Bu akşam maçmı vardı?Gündüz ne medyada nede insanlarda öyle bir hava yoktu halbuki.Neden acaba?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Belarus 2 - 2 Türkiye (Özel Maç)
Daraltma
X
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegolü atan vyacheslav hleb de fena oyuncu degil gibi.ama ben aleksandr hleb i tercih ederim.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu akşam maçmı vardı?Gündüz ne medyada nede insanlarda öyle bir hava yoktu halbuki.Neden acaba?"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu tümeri milli takimdan eksik etmemek lazim.milli takimda her zaman güzel isler yapiyor.girdi ve golünü yazdi.helal olsun.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületürk halki ve milli takimi icin hazirlik maclari her zaman ikinci planda kalmistir.tahminime göre hazirlik maclarinda en kötü performans gösteren ülkelerden biriyiz.hazirlik maci da olsa milli maclari ne zaman önemseyecegiz bilmiyorum ki.halbuki milli maclar her zaman prestij icin önemlidir.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen maca bakmadim da dikkatimi cekti herkes Tolga iyiydi diyor. Gercekten iyi miydi, yoksa sadece kendini mi asti? Yani mutlak gol önledi mi?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen maca bakmadim da dikkatimi cekti herkes Tolga iyiydi diyor. Gercekten iyi miydi, yoksa sadece kendini mi asti? Yani mutlak gol önledi mi?
- Alıntı
Yorum
Yorum