Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Slm. Trabzonspora başarlar dilerim. Foruma baktığımda Eses taraftarının trabzonspora gıcık olduğunu yazan arkadaşlar olduğunu gördüm. Bu biraz abartılmış bence. ESES taraftarı öyle denildiğiği gibi trabzonsporla düşman değildir. Ki Anadolu takımı olarak sempatide duyar. Ben devamlı maçlara giden birsi olarak daha aleyhinde sövüldüğünü duymadım.ESES taraftarı 3 ezik takım haricindeki tüm Anadolu takımlarına saygı duyar hepsinede aynı mesafededir. Tabiki birkaç takım haricinde. Bunu belirtmek istedim. En ufak örenk vereyim. 12 sene önce Trabzonspor ESEsimizi yenmiş takım küme düşmüştü.ama buna rağmen hiçbir tarfatra öyle denildiği gibi size tepkili eğildir. Ama Eziktaşın 38 sene önce olaylı maçta ESESimi yenip şampiyon olup Esesimi de ligten düşürünce jimnastiğe karşı büyük tepki vardır. Umarım az çok anlatabilmişimdir.

Yorum

• Eskişehir sevdiğim klüptür. anadolu beyi denildiğinde bence ilk akla gelmesi gereken esesdir. çünkü anadolu ihtilalini ilk başlatan takımdır eskişehir. biz ise devamını getirdik. Eses taraftarıyla büütünleşmiş bir takım. kaç takım varki ligde böylesi.

3-5 kendini bilmez taraftar yüzünden bu kini tüm camiaya mal etmemek lazım. bu 3-5 kişi bizim içimizde yokmu sanki.. Anadoluda En çok sevdiğim 2 güzide takım Eses ve Kocaelidir. Gerisi teferruat. Bu takıma kin duymamak lazım bence..

Yorum

• Öncelikle hosgeldin. Eskisehirspor süper lige ciktigi zaman en cok sevinenlerden birisi bendim. Eskisehirspor'u severim. Bir kac arkadasimizin yazdigi yazilar bende antipati uyandirir gibi olsada istisna diye düsünüp Eskisehirspor'a olan sempatimi devam ettiyorum.Her ne kadar Eskisehirspor taraftarlarinin icinde istisnalar oldugu gibi Trabzonspor taraftarlarinin da icinde istisnalar olsa bile, Trabzonspor taraftarlarinin cogu Eskisehirspor'u severler. Ben de severim. Umarim bu karsilikli sempati duyma bozulmaz ve hep böyle devam eder. Yanilmiyorsam 2 yada 3 yil önce kupa maci miydi neydi karsi karsiya gelmistik Eskisehirspor ile ve o zaman Eskisehirspor taraftarlarindan bir kac kisi buraya üye olmuslardi. Cok iyi anlasmistik. Neyse, lafi cok uzatmayayim. Sizlere süper ligde basarilar dilerim.
        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak arakli1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eskişehir sevdiğim klüptür. anadolu beyi denildiğinde bence ilk akla gelmesi gereken esesdir. çünkü anadolu ihtilalini ilk başlatan takımdır eskişehir. biz ise devamını getirdik. Eses taraftarıyla büütünleşmiş bir takım. kaç takım varki ligde böylesi.

3-5 kendini bilmez taraftar yüzünden bu kini tüm camiaya mal etmemek lazım. bu 3-5 kişi bizim içimizde yokmu sanki.. Anadoluda En çok sevdiğim 2 güzide takım Eses ve Kocaelidir. Gerisi teferruat. Bu takıma kin duymamak lazım bence..
          Renktas, öylesine bir yazi yazmissin ki, görende Eskisehirspor ile Trabzonspor taraftarlari arasinda büyük bir kin ve nefret var sanacak. Bilakis, iki takim taraftari arasinda genel olarak sevgi vardir. Ne kini, ne nefreti?

Yorum

• İlk olarak POYRAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Renktas, öylesine bir yazi yazmissin ki, görende Eskisehirspor ile Trabzonspor taraftarlari arasinda büyük bir kin ve nefret var sanacak. Bilakis, iki takim taraftari arasinda genel olarak sevgi vardir. Ne kini, ne nefreti?
            eskişehir resmi sitesinde foruma bakarsan bu kanıya sende varırsın. ayıca esesli olan arkadaşlarda diyor fazla olmasada aralarında 1-2 çürük elma var diye. Ama yanlız ben 3-5 kişi dedim genelleme yapmadımki Hem 3-5 kişi olsada kendilerini alenen belli ettiklerinden bir kaç taraftarımızın antipatisini kazanıyor. yanlış hareket.

Eskişehir sevdiğim takım. bunu 3-5 kendini bilmez taraftar değiştiremez. eseslerin gerek ajansspor olsun gerekse internetspor olsun, oradaki tüm yorumları Trabzonun şampiyonluğu için. ne olursa olsun seviyorum esesi POYRAZ

Yorum

• Hmmm o zaman bana genelde Trabzonspor'u seven Eskisehirsporlular denk gelmis.

Yorum

Hmmm o zaman bana genelde Trabzonspor'u seven Eskisehirsporlular denk gelmis.
                heee güzel laf ettin şimdi

Yorum

• Trabzonspor 3 eziklerie başkaldırının takipçisidir ve İstanbul dükalığını yıkan Anadolu takımıdır. Eskişehirsporum da bunu başaracakken elinden türlü hile ve oyunlarla alınmıştır. Yani amaç aynı, ideal aynı. Amaçları aynı olan iki camianın arasında kin ve husumet oluğunu ima etmek bence gereksiz saçma bir düşüncedir.

Yorum

• Aztek26 ;

Bunu ima eden sizin kendini bilmez taraftarlarınız.. Asla genelleme yapmıyorum yanlış anlaşılmasın..

Evet bizimde aramızda gerçekten bu takıma gönül vermemiş sahte kişilikler var. Forum içinde demiyorum,trübün içerisinde..

Ama sizin forumlarda nedense bize karşı bir kinci yaklaşım var. Tabi o kini besleyenler futbolun kardeşlik olduğunu hiç bir zaman anlamayacak derecede olan cahil taraftar kesimidir..

İstanbul takımlarının egemenliğine son vermek için, anadolu takımlarının bir olması gerek ama işte böyle cahil kesimler olduğu sürece bu zor.

En son örneğini Kayseri maçında yaşadık.. Lider anadolu takımına yapılan tezahuratı duyduk değilmi.? İşte o cahil taraftar topluluğundan hiçbir halt olmaz.. Onlar ve onlar gibi taraftarlardan bırakın destek, anca köstek olurlar..
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• anadolunun bir diger devrimci takimi Eskisehirsporu yürekten tebrik ediyorum plakamizi yazdilar

insallah kendilerini ligin daha üst siralarinda görürüz

Yorum

• 33.Hafta bizi şampiyonluktan etmekten bahsediyorlar.Dikkat etsinler biz onları küme düşürmeyelim.Gerçekten Eskişehir bildiğim gibi değilmiş.
                        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          33.Hafta bizi şampiyonluktan etmekten bahsediyorlar.Dikkat etsinler biz onları küme düşürmeyelim.Gerçekten Eskişehir bildiğim gibi değilmiş.
                          Adamlar haklilar. Bizi sampiyonluktan ederlerse Istanbullu abileri alt taraflarina kina sürecek onlarin. Istanbul karsitligindan bahsederler ama Istanbul'a hizmet etmeten de geri kalmazlar.
                          Eskisehirspor'u severdim ama böyle yapmaya devam ederlerse nefretimi kazanacaklar. Onlarla bir alip veremedigimiz yok. Bu topikte bir cok insan onlara sevgilerini sundu ama ayni adamligi onlardan göremedik. Adamlik herkesin harci degildir. Trabzonspor'un düsmanligi iyi degildir, dostlugu iyidir. Dostugumuza karsilik vermeliler. Böyle düsmanca yazilar onlara hic bir sey kazandirmaz.

Yorum

• Bizde zaten 33. hafta eskisehirbize yatsa macı güle oynaya alsak demiyoruz.çıksınlar adam gibi oynasınlar.gıkımız cıkmaz ama kin ve nefret duygularıyla sampiyonluktan edelim derlerse orda durdururuz o arkadasları.

ilk önce kendi çıkarlarına hareket etsinler.

başkasının şeyiyle gerdeğe girmesinler...

Yorum

Adamlar haklilar. Bizi sampiyonluktan ederlerse Istanbullu abileri alt taraflarina kina sürecek onlarin. Istanbul karsitligindan bahsederler ama Istanbul'a hizmet etmeten de geri kalmazlar.
                              Eskisehirspor'u severdim ama böyle yapmaya devam ederlerse nefretimi kazanacaklar. Onlarla bir alip veremedigimiz yok. Bu topikte bir cok insan onlara sevgilerini sundu ama ayni adamligi onlardan göremedik. Adamlik herkesin harci degildir. Trabzonspor'un düsmanligi iyi degildir, dostlugu iyidir. Dostugumuza karsilik vermeliler. Böyle düsmanca yazilar onlara hic bir sey kazandirmaz.
                              kusura bakma ama neden kizdigini anlayamadim, eskisehirsporun maci bize satmasinimi istiyorsun? eger oysa istegin fener taraftariyla paralel bir dusunceye sahipsin.
                              her takim her maca kazanmak icin cikmali aksi halde emek hirsizligi boy gosterir.

Yorum

• İlk olarak oguzlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kusura bakma ama neden kizdigini anlayamadim, eskisehirsporun maci bize satmasinimi istiyorsun? eger oysa istegin fener taraftariyla paralel bir dusunceye sahipsin.
                                her takim her maca kazanmak icin cikmali aksi halde emek hirsizligi boy gosterir.
                                Yazimdan cikardigin anlam bu mudur yani? Beni anlamadin yada anlamak istemedin. Anlamana lüzum da yok. Sen bu anlami cikardiysan öyle bilmeye devam et kardesim..
                                Selamlarimi sunarim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X