarina sevindim... esesi severdim ama taraftarlari yanlis davraniyor... simdi seneye kalkip "Trabzon bize 5 atti" diyip ortami gerecekler

Yorum

• Eskişehir taraftarının bugün yaptığı tezahüratları anlayamadım. Ne zorları vardı bizlerle anlam veremedim.

Yorum

• Valla bize karşı yaptıkları olumsuz tezahüratları ilk maç nedenine veriyorum. Çok kızdım, yakışmadı. Ama maç 3-0 olmuş adamlar atkı sallayarak tempo tutuyor, maç 3-2 oldu aynı şekilde devam ediyorlar. O yaptıkları keyifliydi.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Küfürler hiç hoş değildi.

O ikinci yarıdaki şov ve jaz havaları güzeldi. Dedim kafayı buldular herhalde..
          A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• maç öncesı dostluk maş sırasında ise terbiyesizlik yakışmadı es es yakışmadı
            bu işlerin seneside var biz burda sizi ve takımınızı alkışlarlarla uğurladık hatta dışarda takım otobüsünüzün yanına gidip alkışladık lehinize tezahürat yaptık ama sizn yaptıklarınıza bakın yakışmadı

Yorum

• iyi yi kaldilar ligte
              seneye lig sarmaz böyle 5ist 3 ankara takimi
              d.bakir bes para etmez 3 ezikler oynamadan kazanacaklar
              bu sene has sardi
              [T][S]

Yorum

• Bunlar değil miydi bizle sorunu olmayan göya sadece Sadri Başkan'ı protesto edecek olan.

Maçtan önce böyle diyorlardı.Ben de şimdi şöyle diyorum;

Gördünüz mü kolbastıyı? Nasıl koyduk ?

Yorum

• Dostluk,kardeşlik,anadolu....hepsi hikayeymiş.
                  Bu sene bunun bolca örneklerini gördük.
                  Taraftarımızın Eskişehir lehine yaptığı her tezahürata küfürle karşılık verdiniz,maç sonundada araçları taşladınız.
                  ...Trabzon olamazsın şampiyon diye bağıran içinizdeki BJK lıları susturamadınız mı.Hani Eskişehirliler başka takım tutmazdı.Şimdi siz bu masalları kendinize anlatın.
                  Teşekkürler Eskişehir taraftarı,kaybeden kim oldu.Bu kafayla yerinizde saymaya devam edersiniz.Bizde her seferinde 5 atar geçeriz.Şimdi bakın dalganıza.
                  Sen ağlat biz severiz seni...
                  Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
                  ts_mania

Yorum

• Boşversene ya. Umurumda değiller.

Biz kolbastıyı oynadık geldik. Koydumu koydu.
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Taraftar forumlarında Özür başlığı açılmış.Eyvallah diyorum.Üye olabilseydim birşeyler yazacaktım.Değerli eskişehir taraftarları Sadece şu başlığa girip eskişehirspor ve taraftarı hakkında yazılan 100 lerce güzel yorumu okusanız bile Trabzonspor ve taraftarının size bakış açısını özetler.Herşeye rağmen yaşananlara rağmen ben kendi adıma Eskişehiri seviyorum taraftarınıda seviyorum.Bu ligde bulunmasını istediğim 2-3 takımdan biridir.
                      En son sessizkral_1 tarafından düzenlendi; 25.05.2009, 23:25.
                      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Konunun kapatılmasından yanayım es es e bir sıcaklıgım yok artık.

Yorum

• Son olaylar hepimizi üzdü. Sitelerinde aklı başında makul çoğunluk yanlış yaptıklarını kabul ediyorlar ve özür diliyorlar. Bu konuyla ilgili başlık açmışlar. Yüzlerce mesaj yazmışlar. 13 sayfanın hepsini okudum. Maç başlığını da okudum. Ayrıca bizimle ilgili özel başlıkları bile var "Trabzonspor" diye. Ben okurken duygulandım.
                          Bu siteyi takip eden es-esliler kendi sitelerinde özeleştiri yapıyorlar. Olayı provake edenlerin azınlık bir grup oldığunu söylüyorlar. Ben herşeye rağmen Es-es'i seviyorum. Onlarda bizim gibi anti-istanbuldan yana ve gerçek bir Anadolu takımı. Bu ligde her zaman olması gereken takımların başında geliyor. İşte sitelerinde bizlerle ilgili yazdıkları yüzlerce mesajdan bazıları şöyle: Lüften baştan sonra hepsini okuyun.

