Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye 2 - 3 Uruguay

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Fatih Terim Euro 2008 den sonra istifa etsin!!! Herkese iyi geceler
    Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

takım berbat ama şu Euro 2008 bi gelsin batıralım da ondan sonra neler yazacam neler..
      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

takım oyunu olmayan bir takım şahsi yeteneklerle başarı bekliyoruz iddaa ediyorum grubda 1 puan bile alamayacağız alırsak belki çeklerden oda belki
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

İlk olarak Volkan Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fatih Terim Euro 2008 den sonra istifa etsin!!! Herkese iyi geceler
          bu dedigin zaten simdiden planlanmis. adam baska klüplerle temasa bile gecmis.
          seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
          asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

yok böyle bir insan. adami görünce sinir katsayim yükseliyor. sana ne dense azdir fatih.....takimin hepsini degistin gökdenizi koymadin. sen neyapmak istiyorsun. yokmu bu adama hesap soracak biri.manevi evladin emre asik yapti sana kiyagini... al evine götür....uruguay yas ortalamasi kac bilmem ama resmen ders verdiler.sahsi beceriden gelen iki gol.yedigimiz ve kacirilan onca pozisyon. bu sefer cekirge fatih sicrayamiyacak galiba.seni tümer,emre,mehmet,,,,,,kurtaramiyacak.
            seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
            asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

bu takim senol günes ve ersun yanalin ahini cekiyor, bugun maca gitmedim sirf terim yuzunden,
              persembe gunu ise gidecegim oda gökdeniz icin

gruptan cikamicaz bari isvicreyi yenelim

Yorum

Perşembe günü maçta Tolga'da oynayabilir diye düşünüyorum
                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

serefsiz terim, kafana Gokdeniz kadar tas dussun, utanmaz herif....

Yorum

İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    serefsiz terim, kafana Gokdeniz kadar tas dussun, utanmaz herif....
                    Hiç sorma yaa
                    Gökdeniz'i oynatsa maçın havası çok farklı olabilirdi..
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

gökhan zan ve emre asik milli formayi en cok hakkettiklerini ispatlamislar, bravo terim

Yorum

İlk olarak SelmaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Beter ol Terim, nasıl eğleniyorum bilemezsiniz
                        Sen mi ben mi

Daha da beter olsun ! Rezil olsun !

Arkadaşlar , Euro ' da gol atarsak dahi her biri bireysel yetenekler ile olacak.

Benim kendi tahminim galibiyetsiz bitireceğiz yönünde.

Forumdaki arkadaşlar beni ve benim gibi düşünenleri bazıları ve birileri galibiyetimizi ve gol atmamızı istemiyor , diye nitelendirselerde - ki doğru - en hayırlısının bu olacağını düşünüyorum.

Lakin ,
                        Emre aşık , tümer metin , kazım , balta ,aurielio , ayhan , vs...

Kim bunlar ?

Ne işe yararlar ? !

bunların hiçbiri milli takımı hak etmiyor !

Örneğin Hele hele , Selçuk gibi bir ön libero varken , bu Türk kırmasının ne işi var sahada ?
                        Deli gibi formda bir Gökdeniz varken , sabri kim , Kazım kim ? ? ? ? !!!!!!!! ?????????
                        Ümit Karan nerde ?
                        Topuz nerde ?
                        Mehmet yıldız nerde ?
                        Nuri şahin toparlandı artık , Nerde ?
                        Eren Derdiyok nerde ?

Sadece bunlar nerede değil...
                        Hani senin oyuncu izlemen ?
                        Hani senin beğendiğin Ceyhun ?

Bu nasıl bir kayırmacılık ? Bu nasıl bir düzenbazlık ? Nasıl bir şerefsizlik ?

Varsın Euro'da sıfır çekelim.
                        Yeter ki bir sonra ki turnuvada MÖSYÖ TERİM ! takımın başında olmasın , gerçek bir " yeni jenerasyon " izleyelim !
                        Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

gökdeniz şu anda en formda oyuncuyken bu takıma girememesinin tek bir sebebi olabilir : AYRIMCILIK
                          forveti olmayan bir takım nasıl başarılılabilir ki
                          UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

arkadaşlar defans diye birşey yok bizde.emre aşık ve gökhan zan tam bir canlı bombalar.allah utandırmasın bizi

Yorum

Ya 2-1 one gecmıstıkne guzel.Ama bu defans yuzunden 2 tane yedık 3-2 one gectıler.Servet sakat olmasaydı bız yenmıstık.Portekız bıze acaba kac tane atacak.Dusunmesı bıle kotuç
                              İstanbul saltanatını 6 kere yıktık yine yıkacağız.Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZON yazacağız...

Yorum

Rakibin 7 ve 5 Numarasını çok beğendim.

Birde futbol uynarken yapılan bir faule karşı özür dileme amaçlı uzatılan el ne mantıkla geri çevrilir biri bana açıklarsa memnun olurum.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X