Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Belarus 2 - 2 Türkiye (Özel Maç)

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bu akşam maçmı vardı?Gündüz ne medyada nede insanlarda öyle bir hava yoktu halbuki.Neden acaba?

Yorum

bu tümeri milli takimdan eksik etmemek lazim.milli takimda her zaman güzel isler yapiyor.girdi ve golünü yazdi.helal olsun.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        golü atan vyacheslav hleb de fena oyuncu degil gibi.ama ben aleksandr hleb i tercih ederim.
        abi biz en iyisi ikisini alalim

Yorum

tolga harikalar yareatıyor dime
          Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu akşam maçmı vardı?Gündüz ne medyada nede insanlarda öyle bir hava yoktu halbuki.Neden acaba?
            türk halki ve milli takimi icin hazirlik maclari her zaman ikinci planda kalmistir.tahminime göre hazirlik maclarinda en kötü performans gösteren ülkelerden biriyiz.hazirlik maci da olsa milli maclari ne zaman önemseyecegiz bilmiyorum ki.halbuki milli maclar her zaman prestij icin önemlidir.

Yorum

Ömer Üründül Tolgayı beğendi.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

bu tümeri milli takimdan eksik etmemek lazim.milli takimda her zaman güzel isler yapiyor.girdi ve golünü yazdi.helal olsun.
                Kesinlikle ben dahil birçok kişi bu adamı niye hâla çağırıyor diyorduk ama gereken cevabı veriyor. Milli takımdaki performansı bambaşka adamın...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

mac bitti 2-2

Yorum

Tolga Zengin oleee Tolga Zengin oleeee hahahhahah

bence Tolga Zengin 2 goldede bir sey yapamazdi!!!!
                    Tüm Şampiyonluklarını Türk Teknik direktörlerle alan tek takım TRABZONSPOR'dur..!

Yorum

maçın adamı tuncaydı.selçuk ve sabri kesinlikle oynamamalı..tolga iyiydi.
                      devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

mac ve cile bitti.bu ne bicim macti yaa.tunus-fildisi sahileri macini izleseydik daha güzel olacakti.en azinda chermiti ve dhifallahi alici gözüyle seyrederdik.

Yorum

Ben maca bakmadim da dikkatimi cekti herkes Tolga iyiydi diyor. Gercekten iyi miydi, yoksa sadece kendini mi asti? Yani mutlak gol önledi mi?
                          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

türk halki ve milli takimi icin hazirlik maclari her zaman ikinci planda kalmistir.tahminime göre hazirlik maclarinda en kötü performans gösteren ülkelerden biriyiz.hazirlik maci da olsa milli maclari ne zaman önemseyecegiz bilmiyorum ki.halbuki milli maclar her zaman prestij icin önemlidir.
                            Gidip Beyaz Rusya ile hazirlik maci yaparsan kimsenin umrunda olmaz tabi, getir Brezilya'yi, Arjantini, Almanya'yi, Italya'yi bak gorursun milleti. Sacma sapan hazirlik maclari....

Yorum

İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben maca bakmadim da dikkatimi cekti herkes Tolga iyiydi diyor. Gercekten iyi miydi, yoksa sadece kendini mi asti? Yani mutlak gol önledi mi?
                              Tolga iyiydiden kasıt, hata yapmadığını belirtmek içindi. Gollerin ikisi de savunma hatasıydı. Biri frikikten olmak üzere 2 sert şutu kurtardı. Zaten kalesine bunlardan başka top gelmedi.

Yorum

İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kalesine gollerden baska dogru dürüst sut gelmediki,bir tane orta da hata yapti okadar.bide uzaktan sutlari sektirmedi idare eder yane

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X