Bizi süper lige çıkışımızda ilk kutlayan trabzonlu arkadaşlardı oraya gittik güzel ağırlandık burda da başta herşey normaldi ama maç esnasında yaşanmasını istemediğimiz ufak çaplı atışmalar oldu biz kendi adımıza sizlerden ÖZÜR DİLERİZ YAŞASIN ANADOLU....

Benim taraftarım, gönüldaşım 2-1 mağlup olduğumuz maçın öncesi ve sonrasında nasıl karşalanıp uğurlandı? Son derece medeni bir biçimde... Öyle ki sevgi ve ilgiden boğulacak kadar sıcak karşılandı.
                          Trabzonspor'u yenip ilk maçın rövanşını alamadığımız için acayip üzgünüm ama evime gelen birçoğu benim taraftar profilimle aynı yani gariban, emekçi, kentine aşık Trabzon taraftarının taşlanması mağlup olmak kadar üzdü, rahatsız etti beni.Bize bence hiç yakışmadı. Ama foruma şu başlığı açma erdemini gösteren kardeşim helal olsun sana. Başkalarının cehaletini aydınlığın ve uygar bakışınla hem kapatmaya çalışıyorsun hem de büyük olmanın gereği özür dileyebiliyorsun. "Evime gelen Karadeniz uşaklaru... Siz bizi kucakladunuz ama bizim uşaklar sizi daşladu. Ayup ettik, özür dileyrum. Benim acum bana yeter bi şey demeyun, siz bizden büyük çıktunuz. Helal olsun size, selametle..."

Şu ligde bize samimi saygı duyan belki de tek takım ve taraftar Trabzonspor taraftarıydı.Aylar önce bir forumlarında gezinmiştim de,şaşırmıştım,adamlar bizim kardeş bildiklerimizden,dost bildiklerimizden fazla seviyordu (sevmesini bırakın saygı duyuyordu bize)
                          Kardeşlik,dostluk ayrı şeyler,bizim taraftara gitmez.Ancak karşılıklı saygı duymamız gereken bir camiaya ayıp ettik.
                          Ömrü hayatımda,okulda,yurtta,onca Trabzonlu tanıdım,istisnasız hepsi Trabzonsporluydu.Aynı bizler gibi ki biz de bile tek tük çıkıyor arada.
                          Bu camia,hele de bize sırf bu duruşumuz sebebiyle,bu kadar saygı duyanyakınlık hisseden bir camia,saygıyı fazlasıyla hakediyor.Çok ayıp edildi.

Anaları babaları tarafından terbiye, ahlak verilmeyen kişilere başka biri nasıl terbiye öğretsin usta...Tribün kültürü, tribün terbiyesi öğrenebilmek için önce genel kültür sahibi toplum terbiyesi almış kişi olmak gerekir..
                          Orda gelip millete küfür edenler psikolojik sorunları olan insanlardır.Toplum içinde ezilen gelip millete küfredince kendini birey zannediyor işte..2 hafta boyunca şamar oğlanı olan, adam gibi konuşmasını bilmeyen, maç günleri de küfrede küfrede sağa sola tükürerek stada doğru yürüyen çok adam gördüm.. onlardaki amaç Eskişehirspor'u desteklemek değil.
                          Arkadaşın birinin dediği gibi paf takımla A takım maç yapsa gidip deplasman tarafına otursak bize sövecek insanlar bunlar.

ilk o "leş gibi hamsi" denen iğrenç muhabbet Nefer&Kızılcıklı'dan çıktı doğrudur.ama inanın o söylenirken tayfa daha gelmemişti ve grupların liseli oluşumları tarafından söylendi.işte kendilerince iş yaptığını sanan,delikanlılıkları kapıdan girince kabaran gençler tarafından yapıldı.bilmiyorum nasıl yapılır ama bir şekilde bu çocuklara tribün kültürü,tribün terbiyesi,abi-kardeş ilişkileri öğretilmeli.

bu kadar terbiyesizlik olmaz..orda taraftarcılık oynayan yüzlerce kolpanın özrünü bizler dileyelim..i...ne trabzon olamassın şampiyon diye bağırmak ne demek ya?beşiktaş mı olsun yani bu mudur ???sokayım sizin gibi taftara..beşiktaşlımısınız sivaslımısınız bir açıklayın hele!!..açık tribünün en can alıcı yeri ve her zaman ortalığı karıştıran kısmı hava hastanesi tarafıdır.90 dakika boyunca hiç bir besteye eşlik etmeyip sadece küfürlerde cosan ve maç boyunca rakip taraftarla uğraşan taraftar müsvetterini bir an önce ordan uzaklaştırmalıyız..yoksa bu gidişle bizde ne bütünlük kalır nede karizma..bu sitede faal olarak yazı yazan okuyan herkez o kısımda konuşlanmalı,altesin yaptığı bestelere,espanalara,kapalıdan gelen bestelere iştirak etmeli ve orayı ıslah etmelidir diye düşünüyorum..

valla maç sonucundan çok edilen küfürlere çok ama çok üzüldüm.bize yakışmayan davranışlar sergiledik.kendimizi trabzonun yerine koyalım bakalım? neler yaparız.kimse bu durumlara düşmek istemez tabiki.bu sezon sövmediğimiz bir takım taraftar hatırlamıyorum.seyircisi olmayan ankaraya bile melih gökçeke sövdük.bataklıkta batmaya başladık.eriyoruz adeta.onlarda şimdi bize orada taşlıcak sövecek sonra biz burda onlara sövecez böyle sürüp gidecek.toparlanalım artık bıraktık esesli olmayıda bir insana yakışmayan davranışlar bunlar.artık gitgide düşman topluyoruz.Allah sonumuzu hayır eylesin

Umarın Trabzonlular bize kırılmamışlardır . Zaten yeterince düşmanımız var bi de onlarla aramız bozulmasın . Seversin sevmezsin ama en azından saygı duy . Trabzon bize çok benzer onların şehirinde de bizans kutlama yapamaz . Onlarda takımlarına sahip çıkan bir topluluk . Dün Daimi abi çiçek verirken açıkta yuhalayan EsEs çeken ve Anadolu diye bağıran Trabzonlulara küfür edenler vardı . Ayıp oldu gerçekten umarım Trabzonlular olayı büyütmez .

Bu sene taraftar olara oldukça iyiydik ama eleştirilecek bir kaç yönümüz de yok değil . Bunlaran biri de her gelen rakip seyirci ile uğraşan taraftarımıza bunun yanlış olduğunu anlatmaktır . Bu kolay birşey değil ama bunu yapmalıyız .

adamlar eses diye bağırıp alkışladılar maç başlamadan önce. bikaç kendini bilmez anlamadan adamlara doğru küfür sarfetmeye başladı. bizim taraftarımızda küfüre gelince hemen havalara zıpladığı için karşılıklı küfürleşmeler başladı. bence çok ayıp yaptık EsEs seyircisine bu tarz olaylar hiç yakışmıyor ama bunları sürekli olarak yapıyoruz. biz süper lige çıktığımızda bizi ilk tebrik eden taraftardır ts taraftarı. onlara yaptığımız bize hiç yakışmadı utandım..

Trabzonspor taraftarlarından özür dilerim.Eğitim kenti olmakla övünen Eskişehir'e yakışmadı.Üstelik, Trabzonspor taraftarına karşı...

Trabzon tarafında daha önce bizim bir çok maçımıza gelmiş arkadaşlarım vardı onlar olduğu için değil benim içimdeki burukluk ama bu sene gelen hangi rakip ESES çekti....rakip tribün ESES çekerken küfürle karşılık vermek ne akla hizmettir. Kardeşilk dostluk muhabbetiyle alakalı değil ama benim Trabzon taraftıra saygım var İstanbul karşısındaki duruşlarından ve şehirlerine sahip çıkmalarından dolayı ayrıca rakip tribündekilerinde insan olduğunu bizim vatandaşımız olduğunu unutmamalıyız.Tribünde atışmalar illaki olacaktır ama her maç böyle olmasıda normal değildir. Taraftarımızın daha bilinçi hareket etmesi lazım tribünlerimizde sözü geçen birilerinin olması lazım artık bunlar için neler yapabiliriz

dün akşam olayları kim başlattı dersek emin olun ki biz başlattık trabzonlular es es sökerken biz ıslıkladık haa derseniz eses kümeye dediler bence onlara edilen küfürlerin vede el hareketlerinin üzerine az bile dediler

küfür, madde atmalar elbette istenmeyen şeyler, özellikle k.eli deplasmanından camı kırık bir otobüsle dönen biri olarak camları kırılan otobüsteki arkadaşların durumunuda çok iyi anlıyorum. ama gerek bizim forumda gerek trabzonluların forumlarında hayatlarında deplasmana gitmemiş kişilerde atar gider yapmasınlar.
                          sonuçta bunlar tribünlerde görmek istemediğimiz hareketler
                          insan olanda özür diler.

ben 41 yaşımdayım kendimi bildim bileli de tribünlerdeyim, ilk kez bu kadar utandığımı hatırlıyorum.. TRABZONLU KARDEŞLERİMDEN KENDİ ADIMA ÖZÜR DİLİYORUM.. bize gerçekten yakışmadı..adamlar dakikalarca ağza alınmayacak küfürlere alkışlarla karşılık vererek iyi niyetlerini sonuna kadar sürdürdüler aynı şey biz yapılsa tribünde tek koltuk kalmazdı.maç öncesi tüm forum ve spor sitelerinde adamlar bizden hep kardeşimiz diye bahsedip destek oldular..

Tum sagduyulu EsEs'lilere. Yurt disinda calisiyorum ve EsEs'imin maclarina firsat yaratip geliyorum. Arkadaslar inanin ozur dilememiz gereken durumlar var. Biz cok atesli taraftariz. Ya kendi icimizde kendimizle, ya da rakip takim taraftari ile kapisiriz ama kapisiriz yani kapismak zorundayiz. Bu mudur? Surekli kavga modunda mi olmaliyiz? Rakip tribun EsEs cekiyor sen kufur ediyorsun. Daha ne olsun. Ozur dilenmez de ne yapilir? Ben Konya taraftarindan bile ozur diliyorum. 2. Gol sevinci sonrasi Konya yonetiminden olan hirsimizi taraftarindan cikarmaya calismaktan oturu. Baskanlarina kizdik Konya kumeye diye bagirdik. Ben sahsen istemiyorum dussunler, Konya'lilar efendi adamlar, tama yonetimleri yamuk yapti ama Konyalilar efendi. Antalya dussun. IBB dussun. Gencler dussun ama niye Konya kumeye diye bagirdik. Onlarin kalplerini de kirdik. Isimiz gucumuz kalp kirmak, EsEs taraftar imajini zedelemek.Trabzon'lularinda. Halbuki super lige cikinca ilk pozitif mesajlar onlardan gelmedi mi? Sevinmediler mi? Bence gercekten sevindiler ve yil boyu bizi desteklediler. Tamam ilk mac yanlislar vardi ama bazen hosgorulu olmak lazim. Ben esimle deplasmana gittigimde gogsumu gere gere EsEs tribunune girerken kendini bilmezler yuzunden kazanilan dusmanliklardan oturu kendimi tehlike altinda hissetmek istemiyorum. Eskisehir'e gelen rakip taraftarlarinda ayni sekilde hissetmesini istemiyorum. Kultur ve medeniyet sehri diye avundugumuz, gurbette burnumuzda tuten Eskisehir ve Eskisehirlilik sevdasiyla yanan insanlarin sehri Eskisehir'e bunlar yakismiyor.Ne olur ozur dilediysek, ne kaybederiz........ Hala eski gunlere donme ozlemimiz var. Ama unutmayin o zamanlarda EsEs taraftari centilmenligi ile TUM TURKIYE'nin sempatisini toplamisti. Cocuklari ve torunlari olarak bu mirasi korumak ve yuceltmek baslica gorevimiz olmalidir......LUTFEN, ozur dileseniz ne kaybedersiniz..... Unutmayin ilk onlar EsEs cekti biz karsilik vermedik....... Ne kadar ayip degil mi??????? Umarim sagduyu kazanir....Ben OZUR diliyorum. Gercek EsEs taraftarinin yapmamasi gereken seyler yasandigi icin. Yalnizca Trabzon dan mi? Yok Hayir tum Turkiye den....... Onlarin umudunu bosa cikaran bazi taraftarlarimiz yuzunden...........Siz dilemeyin...... Ben diliyorum........ Ama bu EsEs'imi ve EsEs'liligim kucultmez.........

