Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Millilere de Turkuaz Forma...

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Dünyada İtalya, Hollanda gibi ülkeler bayraklarında olmamasına rağmen değişik renkler kullanıyorlar ve bu onlarla özdeşleşmiş. Biz de böyle bir özdeşleşme olmadığına göre kırmızı beyazın yerine başka renk kullanmamız saçmalık olur, milli takıma yabancı oyuncu almaktan sonra iyice klüp havasına büründürmek adına attığımız başka bir adım olur. Ayrıca milli takımımız dünya Türklerini değil Türkiye Cumhuriyetini, bu bayrağı temsil etmektedir ve benim görüşüme göre her koşulda kırmızı beyaz formayla oynamalıdır...

Yorum

Senelerdir istediğim şey Hollanda,İtalya,Slovenya gibi kendimize ait bir rengin olması formamızda. Turkuaz fikri yaklaşık 1 sene önce gündemdeydi zaten,fb ile alakası yok o işin.

Ama iç saha formamız kırmızı-beyaz şeritli forma olmalı.
      En son KadrianO Leite tarafından düzenlendi; 05.08.2007, 11:09.

Yorum

ya arkadaşlar bırakın ne olursu olsun siz hocaya baksanıza ya fatiş terim renk ne olursa olsun önemi varmı okadar bizde turuncu giydik zamanında varmı bizim rengimizde turuncu ama trabzonspor turkuaz giyse ondan sonrada milli takımın gündemine gelse hoş olurdu dimi bırakalım bu işleri trabzonsporun karizması yerlerde sürünüyo siz burda turkuazı tartışıyosunuz
        GILIMALI

Yorum

Ben bu turkuaz meselesini ilk kez TRT Stadyum programinda Mehmet (soyadini bilmiyorum) adli yorumcudan duydum. O güzel olur falan dedi. Aslinda deplasman formasi niyetine güzel olur. Icsaha formasida ay yildiz seritli olur. Bence cok güzel olur.
          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben bu turkuaz meselesini ilk kez TRT Stadyum programinda Mehmet (soyadini bilmiyorum) adli yorumcudan duydum. O güzel olur falan dedi. Aslinda deplasman formasi niyetine güzel olur. Icsaha formasida ay yildiz seritli olur. Bence cok güzel olur.
            Mehmet Demirkol'u diyosun sanırım..

Bide şimdi aklıma geldi İtalya'nın forması'nda mavi olmamasına rağmen mavi ve beyaz forma giyiyorlar ama bence biz kırmızı-beyazdan vazgeçmemeliyiz
            7-7-7-7-7-7-7

Yorum

İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mehmet Demirkol'u diyosun sanırım..

Bide şimdi aklıma geldi İtalya'nın forması'nda mavi olmamasına rağmen mavi ve beyaz forma giyiyorlar ama bence biz kırmızı-beyazdan vazgeçmemeliyiz
              Italyan bayragiyla bir alakasi yok Italya Futbol Federasyonunun logosunun mavi olmasindan kaynaklanan birsey. Almanya'ninda beyaz forma giymesi ve zaman zaman yesil forma yaptirmasi da bu yüzden
              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

milli forma renginin ne önemi var allah askina. turkuaz mis siyahmi beyazmis önemli olan oynanan futbol
                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

Milli forma kırmızı beyazdır.Turkuaz ne yaa.Bugün turkuaz koyarlar sonra yeşil koyarlar olıur brezilya forması.
                  Özkan SÜMER

Yorum

İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    milli forma renginin ne önemi var allah askina. turkuaz mis siyahmi beyazmis önemli olan oynanan futbol
                    bu ne biçim bi zihniyettir ya ciddimisin sen şakamı yapıyosun bu renkler hangi mücadeler sonrası kazanıldığını biliyosun heralde nası böyle konuşabiliyosun o zaman Trabzonspor'un renklerini de sarı-lacivert yapalım ne de olsa önemli olan oynana futbol
                    7-7-7-7-7-7-7

Yorum

Dünyada renklerle bu kadar uğraşan başka bir ülke daha yoktur herhalde.Düzgün bir şekilde dizayn edilirse bence turkuaz rengi milli formadada uygulanabilir..

Yorum

Turkuaz milli forma açıklaması
                        Nike firması son günlerde polemik haline gelen milli takım forması ile ilgili açıklama yaptı.

Yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Nike'ın diğer ülke federasyonlarıyla olduğu gibi Türkiye Futbol Federasyonu'yla sponsorluk ilişkisi kapsamında, kararlaştırılan dönemlerde gerçekleştirilen forma yenileme görüşmeleri yapılmaktadır. Bu toplantılar, Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerinin katılımıyla, aşamalı olarak ve her aşaması tarafların sözleşme şartları çerçevesinde karşılıklı mutabakatı ile gerçekleştirilmektedir.

Yeni dönemdeki Türkiye Milli Takım formasıyla ilgili olarak Nike: "Futbolseverlerin klasik "kırmızı"ya olan tutkusunu paylaşıyoruz. Türk Milli Futbol Takımı'nın iç saha forması da buna göre klasik kırmızı olarak tasarlandı. Dış saha formasıysa beyaz üzerine turkuaz detaylar içermektedir"

Nike, sponsor olduğu tüm diğer ülke federasyonlarıyla yapmış olduğu gibi iç ve dış saha formalarının tasarımlarını Türkiye Futbol Federasyonu'yla beraber karara bağlamıştır. 14 ay önce üzerinde çalışmaya başlanılan her iki tasarım da gelecek aylarda lanse edilecektir.

TFF FORMA KONUSUNDA PLANLANAN TAKVİMİ UYGULAYACAK

Fenerbahçe'nin yeni forma tasarımında turkuaz rengini tercih etmesi sonrası yaratılan tartışmalarla Federasyon ise şu açıklamayı yaptı:

Türkiye Futbol Federasyonu, NIKE ile yaptığı teknik sponsorluk anlaşması çerçevesinde, belli periyotlarla eşofman, forma ve şortlar üzerinde farklı tasarımlara gitmekte ve çağdaş bir dizayn anlayışını benimsemektedir.

Nıke ile 14 ay öncesinde başlayan yeni tasarımlarla ilgili görüşmeler, bu yılın başında son şeklini almış, karşılıklı olarak mutabakata varılmıştır. Bu mutabakata göre, Türk Mili Takımı'nın iç saha forması klasik kırmızı renkte, dış saha forması ise beyaz üzerine turkuaz detayları içerir biçimde tasarlanmıştır. Milli Takımın, eşofman ve kamp giysilerinde de turkuaz detayların yer alması karara bağlanmıştır.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun ufku, kulüplerimizin belirlenen ana renkleri dışında, diledikleri rengi tercih etmeleri ve buna göre malzeme ürettirmelerini bir tartışma konusu yapacak sığlıkta değildir.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun NIKE ile yaptığı anlaşma çerçevesinde, Türk Milli Takımı aylar öncesinden belirlenen renk ve dizayndaki formaları, planlanan takvime göre kullanacaktır.
                        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

Bayrağımızda ki kırmızı ve beyazın anlamını herkes biliyor Milli takıma sonradan olma Mehmet'lerde girdi. Forma rengi mi değişmicek ? Değişir.. Değişir..
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

şu ay-yıldız bantı yapsalardı çok iyi olurdu ama....

Yorum

Bununla ilgili açılmış olan bir site...Kırmızı-beyaz klasik formamızı geri isteyenler bu mozaikte isimlerini yazdırabilirler...Bn inceledim siteyi çoğu trabzonspor taraftarı
                              Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

Kırmızı şeritli forma çok güzeldi.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X