son maçlar çok tehlikelidir.bosna müslüman diye maçı verir diye düşünenler çok yanılır bence.durumu son maça taşıyan millilerimiz artık burdan sonra maçı verirse çok yazık olur.ama inanıyorum ki maçı alacaz ve fatih terim istifa edecek
Türkiye 1 - 0 Bosna Hersek | FİNALLERDEYİZ!
Daraltma
X
-
-
Ali Sami Yen gibi bir çöplüğe bu önemli maç nasıl verilir, hayret ediyorum. Daha geçen hafta gs taraftarları kendi stadlarından şikayet ediyorlardı.Yorum
-
bencede maçın samiyen yerine fbnin yada beşiktasın sahasında oynanması daha güzel olurduNe mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
Yorum
-
bu aşamadan sonra yenilmemeiz hem ayıp olur hemde yazık olur....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
Stadin büyüklügü veya modernligi ft icin o kadar önemli degildi.
Olasilik bir hezimette (Norvec yenilgisi veya beraberligi) veya Bosna maglubiyeti durumunda en az " Fatih Terim istifa " sesi olacak bir stad oldugu icin secim budur.
Isin garip yönüde bu, artik nerelere getirmisler Milli takimi ki neleri düsünebiliyorlar.
Euro 2008 e gitseler bile Milli takimin reytingi , Ulusoy ve Fatih Terim sayesinde düsük olacak.....Cünkü onlar bir uzayli, dogruyu degil , kendi tatminini yerine getiriyorlar...
FT oldugu sürece bu benim milli takimim degil....Asker vurulunca degil, unutulunca ölür...........
Yorum
-
zamanında olduğu gibi bir valiz dolara maal olur 3 .0 biter türk halkı sağolsun öder nasılsa fatih terim defol biz bu duruma düşmeyecektikYorum
-
Okyanusu geçip derede boğulmayız umarım...
Maçın samiyende yapılacak olmasına bir türlü inanamıyorum, Ayakta zor duran bir stadyumda hayat memat meselesi bir maça çıkıcağız...
Stadyuma taraftar gelsin diyorsun, İstanbuldaki en küçük stadyumu kendine seçiyorsun bu ne perhiz ne lahana turşusu...Eskiden Sungu61 idi ....Yorum
-
Yorum
-
Son dönemde belirgin bir şekilde milli maçın oynanacağı stadyum, hangi takıma ait ise o takımın taraftarlarının ağırlığı hissediliyor. Açıkçası milli maç hissiyatını çirkinleştiren bir durum meydana çıkıyor. Bu özellikle İstanbul'da bariz bir şekilde görülüyor. Milli takımın başarısız bir döneme girmesi ve Avrupa'ya gidilememesi durumunda istifa seslerinin en az çıkacağı stadyum olan Ali Sami Yen bence bilerek seçiliyor. Her zaman için İnönü, milli maçların yapılacağı en güzel stad.
Ek;
A Milli Takım'ın 21 Kasım Çarşamba akşamı oynayacağı Bosna-Hersek karşılaşması biletleri bugün satışa çıkıyor. Futbolseverler biletleri bugün saat 14.00'ten itibaren Biletix gişelerinden alabilecekler.En son Kaya tarafından düzenlendi; 19.11.2007, 13:40.“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin DinarYorum
-
Kimseden bedava maç istemedik, istemeyiz, istemiyoruz da...Çıkar babalar gibi alırız maçımızı alamazssakta bize yakışan şekilde kaybederiz... Ne bu ya dilenci ettiniz takımımız Bosnada nafaka babası sanki.... Hatırlatırım norveç maçı vermedi biz aldık..Bunuda alırız Allahın izni ilevolkannn KOYDUK MU ?
Yorum
-
İnşallah alırız ama korkmuyorum desem yalan olur zor maç olacakKADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
Necip Fazıl KısakürekYorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum