<DIV id=onyazi>FIFA tarafindan A Milli Takimimiza verilen 6 maçlik cezada indirime gidildi.. Tahkim Kurulu, cezayi 3 maça indirirken, milli futbolcu Emre Belözoglu'nun 6 maçlik cezasini da 4 maça indirdi..</DIV>
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Cezamız 3 Maça İndi..
Daraltma
X
-
Bu çok iyi oldu.Yunanistan ile içerde oynayacaz.[img]smileys/smiley1.gif[/img]
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
-
evet bende çok sevindim bu habere duyunca havalara uçtum [img]smileys/smiley17.gif[/img]. zaten hakli olanida buydu . öbür türlü çok agir ceza idi . neyse hayirli olsun . 2008 de milli takimimiza basarilar insallah iyi isler yapacagiz .
- Alıntı
Yorum
-
keske bu cezayi dahada arttirsalardi ozaman fatih terim bu takimi kurtarirdi her seyin basi o tekniktrektör bozuntusududur verdi millete gazi takimi sanki üçüncü dünya savasina çikariyodu ondan sonrada bisey yapmamis gibi çikmis demeç veriyo ben karsiyim bu cezanin indirilmesine ama suç o adamda degilki federasyon baskaninda seçimlerde ayhan bermeki desteklemesine ragmen onunla devam ettiGILIMALI
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum