Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

EURO 2012 Grup Maçı | Türkiye 3 - 2 Belçika

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ayrıca niye boş boş Onur'u eleştiriyorsunuz.Volkan Onur'un yaşındayken 2 maçta bir Onur'un yaptığı hataların 5 katını yapıyor,ona rağmen her maç hem Fb'de hem milli takımda ilk 11 oynuyordu.Hakan'a yorum bile yapmam.Şu an Türkiye'nin elinde olan en iyi kaleci Recep Onur Kıvrak'dır.

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Acun : Her iki golde kaleci hatası , bu kaleci ne yapıyor , ihale kalecide .

Mehmet Demirkol : Onuru hemen harcamayalım , defans ne yapıyor orda ..
      İste burası herseyi özetliyor
      Birisi showman oteki spor yorumcusu ve yazarı

Onura yuklenenler Acun tipinde
      Olaya sogukkanlilikla bakanlar demirkol rolünde (site ici)

Yorum

• 1 golda da hatsi 5 metre ici kalecinin bölgesi orada cikmasi ve lazimdi. 3-2 yendik ya. neyse umarim birdaha olmaz
        Trabzonspor DEVRIM DEMEKTIR
        irkciliga hayir bursa
        Hacıosmanoğlu İstifa!

Yorum

• yahu uzatmayın allah aşkına.
          bu maçta 2 golde de hatası olan iyi bir kalecidir onur.

hatasını görüp var olan eksiklerini kapatmak için ekstra çalışması gerektiğinini görmüştür. yararlı bir maçta oldu bir bakıma
          En son danger00 tarafından düzenlendi; 07.09.2010, 23:46.
          3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• o kadar izledim rıdvan ne zmn saldırdı onua göremedim

Yorum

• İlk olarak İsmail Coşgun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Acun Ilıcalı Ntvspor'da neler söyledi. Dinleyen var mı...
              Bir şeyler sıkıyor, bu adam futbol cahili ne de olsa fenevli.

Yorum

• Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
                A Love..Lİke No Other

Yorum

• Bana göre Onurun önüne anlaşabileceği güvenebileceği ve onu rahatlatabilecek ayrıca milli takımı hakeden biri lazım o da Egemen dir.
                  En son Aker tarafından düzenlendi; 07.09.2010, 23:49.

Yorum

• Acun Ilıcalı sen ne android bi adamsın ya ! Top görsen kabak sanarsın bide çıkmış yorum yapıyor

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Onur hatali goller yedi ve elbette elestirilecek, o golleri Volkan veya baska bir kaleci yesedi suan burada neler denilirdi bilmiyorum.
                      Umarim Onur bundan kotu etkilenmez ve milli takim kariyeri bu aksam yuzunden zedelenmez...

Yorum

• O bu degil de futbolda da baskette de iyi gidiyoruz aman nazar değmesin .

Yorum

• İlk olarak comandante85 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          nerde sevinmisim söylesene bana nerde. bizimkiler kötü oynadi. onur 2 milli macda da kötü oynadi hele yan toplar cok acemi. bu mac dan cok ders cikarmasi lazim. eger büyük kalecise gelecek mac da mac kurtari yani lig de kaldigi yerden devam eder, eger bunu yapamiyorsa zaten hic büyük olamaz. okadar.
                          Kötü oynadıysa yerden yere mi vuralım? Biraz yapıcı olun! Sonuçta kendi evladımız! Destek olmalıyız, köstek değil! Peter Ceh bile bize karşı nasıl bir gol yedi hatırlatırım. Her kalecinin kötü günleri olabilir. Anlayıslı olmak görevimiz. Hele ki bizim? Biz korumazsak kim koruyacak kendi oyuncumuzu...?

Yorum

• Macın sadece 2 yarısını seyrettim ve söyle birsey dikkatimi çekti takımlarında as oynayanlar pek maca asılmıyor gibiydiler genelde yedek kalanlar daha azimliydi sanki herkes önce takımım der gibiydi belkide yanlış düşünüyorum bilmiyorum böyle bir intibaa kaldı bende

Yorum

• Ömer : İlk defa Türkiye de bir milli maçta forma giydim.

Serveti herkez biliyor , halk tabiriyle ''takoz''.

İki güven vermeyen defans oyuncusunun arkasında oynamak bir kaleci olarak nasıl bir his düşünmek lazım..

Şaşkın Ömer Takoz Servet , ikilisi her an herşey yapabilir.
                              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O bu degil de futbolda da baskette de iyi gidiyoruz aman nazar değmesin .
                                Yarın akşam slovenlerle oynicaz Orhan..

Nazar etmeeeee..
                                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X