Konuk takimin oyunculari ve seyrcisi Eskisehir il siniri girisi ile mactan sonra il siniri cikisina kadar istesenizde ,istemesenizde ,sevsenizde sevmesenizde misafirimizdir.Misafirin yapabilecegi bazi taskinliklar belki affedilir fakat siz ev sahibi olarak misafirperverliginizi göstermek mecburiyetindesinizdir .Onun icindirki ben buradan akli selim davranip bazilarinin yaptigi hatalari kendi yapmis gibi kabullenip sorumluluk geregi karsi takimin misafir seyircisinden özür dileme büyüklügü gösteren büyük Eskisehirspor taraftarini bir kez daha alkisliyorum

Gereksiz yere ortamı geren bizdik. Kolbastıya salladık,leş gibi hamsi kokuttuk,adamlar da biryere kadar alkışladı daha sonra onlar da alkışı kesip sallamaya başlayınca iyice sarpasardı.Trabzonlularla ilk atışma başladığında açığın 5te 1i anca dolmuştu ki bunların çoğu da provakasyon için gelmişlerdi adeta.

trabzon taraftarından ben de özür diliyorum. küfür eden herkes adına. ortada hiçbir şey yokken küfürü başlatan bizdik maalesef. her şeyin ötesinde tribün lideri seviyesine gelmiş biri, maçın sonunda trabzon atkısı yakıyorsa, yanarım yanarım ona yanarım. hadi başka biri yapsa, oradaki 13-15 yaşında çocuk yapsa anlarım ama bir tribün liderine, hele ki bir eskişehirspor tribünü liderine hiç mi hiç yakışmadı o hareket.
                          hoşunuza gidecek herhalde gelecek sene trabzonda bizm atkımızı yakmaları, bize küfür etmeleri, taşlamaları

Yorum

• Yukardaki yazıyı sonuna kadar okudum. Helal olsun. Bize böyle taraftar potansiyeli(Türkiyede) lazım.
                            Bu yazının sahipleri her kimse, o kişiler 'Asil' ve 'Asıl' Eskişehirspor taraftarıdır.
                            En son İsmail ALİOĞLU tarafından düzenlendi; 26.05.2009, 02:12.

Yorum

• yazıyı görünce ben de merak edip siteye girdim...30 yaş üstü taraftarın sağduyusu ortada...ama 30 yaş altı bolca sallamış bize...
                              21.12.2009 Unutmayacağız...
                              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                              Cemil Usta
                              Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Yukaridaki yazilari yazan Eskisehirspor taraftarlarinin hala var oldugunu bilmek güzel.
                                Kani iki para etmeyen bir takim insanlarin yüzünden Eskisehirspor'a kin beslenilmemeli.
                                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X