Ayrıca niye boş boş Onur'u eleştiriyorsunuz.Volkan Onur'un yaşındayken 2 maçta bir Onur'un yaptığı hataların 5 katını yapıyor,ona rağmen her maç hem Fb'de hem milli takımda ilk 11 oynuyordu.Hakan'a yorum bile yapmam.Şu an Türkiye'nin elinde olan en iyi kaleci Recep Onur Kıvrak'dır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
EURO 2012 Grup Maçı | Türkiye 3 - 2 Belçika
Daraltma
X
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcun : Her iki golde kaleci hatası , bu kaleci ne yapıyor , ihale kalecide .
Mehmet Demirkol : Onuru hemen harcamayalım , defans ne yapıyor orda ..
Birisi showman oteki spor yorumcusu ve yazarı
Onura yuklenenler Acun tipinde
Olaya sogukkanlilikla bakanlar demirkol rolünde (site ici)
- Alıntı
Yorum
-
yahu uzatmayın allah aşkına.
bu maçta 2 golde de hatası olan iyi bir kalecidir onur.
hatasını görüp var olan eksiklerini kapatmak için ekstra çalışması gerektiğinini görmüştür. yararlı bir maçta oldu bir bakımaEn son danger00 tarafından düzenlendi; 07.09.2010, 23:46.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak İsmail Coşgun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcun Ilıcalı Ntvspor'da neler söyledi. Dinleyen var mı...
- Alıntı
Yorum
-
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
A Love..Lİke No Other
- Alıntı
Yorum
-
Onur hatali goller yedi ve elbette elestirilecek, o golleri Volkan veya baska bir kaleci yesedi suan burada neler denilirdi bilmiyorum.
Umarim Onur bundan kotu etkilenmez ve milli takim kariyeri bu aksam yuzunden zedelenmez...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak comandante85 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenerde sevinmisim söylesene bana nerde. bizimkiler kötü oynadi. onur 2 milli macda da kötü oynadi hele yan toplar cok acemi. bu mac dan cok ders cikarmasi lazim. eger büyük kalecise gelecek mac da mac kurtari yani lig de kaldigi yerden devam eder, eger bunu yapamiyorsa zaten hic büyük olamaz. okadar.
- Alıntı
Yorum
-
Ömer : İlk defa Türkiye de bir milli maçta forma giydim.
Serveti herkez biliyor , halk tabiriyle ''takoz''.
İki güven vermeyen defans oyuncusunun arkasında oynamak bir kaleci olarak nasıl bir his düşünmek lazım..
Şaşkın Ömer Takoz Servet , ikilisi her an herşey yapabilir.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO bu degil de futbolda da baskette de iyi gidiyoruz aman nazar değmesin .
Nazar etmeeeee..Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
- Alıntı
Yorum
Yorum