artık norveç gibi çıkmaya oynayan takımı deplasmanda geçiyosak hiçbi iddası olmayan bosnayı geçemessek ayıp olur.
Türkiye 1 - 0 Bosna Hersek | FİNALLERDEYİZ!
Daraltma
X
-
-
Ayıp mayıp..nice takim rehavete kapılıp sahada hiç bir varlik gösteremiyor böyle maçlarda.
millilerin bu maçta brezilya ile oynuyo gibi oynamalari lazimm.devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...Yorum
-
-
tsi 21 de ise iyi bu hafta öglenciyim ozaman iki 3saat erken cikarim isten maca bakmak icin
milli takim zaten senol günesin ahini cekiyor bence
terim istifa etmesi gerek bencede onla bu is olmaz
adami bi macla göklere cikardilar havasindan gecilmiyor yine
ama dun yenilseydik medya topa tutardi hepsiniYorum
-
maça gidecek olan var mı bmn den maç saati 21 yine geç bir saat ama gitmeyi ben düşünüyorum. bilet fiyatları açıklansa ve satışa çıksa çok ii olacak. taraftar istiyorum dedi fatih terim sanırım biletlerin büyük bölümü guruplara inecek yineöldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
A Milli Takım'da Deniz Barış ve İbrahim Kaş Kadrodan Çıkarıldı
Bosna Hersek Maçı İçin Swissotel'de Kampa Giren A Milli Takımda Sakat Olan Deniz Barış ve
Bosna Hersek maçı için Swissotel'de kampa giren A Milli Takımda sakat olan Deniz Barış ve
İbrahim Kaş kadrodan çıkarıldı.
Milli takım sağlık heyeti tarafından sabah saatlerinde tetkik için hastaneye götürülen Deniz Barış, yapılan radyolojik incelemesinin klinik bulgularla uyumlu çıkması üzerine Fenerbahçe Kulübü doktorlarıyla irtibata geçildi. Gerçekleşen bilgi akışının ardından Bosna Hersek maçında oynaması mümkün olmayan oyuncunun tedavisinin kulübünde devam etmesi uygun görüldü ve Deniz Barış milli takım kadrosundan çıkarıldı.
Norveç maçında sakatlanarak maçı yarıda bırakan İbrahim Kaş'ın son muayenesi sağlık heyeti tarafından otelde yapıldı. Çarşamba günkü karşılaşmada oynaması mümkün olmayan oyuncunun kulübüne teslim edilmeden önce gerekli olan radyolojik değerlendirmeler milli takım sağlık heyeti tarafından yaptırılıp tüm raporları ve bilgileri ile birlikte Beşiktaş kulübü doktorlarına iletildi. Gerçekleşen bilgi akışının ardından Bosna Hersek maçında oynaması mümkün olmayan oyuncunun tedavisinin kulübünde devam etmesi
uygun görüldü ve İbrahim Kaş da milli takım kadrosundan çıkarıldı.
Ayrıca Norveç maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen kaleci Volkan da kamptan ayrıldı. Üst solunum yoları enfeksiyonu sebebiyle otelde istirahat ve tedavisi devam eden Serhat Akın ve Servet Çetin de bugün yapılacak antrenmana katılmadı.
Öte yandan, Galatasaraylı futbolcu Sabri kadroya dahil edildi.Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
macin hakemi de belli oldu. hollandali brammhaar yönetecek maci.
bence iyi hakeme benzemiyor yüz de yüz hata yapacakYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum