Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Belarus 2 - 2 Türkiye (Özel Maç)

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tolga iyiydiden kasıt, hata yapmadığını belirtmek içindi. Gollerin ikisi de savunma hatasıydı. Biri frikikten olmak üzere 2 sert şutu kurtardı. Zaten kalesine bunlardan başka top gelmedi.
    Anladim. Bildigimiz Tolga yani
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

İlk olarak Aker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Neyse 2-2 oldu.
      2-2 mi bitti yahu maç
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Hatalı veya hatasız, prestijimiz olduğu için çağrıldı veya değil bu akşam Tolga'nın bizi iyi temsil ettiğini düşünüyorum.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Hazırılık maçı için Belarus gibi bir ülke seçen zihniyeti terik ediyorum. Hava soğuk, zemin berbat, rakip zayıf...Orada sakatlanan adamın hesabını nasıl verebilirler?

2.yarıyı izledim,berbattık.

Yorum

İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hazırılık maçı için Belarus gibi bir ülke seçen zihniyeti terik ediyorum. Hava soğuk, zemin berbat, rakip zayıf...Orada sakatlanan adamın hesabını nasıl verebilirler?

2.yarıyı izledim,berbattık.
            Hamit ve Arda sakatlandı zaten. Hadi Arda neyse de inşallah Hamit'in önemli birşeyi yoktur.

Yorum

ben böyLe bi mac görmedim uzun bir aradan sonra mac izLeyeyim dedi izLemez oLaydım nerdeyse macı izLerken uyuyacaktım
              yediqi 2 goLde de hic bir hatası yoktu toLga'nın.... pekde iş düşmedi kendisine ama bence bu macda fena deiLdi....
              Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

tümer gibi askerden kacanlari milli takim a aliniyorsa bu milli takim ne kazanmasini nede bir kupa almasini isterim
                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hamit ve Arda sakatlandı zaten. Hadi Arda neyse de inşallah Hamit'in önemli birşeyi yoktur.

Ben öyle diyemiyorum. Arda rakip takımlarımızdan birinin oyuncusu olabilir ama bu adama da yazık yani. Para kazanıyorlar bu adamlar. Ne diye patates tarlasına götürürsün adamları?

Çok mu hümanistim ne?

Yorum

Tolga iyi değildi de.Fena değildi diyelim...

İlk golde Allah var yapacak hiçbir şeyi yoktu...

Lakin 2.golde yine hep yaptığı hatayı yaptı...Oyuncunun üzerine çıktı ve 2 metre kala şak diye durdu...Tolgacım,güzel kardeşim,oyuncunun üzerine çık,çıkabildiğin kadar çık,hamleni yap,bırak çalım atarsa atsın !
                    Ama üzerine çık ve yat ayağına ! Yarım çıkıp ta,oyuncuya 2 metre mesafe varken ŞAK diye durma !(Manisa maçı,burağın golü)
                    Ya da çıkma ! Kalende bekle ! 2 defa aynı hatayı yaptın,biri bacak arasından gol oldu(burağın attığı gibi!),diğerini dağlara vurdu allahtan ! ...

Maçın geri kalanında çok kritik bir pozisyon gelmedi kendisine.Uzaktan gelen şutlarda iyi yer tuttu,top sektirmedi.Lakin top sektirmemesi,top ıskalamaması ve vurduğu degajların kısa düşmemesi açısından iyi bir maç çıkarttı...

Genel olarak bizi iyi temsil etti diyebiliriz.Yukarıda yazdığım hataları dışında...

Tümer'in ısrar la bu takımda yeri olmadığını ,
                    Selçuk şahin kazmasının nasıl oluyorda oynayabiliyorken,Selçuk İnan'ın oynayamadığını,
                    Sabri'nin bu takımda sadece hatır için oynatıldığını,
                    Serdar Özkanın Gökdenize hangi akla sığdırılarak tercih edildiğini,
                    Serdar Özkanın yedeğiinin yine hangi akla hizmet gökdeniz değilde SABRİ olduğunu,

ve

bu mevcut akıl ile de milli takımın 0 çekme ihitmalinin gayet yüksek olduğunu düşünmekteyim !

Şunu da eklemek istiyorum,ALAN DARALTMA,TOPU SIKIŞTIRMA hakkında bit kadar bilgimiz yok !
                    Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben öyle diyemiyorum. Arda rakip takımlarımızdan birinin oyuncusu olabilir ama bu adama da yazık yani. Para kazanıyorlar bu adamlar. Ne diye patates tarlasına götürürsün adamları?

Çok mu hümanistim ne?
                      Nalet olsun icimdeki su insan sevgisine
                      KV izliyorsundur umarim Aciklama yapamam
                      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Evdeki hesap çarşıya uymadı. Beyaz Rusya'ya 3-5 çakarız sonra medya şişirirde şişirir. Fatih Terim pişkin pişkin gücümüzü gördünüz Euro2008 de hedeflerimiz şunlar şunlar diye konuşacaktı belkide. Zemin ve hava koşullarında sakatlanan futbolcuların hesabınıda kimse veremez. Yazık oldu.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nalet olsun icimdeki su insan sevgisine
                          KV izliyorsundur umarim Aciklama yapamam
                          İzlemiyorum.

Yorum

İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tümer'in ısrar la bu takımda yeri olmadığını ,
                            Selçuk şahin kazmasının nasıl oluyorda oynayabiliyorken,Selçuk İnan'ın oynayamadığını,
                            Sabri'nin bu takımda sadece hatır için oynatıldığını,
                            Serdar Özkanın Gökdenize hangi akla sığdırılarak tercih edildiğini,
                            Serdar Özkanın yedeğiinin yine hangi akla hizmet gökdeniz değilde SABRİ olduğunu,

ve

bu mevcut akıl ile de milli takımın 0 çekme ihitmalinin gayet yüksek olduğunu düşünmekteyim !

Şunu da eklemek istiyorum,ALAN DARALTMA,TOPU SIKIŞTIRMA hakkında bit kadar bilgimiz yok !
                            bunLara sonuna kadar katıLıyorum... ben bu macda bu adamLarın ne yaptıqını veya ne yapmaya caLıştıkLarını hic anLayamadım..... eqer bu oyuncuLarLa oynayacaksak vay haLimize şimdiden gecmiş oLsun diyorum
                            Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

• mevlüt erdinç ve ceyhun gülselam futboldan anlayan futbolcular,belli.
                              alabilirsek çok iyi olur.

Yorum

İlk olarak ido_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                mevlüt erdinç ve ceyhun gülselam futboldan anlayan futbolcular,belli.
                                alabilirsek çok iyi olur.
                                ceyhunu bilmem ama mevlut cok basarili fransiz basinida mevlutten sikca bahsediyor takiminin en cok gol atan oyuncusu umarim TRABZONSPOR mevlutu kacirmaz.
                                YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X