Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Cezamız 3 Maça İndi..

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cezamız 3 Maça İndi..

<DIV id=&#111;nyazi>FIFA tarafindan A Milli Takimimiza verilen 6 maçlik cezada indirime gidildi.. Tahkim Kurulu, cezayi 3 maça indirirken, milli futbolcu Emre Belözoglu'nun 6 maçlik cezasini da 4 maça indirdi..</DIV>
    1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Bu çok iyi oldu.Yunanistan ile içerde oynayacaz.[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

evet bende çok sevindim bu habere duyunca havalara uçtum [img]smileys/smiley17.gif[/img]. zaten hakli olanida buydu . öbür türlü çok agir ceza idi . neyse hayirli olsun . 2008 de milli takimimiza basarilar insallah iyi isler yapacagiz .

Yorum

keske bu cezayi dahada arttirsalardi ozaman fatih terim bu takimi kurtarirdi her seyin basi o tekniktrektör bozuntusududur verdi millete gazi takimi sanki üçüncü dünya savasina çikariyodu ondan sonrada bisey yapmamis gibi çikmis demeç veriyo ben karsiyim bu cezanin indirilmesine ama suç o adamda degilki federasyon baskaninda seçimlerde ayhan bermeki desteklemesine ragmen onunla devam etti
        GILIMALI

Yorum

içerde oynayacagimiz hangi takimlarla oynayacagiz..yunanistan hariç...gerçi en önemlisi yunaistandi..

Yorum

Çok güzel bir haber.
            Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

bu da idare eder iyidir yine hiç yoktan inşallah katılırız..

Yorum

İYİ ÇOK SEVİNDİM,Ama ben Fatih Terim le başarılı olacağımızı sanmıyorum.İnşallah benim düşündüğüm olmaz.
                bordomavi.net
                Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

Ben de sevindim.
                  İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN

Yorum

3 maça inmesi ulusoy un zaferidir bence

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.