Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Portekiz - Türkiye: 2-0 | A Grubu 1. Maçı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu Gökhan İnler Türk milli takımında oynasa nasıl olurdu demekten kendimi alamıyorum .

Arda'nın 11 başlamaması iyi oldu . Arda fizik kondisyon açısından 44 dakikalık kullanılsa daha etkili olur .

stili tıpatıp aurelio
    Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      semih mi yapma birader mevlüt hakikaten kaliteli futbolcu sprinter hem şuanki oyun yapısına uygun semihlik bir durum yok
      Mevlutun tek olumlu hareketini gormedim, nasil begeniyorsunuz anlamis degilim..
      Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Mevlüd bağıra bağıra geliyor. Bu çocuk Avrupa'da çok ses getirecek. Günümüz futbolunda bir forvette olması gereken herşey var. Eğer oyundan çıkarılırsa ciddi şüpheye düşerim Fatih hoca konusunda.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• ilerde 1 tane kafa topu alamadık. ilerde top tutabilen 1 tane oyuncu yok. fatih tekkeyü almazsan olacağı budur. nedir bu trabzon düşmanlığı fatih terim ben sana daha ne diyim. kazım, mevlüt çıkmalı.. gökdeniz arda girmeli. tuncayda forvete geçmeli diye düşünüyorum

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mevlutun tek olumlu hareketini gormedim, nasil begeniyorsunuz anlamis degilim..
            peki nihatın bir olumlu hareketi var mı veya emrenin tuncayın

mevlütün görevi defansın arkasına sarkmak ama öyle bir top gelmedi şuana kadar
            Bordomavi.net

Yorum

• Kazım oyundan çıkmalı yoksa 10 kişi kalıcaz
              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Mevlütün neyini gördünüzki adama kaliteli diyorsunuz.
                top mevlüte 5 kere geldiyse 2 sini olumlu yönde kullandı 3 ünde de düştü.
                Bunu semih veya hakan şükür de yapar.

belki iyidir ama karşıdaki protekiz sonuçta onun için iyi gözükmüyordur
                T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Sabri giriyor, mevlut cikti Fatih Terimden baska birseyde beklenmezdi... Neyse yinede insaallah ikinci yari daha iyi gecer.
                  Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• bu dakikadan sonra artık iş teknik adamlarda biticek. akıllı hamleleri yapan götürür. ilk biz gökdeniz ve ardayı sürersek portekiz ya risk alıcak yada önlem almak zorunda kalıcak. Ama portekiz nani ve quaresmayı sürerse sahaya biz % 10 milyon önlem almak zorunda kalacağız.

Yorum

Sabri giriyor, mevlut cikti Fatih Terimden baska birseyde beklenmezdi... Neyse yinede insaallah ikinci yari daha iyi gecer.
                      şu tuncayda çıksaydı keşke
                      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

Sabri giriyor, mevlut cikti Fatih Terimden baska birseyde beklenmezdi... Neyse yinede insaallah ikinci yari daha iyi gecer.
                        İlk hamleyi terimden bekliyordum ama ileri doğru geri doğru değildi

---

Ayrıca şu spikerlerede uyuz oluyorum. Yok kazım antremanda iyi ortalar yapıyor yok bilmem kim antremanda şöyle yapıyor. Antremanlara bakarsak bizim hasan üçüncüden iyisi yok. Maçı yorumlayalım antremanları değil.

Yorum

tek forvete döndü ben gene de mevlütten umutluyum
                          Bordomavi.net

Yorum

• Gökhan zan resmen kırmış adamı 2. top direkten döndü 3 yü affetmezler.

Yorum

• Emre Aşık'ı aldı oyuna terim dalga mı geçio la bizle
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• aha yedik
                                Oy TRABZON TRABZON yaşa şanunla yaşa
                                "ŞAMPİYON" yazacaksun yeniden dağa taşa
                                Oy TRABZON TRABZON yık yeşil sahaları
                                Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları....

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X