Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye 0 - 2 Çek Cumhuriyeti Hazırlık Maçı | Maç Sonucu

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Onur oynamasin. Bol gollü bir maglubiyet diliyorum.

İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    çekler yensin apo gitsin.
    Olur mu hic, tff'nin o'nunla olan planlari uzun vadeli imis.

Uzun süreli bir iliskileri var yani, sirasi ile de önce Avrupa sonra da dünya kupasini kaldiracaklarmis.

by tüpcü
    En son Kadir Aydın tarafından düzenlendi; 06.02.2013, 18:30.

Yorum

Celustka ana kadroya alınmamış sanırım...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

Bundan sonra beni vatandaşı yerine koymayıp hakkımı hırsızlara peşkeş çeken ülkenin milli takımını desteklemem aksine kimle oynarsa oynasın rakibini destekleyeceğim.

Yorum

Bu başlık forumda açılan en gereksiz başlık bu ülke bizi adam yerine koymuyor ki siz onları adam yerine koyuyorsunuz

Yorum

İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            A Milli Takımımız, bugün hazırlık maçında Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak ve saat 20.15'te başlayacak karşılaşmayı Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Björn Kuipers yönetecek. Kuipers'in yardımcılıklarını Sander van Roekel ve Erwin Zeinstra yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mete Kalkavan olacak. İnternet sitemizden canlı anlatılacak karşılaşma Kanal D'den de naklen ekrana gelecek.

Başlığı doğru yere mi açtım,açılmasına gerek varmıydı bilmiyorum ama belki Onurumuzun hatırına 1-2 kelam etmek isteyen olabilir
            Ertan abi foruma üye olduğumdan beri ilk kez seninle aynı fikirde değiliz.Keşke açmasaydın bu başlığı

Yorum

Kalede Onur da olsa, TFF'nin başında bulunduğu bir takım benim milli takımım değil.

Forza Çek'ler diyorum!

Yorum

Haydi Onurum Göster kendini !

Yorum

ONUR türkiyenin en iyi kalecisi..

Yorum

İzlenecek maç değilde işte Onur için bakacaz mecbur.
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      A Milli Takımımız, bugün hazırlık maçında Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak ve saat 20.15'te başlayacak karşılaşmayı Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Björn Kuipers yönetecek. Kuipers'in yardımcılıklarını Sander van Roekel ve Erwin Zeinstra yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mete Kalkavan olacak. İnternet sitemizden canlı anlatılacak karşılaşma Kanal D'den de naklen ekrana gelecek.

Başlığı doğru yere mi açtım,açılmasına gerek varmıydı bilmiyorum ama belki Onurumuzun hatırına 1-2 kelam etmek isteyen olabilir
                      Ertan abi yanlış anlama bu şike davasında olanlar beni deli edecek

Yorum

selçuk şahinve mehmet topal ilk 11 şaka gibi
                        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          selçuk şahinve mehmet topal ilk 11 şaka gibi
                          selçuk inan.
                          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

Burak burdanda mı kesik yedi.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Beyler

I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Bu maci euro d veriyormu bilgisi olan var mi?
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X