Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Muric Eurocup oyuncusu.Ledo yerine Heurtel bile kalsa daha mantıklıydı.
    Hem Ledo hem McCollum,bile bile lades.

Yorum

• Efes son çeyreğe 10 sayı önde giriyor Barcelona deplasmanında. Ledo öne çıkan isim oldu. Barca çok kötü. Bakalım koruyabilecekler mi?

Kazandılar, 14 farktan az kalsın maçı vereceklerdi. Mccollum 4/4 3 sayı, Stimac 9/10 2 sayı. 3 oyuncudan 64 sayı.
      En son champions tarafından düzenlendi; 10.11.2017, 00:47.

Yorum

• Heurtel'in Efes'e en buyuk katkisi bu mac oldu
        Heurtel'in 2.5 yilda verdigi zararlarin benzerini Barca'ya da vermeye baslamis.
        Ustelik yaninda Granger kalibresinde bir guardda yok.

Efes dun aksam iyi yuzdeyle dis sut attigi icin kazandi.
        Galibiyet yaniltmasin, yapisal sorunlar aynen duruyor.

Efes'in dun aksam ki macta en verimli besi beraber oynadiklari 3 dakika icerisinde +8 fark yakalayan McCollum, Ledo, Muric, Motum, Stimac besi.
        Bu bilgiyi Togan Karatas vermis.

Yazisi da guzel...

EuroLeague’e 0-5’le başlayan Efes, kağıt üstünde yetenekli bir kadrosu olmasına rağmen takım kimyasında ve rol dağılımında problem yaşayan Barça’ya karşı var...
        Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
        You'll Never Walk Alone...
        https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Heurtel'in Efes'e en buyuk katkisi bu mac oldu
          Heurtel'in 2.5 yilda verdigi zararlarin benzerini Barca'ya da vermeye baslamis.
          Ustelik yaninda Granger kalibresinde bir guardda yok.

Efes dun aksam iyi yuzdeyle dis sut attigi icin kazandi.
          Galibiyet yaniltmasin, yapisal sorunlar aynen duruyor.

Efes'in dun aksam ki macta en verimli besi beraber oynadiklari 3 dakika icerisinde +8 fark yakalayan McCollum, Ledo, Muric, Motum, Stimac besi.
          Bu bilgiyi Togan Karatas vermis.

Yazisi da guzel...

http://www.hurriyet.com.tr/sporarena...urler-40640196
          Abi,

McCollum-Ledo-Muric-Dunston-Stimac beşi 1:30 dakikada +5 yaptı.

En verimsiz beş de McCollum-Ledo-Simon-Motum-Dunston. 3:30'da (-5).
          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 10.11.2017, 17:42.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Motum'un oynadığı dakikalardaki bir beşe en verimli beş diye nasıl yazılmış hayret gerçekten.

Cuma günkü maç özelinde en verimli LEŞ olabilirdi ancak.
            Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Efes'te de bizde olan sorun var.
              Oyuncu ozelliklerine uygun besler yaratilmiyor.

Misal Ledo ve McCollum sahadaysa EL icin mutlaka Muric sahada olmali. Simon ancak ve ancak Ledo, McCollum'dan biri sahadaysa olabilir.
              Motum oyunu yaymaniz gereken anlarda sahada olmali. savunmada eksiklikleri var ve yaninda Dunston ile oynarsa bu eksiklikleri azaltilabilir.
              4 numaradan iyi sut atan, iceri kat eden oyuncu yok. Topsuz oyunda hucumda etkili. Motum bunlari yapabilen oyuncu. Brown'dan farkli bu takima getirecegi en onemli ozellik topsuz oyunda.

Maccabi ve Panathinaikos maclarindan sonra Efes'in saada kalan besleri uzerine bir calisma yapacagim.
              En son UğurB tarafından düzenlendi; 16.11.2017, 11:31.
              Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
              You'll Never Walk Alone...
              https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Efes ilk yarıyı yine önde kapadı. 35-47 Mccolum 6/7 3 sayı
                Pana favori olduğu maçta Khimki'ye karşı çok rahat. 46-27 Denmon 5/6 3 sayı
                Madrid 2. çeyreği devam eden maçta Baskonia deplasmanında 21 sayı geride

Efes bu deplasmanı da galibiyetle geçerse içeride Pana karşısında ne yapacak çok merak ediyorum.

Efes son çeyreğe 6 sayı önde giriyor.
                Baskonia iyda Madrid'e 64 sayı attı. % 77 2 s %52 3 s %100 ft

Efes 20 farkla bitirdi maçı, Mccollum 31 sayı.
                Efes-Pana güzel maç olacak, Pana'nın rahat almasını bekliyorum.
                Madrid de hala 20 fark geride son 5 maçta 4. yenilgileri olacak.

Zalgirisin Milano deplasmanında 30 farktan sonra Malaga deplasmanında da 16 sayı önde olması da alkışı hakediyor.
                En son champions tarafından düzenlendi; 14.11.2017, 23:53.

Yorum

• Bu McCollum niye turnike gibi adım atarak 3lük atıyor??
                  Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Efes Maccabi deplasmanından 72-92 galip dönüyor. McCollum 8/11 üçlük ve 31 sayı ile müthiş oynadı.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Adam göz yaşı damlası ile üçlük soktu.Bunu en son Navarro'dan görmüştüm.

Yorum

• Nedovic'in yokluğunda, 20 sayı geriden gelip maçı uzattı Malaga. Uzatmada da son topta kaybetti.
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Barcelona 26 sayı farkla öne geçtiği maçta Bamberg'e mağlup oldu.
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Barcelona 26 sayı farkla öne geçtiği maçta Bamberg'e mağlup oldu.
                            Hem Heurtel hem Seraphin'e sahip olmanın yan etkisi...

Yorum

• Barca Efes'in leşlerini almaya başladıktan sonra sıradanlaştı.

Önce Perperoğlu, şimdi Heurtel ve belki aklıma gelmeyenler de vardır.
                              Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Fb çok kötü oynadığı maçta iy sonunda 10 farkı yakalamasına ve geriden gelip maçı uzatmaya götürmeyi becermesine rağmen Oly'ye yenildi. Cska'nın paramparça etmesi lazım bu Fb'yi.
                                Barcelona'nın ne kadar kötü bir takım olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Vasat bir takıma nereden maç verdiler.
                                Milano'nun deplasmanda Vale'yi yenmesi de epey sürpriz. Jerrels 30 sayı attı.

Akşamki maçta Efes'in neler yapacağını merak ediyorum. Pana'nın rahat kazanmasını bekliyorum.
                                30 farklı Madrid galibiyetinden sonra Baskonia'nın Zalgiris deplasmanında alacağı sonuç da merak konusu.
                                Madrid 3 maçlık yenilgi serisini içeride Malaga'yı yenerek son verir sanırım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim