Fatih Terim Euro 2008 den sonra istifa etsin!!! Herkese iyi geceler
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye 2 - 3 Uruguay
Daraltma
X
-
İlk olarak Volkan Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Terim Euro 2008 den sonra istifa etsin!!! Herkese iyi gecelerseninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir
- Alıntı
Yorum
-
yok böyle bir insan. adami görünce sinir katsayim yükseliyor. sana ne dense azdir fatih.....takimin hepsini degistin gökdenizi koymadin. sen neyapmak istiyorsun. yokmu bu adama hesap soracak biri.manevi evladin emre asik yapti sana kiyagini... al evine götür....uruguay yas ortalamasi kac bilmem ama resmen ders verdiler.sahsi beceriden gelen iki gol.yedigimiz ve kacirilan onca pozisyon. bu sefer cekirge fatih sicrayamiyacak galiba.seni tümer,emre,mehmet,,,,,,kurtaramiyacak.seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleserefsiz terim, kafana Gokdeniz kadar tas dussun, utanmaz herif....
Gökdeniz'i oynatsa maçın havası çok farklı olabilirdi..Yaşamak Direnmektir!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak SelmaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeter ol Terim, nasıl eğleniyorum bilemezsiniz
Daha da beter olsun ! Rezil olsun !
Arkadaşlar , Euro ' da gol atarsak dahi her biri bireysel yetenekler ile olacak.
Benim kendi tahminim galibiyetsiz bitireceğiz yönünde.
Forumdaki arkadaşlar beni ve benim gibi düşünenleri bazıları ve birileri galibiyetimizi ve gol atmamızı istemiyor , diye nitelendirselerde - ki doğru - en hayırlısının bu olacağını düşünüyorum.
Lakin ,
Emre aşık , tümer metin , kazım , balta ,aurielio , ayhan , vs...
Kim bunlar ?
Ne işe yararlar ? !
bunların hiçbiri milli takımı hak etmiyor !
Örneğin Hele hele , Selçuk gibi bir ön libero varken , bu Türk kırmasının ne işi var sahada ?
Deli gibi formda bir Gökdeniz varken , sabri kim , Kazım kim ? ? ? ? !!!!!!!! ?????????
Ümit Karan nerde ?
Topuz nerde ?
Mehmet yıldız nerde ?
Nuri şahin toparlandı artık , Nerde ?
Eren Derdiyok nerde ?
Sadece bunlar nerede değil...
Hani senin oyuncu izlemen ?
Hani senin beğendiğin Ceyhun ?
Bu nasıl bir kayırmacılık ? Bu nasıl bir düzenbazlık ? Nasıl bir şerefsizlik ?
Varsın Euro'da sıfır çekelim.
Yeter ki bir sonra ki turnuvada MÖSYÖ TERİM ! takımın başında olmasın , gerçek bir " yeni jenerasyon " izleyelim !Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
- Alıntı
Yorum
-
gökdeniz şu anda en formda oyuncuyken bu takıma girememesinin tek bir sebebi olabilir : AYRIMCILIK
forveti olmayan bir takım nasıl başarılılabilir kiUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
- Alıntı
Yorum
Yorum