Eskişehir kümeye...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eskişehirspor
Daraltma
X
-
Eskisehirspor'u tebrik ederim. Bizim bile kendi evimizde yenemedigimiz
Cimbok'u deplasmanda yendiler. Adamlar köklü kulüp olduklarini belli ediyorlar.
Bir Trabzonspor taraftari olarak,
Eskisehirspor gibi güzide kulüplerin bu ligde her zaman kalmalarini isterim.
Insallah gidisatlarini bozmazlar ve daha üst siralara tirmanirlar.
Basarilar Es Es.En son POYRAZ tarafından düzenlendi; 22.03.2009, 23:50.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
Nedense benim o söylemime herkes güler.İlk olarak murat26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepoyraz çok güzel benzetme yapmışsın gülmekten öldüm yaa
Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
Dam üstünde saksagan, vur beline kazmayi oldu seninkisi.
Söyle ilk sayfadan itibaren okumaya basla. Sevginin agir bastigni görecesin.
Eskisehirspor daha süper lige cikmadan biz cikmasini istiyorduk. Mesajlari okuyabilirsin.
Konuyu fazla irdelemeyelim. Biz Eskisehirspor'u severiz.
Yani taraftarimizin cogu sever. Baskan onu demis bunu demis. Böyle seylere takilip kalma.
Eskisehirspor'u seviyoruz.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
ben bu takımı sevmediğim gibi taraftarlarınıda sevmem çevremde de çok eskişehirsporlu var bir tanesi olsun Trabzon'u desteklemez ve sanıldığı gibide hepsi eskişehiri tutmaz 3 eziklerden birinin fanatik taraftarıdır işlerine geldimi eskişehirspor gelmedimi 3 ezikler ligdeki pozisyonuna göre tabi sadece benim çevremdekiler böyle genelleme değil
Yorum
-
Ben seviyorum. Insallah daha yukarilara tirmanip ismine yakisir yerlere gelecektir Es es.
Süperligin seyirci yüzdesini düsürmekten baska bir ise yaramayan zirtapoz kiytirik takimlari görmektense Eskisehirspor'u görmeyi her zaman tercih ederim.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum