Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maxim'i neden bıraktılar? Şimdi Samet'i de Bjk'ye verdiklerini okudum. Dunston ve Simon seyredilir, diğerleri için bir şey diyemem.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Efes McCollum ile imzalamış.
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Unicaja'da;

Kyle Fogg Çin'e
        Kiralık Omic Efes'e
        Eyenga Varese'ye gitti.

Jamar Smith ve Lafayette boşta.

*

Pivot Shermadini, kanat Milosavljevic ve şutör Salin alındı.
        Huertas'ı almış Unicaja. Şöyle bir kadrosu oldu:

PG: Nedovic - Huertas - Diaz

SG: Salin - Milosavljevic

SF: Waczynski - Diez

PF: Brooks - Suarez

C: Musli - Shermadini - Okouo

Amerikalıları temizledi Plaza. Jamar Smith - Lafayette - Kyle Fogg yerine Huertas - Salin - Milosavljevic geldi.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Huertas haysiyetsizi son anda Baskonia'ya gitmiş. Yerine Ray McCollum geldi.

Yorum

• James Augustine -> Malaga

Yorum

• Devin Smith emekli olmuş. Chuck Eidson'la birlikte EL'nin son 10 yılındaki en verimli ve çok yönlü iki forvetinden biriydi benim için. Türkiye'de kıymeti bilinmeyenlerden...

Yorum

• Chuck Eidson'a ben hiç ısınamamıştım...
                Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                You'll Never Walk Alone...
                https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Unicaja Malaga 2017-18 Değerlendirmesi

Nueva temporada, nuevas ilusiones. El conjunto malagueño se preprara para una nueva y ambiciosa campaña. Vuelve la Euroliga y, con ella, hombres de gran calidad para la plantilla costasoleña.

Yorum

• Eurolig ile birlikte resmi fantasy challlenge oyunu da başlıyor bugün.
                    Geçen yıl tanıştığım için BMN'nin de bir ligi var mı içinde bilmiyorum.
                    Oluşturabilriz aslında
                    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                    -------------
                    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Şanlı Unicaja Malagamiz, öyle şampiyon filan dinlemez.

Musli ilk defa oynadı bu sezon. Ligdeki Fuenlabrada macinda Nedovic dışında katki veren olmamıştı. Dun aksamsa bütün takim mücadele etti.
                      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 13.10.2017, 12:15.

Yorum

• Efes'in kadrosunu beğenen var mı?

Son yılların en kötüsü gibi geldi bana.

Bir de bu takım Doğuş Balbay'dan ne zaman kurtulacak? Başka yerli guard mı yok ülkede?
                        Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Heurtel yine harika oynayıp mal bir üçlük denemesiyle maçı verdi.

Yorum

• Yani geçen hafta da eleştirmiştim Efes'i ama hakikaten çok kötü bir takım olmuşlar. Acilen oyun kurucu ve iyi bir dış atici almazlarsa bu sezon 15 galibiyet alamazlar ve top8 göremezler Euroleague'de.

Yani Heurtel'i gönderip benzer bir oyuncu olan Mccolum'u getirmek de ayri bir başarı...
                            En son Bahadır Şimşek tarafından düzenlendi; 20.10.2017, 23:23.
                            Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Şu Doğuş Balbay'ın yıllardır Efes kadrosunda olmasının mantıklı bir açıklaması yok. Adam yılda 2 maç oynuyor o da bizim maçlar.Efes'in kadro çorba gibi. Doellman gelişi ile belki daha iyi yap kurulabilir.

Yorum

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şu Doğuş Balbay'ın yıllardır Efes kadrosunda olmasının mantıklı bir açıklaması yok. Adam yılda 2 maç oynuyor o da bizim maçlar.Efes'in kadro çorba gibi. Doellman gelişi ile belki daha iyi yap kurulabilir.
                                İkinci çeyrekte Doğuş'un girmesiyle maç ortaya geldi.Göksenin,Doğuş gibi adamların rotasyonda her zaman yeri vardır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim