Heurtel'e diyecek lafım yok. Kolejde kendini eğlendirebilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
Cedi hem savunmada hem hızlı hücumlarda iyi başlıyor. 1 ve 3. periyotların beşinci dakikasında hop kenara alıyor. Takımın ve rakibin durumu önemli değil, önceden rotasyonu belirlemiş kafasında. Heurtel dökülüyor, hop Granger'ı çağırıyor.
Böyle coachingle Efes iyi bile geldi buraya.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Perasovic başta olmak üzere Dunston hariç tüm yabancıların gitmesi lazım bu takımdan. Takımın koçu ayrı komedi 1 numaraları ayrı komedi. Cedi 11 sayı atıyor kenara alıp cezalandırıyor. Şaka gibi. Takım tonla hücum ribaundu veriyor koç kenarda izliyor yahu. Granger ve Heurtel ise kendi kafalarına göre takılıyor. Buraya kadar iyi geldi yine Efes. Bu saatten sonra toptan temizlik şart bence.
Şampiyonluk için favorim şb. Bu defa alacaklar kupayı.En son Oruç tarafından düzenlendi; 02.05.2017, 23:58.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Efesle ilgili yazımı yarın sakin kafaya bırakıyorum.
Yazık oldu.Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
Heurtel için geldiğinde yazmıştım. Ben bu çocuğu sevemedim, böyle giderse sevmeyeceğim. Efes'in beş maçlık serideki eksikler/kötüler listesinin ilk sırasını ona ayırırım, belki Perasovic'i de yazarım yanına.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNaumoski>Karasev>Mulaomerovic>Vujanic>Popovic>Heurtel
Gelecek sene Heurtel'in yanına A. Granger/C. Smith tarzı bir forvet alırsa, bir de P&R oynayan atletik 4/5 bulurlarsa hücumda daha düzen içi işler yapabilirler. Yoksa hücumun dolmasına 19 saniye varken 5'e 5 yerleşmişken down town'dan kaldırıp şut atmaya devam eder. Savunmadaysa Casper gibi gelen giden içinden geçiyor.
Üçüncü maçın son çeyreğinde (hatta son 5-6 dakikası) hücumda tıkanan takıma çare bulamayan, savunmada Spanoulis'i Heurtel'le durdurmaya çalışan koç zaten kalan maçlar için soru işareti bırakmıştı.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Seneye Daçka kapanıyor. Blatt boşa çıkıyor. Düşünülebilir. İşe yarayan yabancılardan da bir kaç tane beraberinde gelebilir.İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEfes'e uygun coach kim olabilir?- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
katılıyorum, hem blatt yarım kalan efes macerasını da tamamlamış olurİlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeneye Daçka kapanıyor. Blatt boşa çıkıyor. Düşünülebilir. İşe yarayan yabancılardan da bir kaç tane beraberinde gelebilir.
Yorum
-
Sondan baslayayim, Dacka kapanmiyor.
Dogus ana sponsorlugu FB'ye yardimci sponsorlugu Darussafakaya veriyor ve Eurocup'ta devam ediyor.
FB Dacka'dan istedigi oyunculari sececek.
Efes'in son maci ile ilgili yorumum, oyun akli olmayan bir takim oldugu ve zor anlarda oyunu kontrolune alabilecek bir liderleri olmadigi icin Final Four yapamadilar.
Sezon basinda Top 8 yapip seride 5. maci oynayacaklar dendiginde cok mutlu olurdum bu nedenle hedef anlaminda basarisiz bir sezon olmadi.
Ancak kadro anlaminda iyi degiller. Perasovic'le ilgili yorumumu genel yorumda yazacagim...Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum